Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

ChemDry Spanjerberg hecht veel waarde aan duurzaamheid. Daarom maken wij geen gebruik van chemische middelen, maar gebruiken we onze unieke koolzuur reinigingsmethode en milieuvriendelijk reinigingsmiddelen. Is uw vloer of meubilair toe aan een grondige reinigingssessie en heeft u duurzaamheid hoog op de agenda staan? Wij reinigen uw vloer en meubilair milieubewust!

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Wij reinigen uw vloer en meubilair duurzaam
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Vooraf een vrijblijvende offerte
  • Uw vloer en meubilair weer zo goed als nieuw

ChemDry Spanjerberg reinigt uw vloer en meubilair duurzaam met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

Onze werkwijze

icoon koolstoftechniek

Koolzuur reinigingsmethode

ChemDry Spanjerberg reinigt uw vloer en meubilair met een koolzuur reinigingsmethode. Ons koolzuurhoudend reinigingsmiddel produceert miljoenen belletjes. Doordat de belletjes uit elkaar spatten, komt het vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil gemakkelijk wegzuigen. Doordat de belletjes het meeste werk voor ons doen, verbruiken wij 80% minder water ten opzichte van andere reinigingsmethodes.

The Natural®

ChemDry Spanjerberg vindt duurzaamheid belangrijk. Daarom gebruiken wij geen zware chemicaliën om uw vloer goed schoon te krijgen. In plaats daarvan gebruiken wij milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, zoals het koolzuurhoudende reinigingsmiddel The Natural®. The Natural® is pH neutraal en veilig voor kinderen, mensen met allergieën en dieren. Doordat wij weinig water verbruiken met onze reinigingsmethode, is de droogtijd van uw vloer en meubels kort.

icoon schoonmaakemmer

Ontwikkeling en innovatie

In de Verenigde Staten is een aantal van onze reinigingsmiddelen ‘Green Certified’. Dit houdt in dat deze groene reinigingsmiddelen met biologische producten en duurzame, agrarische grondstoffen zijn gefabriceerd. Ons hoofdkantoor in de Verenigde Staten werkt continu aan productontwikkelingen en -innovaties om ervoor te zorgen dat onze huidige en nieuwe producten een zo klein mogelijke impact hebben op het milieu.

Wilt u uw vloer en meubilair duurzaam laten reinigen met milieuvriendelijke en verantwoorde producten?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud