Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Werkwijze tapijt reinigen

Een fris en schoon tapijt. Dat is wat u krijgt wanneer u uw tapijt laat reinigen door de specialisten van ChemDry Spanjerberg. Ons familiebedrijf reinigt al sinds 1990 professioneel tapijten van particulieren en bedrijven.

Wij staan garant voor de volgende voordelen:

  • Uw tapijt binnen 1 dag gereinigd
  • Reiniging van elk soort tapijt
  • Altijd beschikbaar
  • Reiniging op locatie

Bent u benieuwd naar hoe wij uw tapijt volledig kunnen reinigen? Neem contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tapijt reinigen 

Heeft u een tapijt of een vloerkleed dat onder de vlekken zit? Laat ons uw tapijt reinigen en uw tapijt ziet er daarna weer uit als nieuw. Bekijk onze eerdere resultaten

Schoonmaken van tapijt door ChemDry Spanjerberg

Werkwijze tapijt reinigen

icoon borstelstofzuiger

1. Het grof vuil opzuigen met de borstelstofzuiger

Om ervoor te zorgen dat het tapijt vrij is van grof vuil gebruiken we een borstelstofzuiger. Hiermee verwijderen we haren, kruimels, stof en overig vuil uit uw tapijt.

icoon hark

2. Het opharken vezels als voorbereiding op reiniging

Om ervoor te zorgen dat het reinigingsmiddel alle vezels van het tapijt bereikt, harken we de vezels voorafgaand aan de reiniging op.

icoon vervuilde plek

3. Het voorbehandelen ernstig vervuilde plekken

Omdat zwaar vervuilde plekken minder makkelijk schoon worden, behandelen we deze eerst met een speciaal middel. Hiermee verwijderen we de bovenste laag van de vlek.

icoon koolstoftechniek

4. Het reinigen door middel van onze speciale koolzuurtechniek

Het koolzuur dringt door tot de onderste laag van uw tapijt en bruist het vuil los. Daarna lost het koolzuur op en blijft er enkel wat water achter in uw tapijt. Het losgekomen vuil zuigen we gemakkelijk op met de borstelstofzuiger.

icoon katoenen pad

5. Het vuil absorberen met een katoenen pad

Voor het eventueel overgebleven vuil gebruiken we een katoenen pad die het vuil gemakkelijk absorbeert.

icoon borstelen

6. Na stofzuigen en borstelen tapijt

Om uw tapijt weer in optimale conditie te krijgen, stofzuigen en borstelen we het tapijt na de reiniging nogmaals. Dit zorgt ervoor dat de vezels weer mooi rechtop gaan staan.

icoon beschermlaag toepassen

7. Beschermlaag aanbrengen

Om uw tapijt te beschermen tegen nieuw vuil kunt u ervoor kiezen om een beschermlaag aan te brengen. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat vuil zich minder makkelijk hecht aan het tapijt.

Voor en na foto’s tapijt reinigen

Milieuvriendelijk en ecologisch

Het milieu is belangrijk voor ons. Daarom werken we met ons eigen reinigingsmiddel The Natural ®. Dit is pH-neutraal en bestaat uit milieuvriendelijke middelen. The Natural® zorgt ervoor dat we uw tapijt op een duurzame en milieuvriendelijke wijze kunnen reinigen. Dit gaat echter niet ten koste van de reinigingskracht. Naast oppervlakkig vuil kunnen we ook ernstige vervuiling in de vorm van bijvoorbeeld wijn- of olievlekken verwijderen.

Reinigingsmiddel The Natural®

Marmer maakt u zelf gemakkelijk schoon met soda en warm water. Houd er rekening mee dat u nooit azijn gebruikt om het materiaal te reinigen, want dit kan uw vloer aantasten. Verwijder vlekken zo snel mogelijk, voordat ze in het natuursteen trekken. Laat ook geen water op het marmer liggen, want dit kan vlekken veroorzaken.

icoon schoonmaakemmer
Zichtbaar verschil op het tapijt door schoonmaken met stofzuiger

Tips voor na tapijt reinigen

Wanneer u uw tapijt heeft laten reinigen, wilt u natuurlijk dat dit zo lang mogelijk mooi blijft. Door uw tapijt zo goed mogelijk te onderhouden, zorgt u ervoor dat uw tapijt fris en schoon blijft. Met deze tips houdt u uw tapijt langer mooi:

  • Wrijf de vlek niet in
  • Verwijder de vlek zo snel mogelijk
  • Zorg ervoor dat u ongeveer drie keer per week stofzuigt
  • Plaats een ondertapijt
  • Draai jaarlijks het tapijt
  • Laat uw vloer jaarlijks professioneel reinigen

Welke soorten kleden en tapijten reinigen wij?

Chemdry Spanjerberg reinigt tapijten voor particulieren en voor zakelijke klanten. Denk daarbij aan: Perzisch tapijt, Projecttapijt, Vloerkleed, Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt, Berber tapijt, Wollen vloerkleed, Karpet en Wollen vloerbedekking.

Op welke locaties reinigen wij tapijt?

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

kaart van een deel van Nederland

Laat uw tapijt reinigen zodat het weer écht schoon en als nieuw is!

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud