Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Karpet reinigen

Binnen 1 dag een schoon tapijt: laat uw karpet reinigen door ChemDry Spanjerberg. Nare geuren verdwijnen als sneeuw voor de zon. Vlekken verwijderen we met onze speciale vlekkenspray. Vooraf krijgt u een offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bij ons profiteert u van een uitstekende service.

  • Dieptereiniging van uw vloerkleed
  • Ook ’s avonds en in het weekend inzetbaar
  • Vloerbedekking schoonmaken op locatie
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neemt u contact met ons op. Bel ons team in Woerden via 0348 485 050 of ons team in Amstelveen via 020 647 9717.

Werkwijze karpet reinigen

Onze succesvolle reinigingsmethode bewijst zich keer op keer. Wij krijgen elk tapijt weer stralend schoon. Uw karpet laten reinigen gaat als volgt:

1. Voorbereiding

We beginnen met het opzuigen van stof en vuil met een krachtige stofzuiger. Dan zetten we de vezels omhoog, zodat het reinigingsmiddel tot diep in de vezels kan dringen. Vlekken en viezigheden behandelen we met onze effectieve vlekkenspray. Deze kan dan vast inwerken op het vuil.

2. Karpet schoonmaken

Met het schoonmaakmiddel The Natural maken we het karpet schoon. Dit milieuvriendelijke middel bevat geen zeep, maar koolzuur. De koolzuurbelletjes trekken diep in de vezels van het vloerkleed en weken vuil los. Daarna nemen we het vuil gemakkelijk op met een katoenen pad. Tot slot vegen we het tapijt en stofzuigen we het nogmaals om het losgeweekte vuil te verwijderen.

3. Beschermlaag aanbrengen

En slotte heeft u nog de optie om een beschermlaag aan te laten brengen door onze vakmensen. Deze laag zorgt ervoor dat vuil en vlekken minder snel in uw vloerbedek.

Geschikt voor elk type tapijt

Elk karpet maken we in een handomdraai weer stralend schoon:

Heeft uw huisdier een ongelukje gehad?

Misschien is uw hond nog niet zindelijk of heeft uw kat een ongelukje gehad. Dan is het lastig om zelf de geur en vlekken uit uw tapijt te halen. Gelukkig weet ChemDry Spanjerberg daar wel raad mee. Laat uw karpet reinigen door onze specialisten. Urine, uitwerpselen en braaksel verwijderen we in een handomdraai.

Koffie en rode wijn vlekken

Het overkomt iedereen wel eens: u tikt per ongeluk een kopje koffie of een glas met rode wijn om. Vervelend, maar gelukkig is er een oplossing. Onze reinigingsspecialisten helpen u uit de brand. Met onze bewezen schoonmaakmethode halen we die vlekken snel weer uit uw karpet. Andere viezigheden als make-up, olie, bloed en inkt kunnen we ook weghalen.

Tips om zelf uw karpet te reinigen

  • Schaf een speciale tapijtreiniger aan om eventuele vlekken te behandelen.
  • Verwijder vlekken direct. Hoe langer u ze in het karpet laat trekken, hoe moeilijker het wordt om ze te verwijderen.
  • Wrijf nooit over een vlek, maar dep deze op. Zo voorkomt u dat de vlek dieper in de vezels trekt.
  • Stofzuig uw tapijt drie keer per week om te voorkomen dat het stoffig wordt.
  • Laat uw karpet elk jaar reinigen door een expert.

Reiniging van vloerbedekking en meubilair

Bij ChemDry Spanjerberg geeft u niet alleen de reiniging van uw karpet uit handen, maar ook die van andere soorten vloerbedekkingvloerkleden en meubels.

Tapijtreiniging, Natuurstenen vloer polijsten, Linoleum en PVC reiniging en Terras- en tuinreiniging.

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

Uw karpet weer écht schoon en als nieuw?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud