Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Resultaten tapijtreiniging

Met specialistische tapijtreiniging is uw tapijt in één dag weer zo goed als nieuw. Onze vakkundige tapijtreinigers gebruiken een unieke koolzuurmethode om uw tapijt te reinigen. Dit heeft de volgende voordelen:

  • Verlenging van de levensduur van uw tapijt
  • Verwijdering van vlekken uit het tapijt
  • Geen vuilaantrekkende resten in uw tapijt
  • Allergieklachten verminderen
Schoon en fris tapijt in de woonkamer

Voor en na foto’s van tapijtreiniging

Om u de resultaten van specialistische tapijtreiniging te tonen, staan hieronder de voor en na foto’s van tapijtreiniging.

Een vlekkeloos tapijt

Bij het reinigen van uw tapijt besteden we extra aandacht aan vlekken. ChemDry Spanjerberg verwijdert alle normale huis-, tuin- en keukenvlekken:

Bloedvlekken

Make-up vlekken

Urinevlekken

Wijnvlekken

Koffie- en theevlekken

Olie- en vetvlekken

Inktvlekken

icoon beschermlaag toepassen

Uw tapijt blijft langer schoon

Bij andere reinigingsmiddelen blijven er vaak vuilaantrekkende zeepresten en chemische middelen achter in uw tapijt. ChemDry Spanjerberg reinigt uw tapijt met een koolzuurhoudend reinigingsmiddel zonder zepen en chemicaliën, zodat er geen vuilaantrekkende resten achterblijven in uw tapijt. Het aanbrengen van een vuilwerende beschermlaag zorgt dat uw tapijt nog langer schoon en fris blijft.

Positief effect op allergieën

In uw tapijt gaat zich na verloop van tijd fijnstof ophopen. Heeft u last van allergieën, astma of COPD, dan verergert het fijnstof de klachten. Bij een specialistische tapijtreiniging verwijderen we het fijnstof uit uw tapijt, zodat de klachten aanzienlijk afnemen.

icoon schoonmaakemmer

Laat elk tapijt en vloerkleed reinigen

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

kaart van een deel van Nederland
Schoon en fris tapijt in de woonkamer

Neem contact met ons op

Wilt u zelf een vlek verwijderen, dan doet u dit zo snel mogelijk, zodat de vlek niet in het tapijt kan trekken. Wilt u meer weten over het verwijderen van vlekken uit uw tapijt, dan neemt u contact met ons op.

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud