Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Projecttapijt reinigen

Laat uw projecttapijt professioneel reinigen binnen 1 dag. De tapijtreinigers van ChemDry Spanjerberg komen langs op een tijdstip dat u uitkomt, ook na werktijd. Op deze manier ondervindt u geen overlast van de reiniging van uw projecttapijt.

  • Uw projecttapijt gereinigd binnen 1 dag
  • Tapijtreiniging op locatie
  • Onze tapijtreinigers zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Unieke, duurzame reinigingsmethode met koolstof

Voor het maken van een afspraak voor projecttapijt reinigen neemt u contact met ons op. Wilt u meer informatie over de kosten van tapijtreiniging, dan vraagt u een offerte aan via de onderstaande button. Wij sturen u zo snel mogelijk een offerte voor het reinigen van uw projecttapijt.

Kosten van projecttapijt reinigen

Er is geen vaste prijs voor het laten reinigen van projecttapijt. De mate van vervuiling bepaalt welke reinigingsmethode wij toepassen, dus heeft dit invloed op de kosten. Daarnaast zijn de kosten afhankelijk van de grootte van uw vloer. Vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan voor het reinigen van uw projecttapijt.

Hoe reinigen we uw projecttapijt?

Onze specialisten beginnen met het stofzuigen van uw tapijt, zodat het vuil aan de oppervlakte wordt verwijderd. Vervolgens behandelen we vlekken en zwaar vervuilde plekken met een speciale spray die in de vezels van uw projecttapijt trekt en het vuil losweekt. Met onze speciale koolstoftechniek behandelen we uw gehele projecttapijt, waarna we het vuil absorberen met een katoenen pad. Het projecttapijt wordt gestofzuigd en geborsteld om het vrijgekomen vuil te verwijderen. Uw projecttapijt is na de reiniging weer helemaal schoon en heeft zijn frisse uitstraling terug.

Vuilwerende beschermlaag

Indien nodig brengen we na het reinigen van uw tapijt een nieuwe beschermlaag aan op uw projecttapijt. De vuilwerende beschermlaag houdt uw projecttapijt langer schoon en fris na de reiniging. Door dagelijks intensief gebruik slijt de beschermlaag, waardoor het nodig is om deze af en toe opnieuw aan te brengen.

Wij reinigen vele soorten tapijten

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

Heeft uw wollen vloerbedekking een reinigingsbeurt nodig of wilt u meer informatie over de verschillende diensten van ChemDry Spanjerberg?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud