Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Als de zon schijnt, wilt u prettig en comfortabel buiten in uw tuin zitten. In een pauze tijdens werk is het ook heerlijk om af en toe een frisse neus te halen. Een terras met vuil, onkruid, algen en groene aanslag is zonde en een smet op de gehele uitstraling van uw tuin. ChemDry Spanjerberg reinigt uw terras graag. Wij reinigen snel, milieuvriendelijk en zorgvuldig en maken uw terras binnen no time weer stralend schoon.

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw terras snel en vakkundig gereinigd
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Vooraf een vrijblijvende offerte
  • Advies voor dagelijks onderhoud

ChemDry Spanjerberg blaast uw terras weer een nieuw leven in!

Kosten

De kosten voor het reinigen van uw terras zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw vloer weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Professional van ChemDry aan het schoonmaken

Onze werkwijze

icoon schoonmaken, reinigen

Terrasreiniging 

Een terras heeft veel te verduren, mede dankzij de weeromstandigheden. Het is daardoor onvermijdelijk dat uw terras- en tuintegels na verloop der jaren hun originele uiterlijk kwijtraken. ChemDry Spanjerberg reinigt uw terras met een duurzame koolzuur reinigingsmethode en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Hiermee geven we uw terras zijn originele uitstraling weer terug.

Terrastegels polijsten

Na het reinigen van uw terrastegels, kan het wenselijk zijn om uw terrasvloer te laten kristalliseren of polijsten. Zeker wanneer er diepe scheuren of krassen in uw tegels. ChemDry Spanjerberg heeft veel ervaring met het kristalliseren of polijsten van natuursteen vloeren. Wij maken uw terras met behulp van onze polijstmachine en diamantpads weer mooi glad en glanzend.

icon alle typen vloeren

Voor en na foto’s

Hier ziet u enkele voorbeelden van terrastegels die wij hebben behandeld:

Terrasvloer onderhouden

Reinig uw tegels met een hogedrukreiniger. Hierdoor krijgt vuil niet de kans om diep in uw tegels te trekken. Spoel de voegen niet weg, want dan kan er vuil ophopen tussen uw tegels.

Meng zand met water en laat het zand de viezigheid van uw terrastegels afschuren. Mos en algen kunt u doden met chloor, maar pas op voor de andere planten in uw tuin.

Last van onkruid? Veeg schoonmaakazijn uit over uw terras en laat dit goed intrekken. U kunt ook zout gebruiken. Spoel de zoutresten na een paar dagen weg met water.

Verwijder groene aanslag met Biotex met water. Giet het mengsel over uw terrastegels en laat het 10 minuten intrekken. Daarna schrobt u de groene aanslag snel en gemakkelijk weg.

Wilt u uw terras laten reinigen, polijsten en impregneren?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud