Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Projecttapijt reinigen

Een schoon, net projecttapijt is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf. Het kan natuurlijk gebeuren dat er wordt gemorst op uw projecttapijt of dat het in de loop der jaren beschadiging heeft opgelopen. ChemDry Spanjerberg blaast uw projecttapijt weer een nieuw leven in. Door uw projecttapijt grondig en duurzaam te reinigen, zal uw vloer er weer zo goed als nieuw uitzien!

Grondige schoonmaak van vloerbedekking met professionele reinigingsmiddelen

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw projecttapijt binnen 1 dag gereinigd
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Gratis haal- en brengserivce
  • Vooraf een vrijblijvende offerte

ChemDry Spanjerberg blaast uw projecttapijt graag weer een nieuw leven in.

Kosten

De kosten van het reinigen van uw projecttapijt zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw vloerkleed weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Vloerbedekking reinigen vanwege vieze voetstappen

Onze werkwijze

icoon koolstoftechniek

Projecttapijt reinigen

We stofzuigen al het oppervlakkige vuil weg en behandelen goed zichtbare vlekken met onze vlekkenspray. Vervolgens reinigen we uw projecttapijt met onze unieke koolzuur reinigingsmethode en het reinigingsmiddel The Natural®. Doordat de koolzuurbelletjes uit elkaar spatten, komt diepgeworteld vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil eenvoudig wegzuigen.

Projecttapijt impregneren

De droogtijd is kort, omdat we weinig water gebruiken bij onze reinigingsmethode. Om er zeker van te zijn dat al het vuil weg is, behandelen we uw projecttapijt na met een katoenen pad die het laatste vuil nog absorbeert. U kunt er ook nog voor kiezen om uw tapijt te laten impregneren. Wij brengen een beschermlaag aan waardoor uw tapijt langer bestand is tegen vuil en vlekken.

icoon beschermlaag toepassen

Projecttapijt onderhouden

Wanneer u uw projecttapijt heeft laten reinigen, wilt u natuurlijk dat dit zo lang mogelijk mooi blijft. Daarom is ook het zelf onderhouden van dit tapijt belangrijk. Stofzuig uw tapijt ongeveer 3 keer per week. Is er gemorst? Verwijder de vlek zo snel mogelijk. Doe dit deppend, niet wrijvend. Hoe langer u wacht met hardnekkige vlekken te laten verwijderen, hoe lastiger deze te verwijderen zijn. Laat daarom uw tapijt jaarlijks professioneel reinigen.

Wilt u uw projecttapijt laten reinigen, zodat deze weer straalt en u uw bezoekers met een gerust hart kunt ontvangen?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud