Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Heeft uw huisdier een ongelukje gehad op uw karpet? Of zitten er na een gezellige avond wijnvlekken in uw tapijt? Deze hardnekkige vlekken kunnen erg lastig te verwijderen zijn. ChemDry Spanjerberg helpt u graag uit de brand. Wij reinigen uw karpet grondig en duurzaam. Vlekken en beschadigingen laten we verdwijnen als sneeuw voor de zon en uw karpet zal er weer als nieuw uitzien.

Schone meubels, onderhoud, reinigen

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw karpet snel en duurzaam gereinigd
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Vooraf een vrijblijvende offerte
  • Uw tapijt weer zo goed als nieuw

Wij laten hardnekkige vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon en reinigen uw karpet duurzaam!

Kosten

De kosten voor het reinigen van uw karpet zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw tapijt weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Vloerbedekking reinigen vanwege vieze voetstappen

Onze werkwijze

icoon koolstoftechniek

Karpet reinigen

We stofzuigen al het oppervlakkige vuil weg en behandelen goed zichtbare vlekken met onze vlekkenspray. Vervolgens reinigen we uw karpet met onze unieke koolzuur reinigingsmethode en het reinigingsmiddel The Natural®. Doordat de koolzuurbelletjes uit elkaar spatten, komt diepgeworteld vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil eenvoudig wegzuigen.

Karpet impregneren

De droogtijd is kort, omdat we weinig water gebruiken bij onze reinigingsmethode. Om er zeker van te zijn dat al het vuil weg is, behandelen we uw karpet na met een katoenen pad die het laatste vuil nog absorbeert. U kunt er ook nog voor kiezen om uw tapijt te laten impregneren. Wij brengen een beschermlaag aan waardoor uw tapijt langer bestand is tegen vuil en vlekken.  

icoon beschermlaag toepassen

Karpet onderhouden

Wanneer u uw karpet heeft laten reinigen, wilt u natuurlijk dat dit zo lang mogelijk mooi blijft. Daarom is ook het zelf onderhouden van dit tapijt belangrijk. Stofzuig uw karpet ongeveer 3 keer per week. Is er gemorst? Verwijder de vlek zo snel mogelijk. Doe dit deppend, niet wrijvend. Hoe langer u wacht met hardnekkige vlekken te laten verwijderen, hoe lastiger deze te verwijderen zijn. Laat daarom uw tapijt jaarlijks professioneel reinigen.

Wilt u uw karpet laten reinigen en het zijn originele staat weer teruggeven?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud