Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Stenen vloer reinigen

Er is een groot aanbod aan stenen vloeren op de markt. Bijvoorbeeld tegelvloeren, zowel geglazuurd als ongeglazuurd, en natuursteen vloeren. De ene soort is makkelijker te onderhouden dan de andere, maar iedere vloer is na verloop van tijd toe aan een grondige onderhoudsbeurt. Krassen, doffe plekken, restanten van opgehoopte schoonmaakmiddelen zijn geen probleem! ChemDry Spanjerberg laat uw tegelvloer weer stralen.

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw stenen vloer duurzaam gereinigd
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Vooraf een vrijblijvende offerte
  • Advies voor dagelijks onderhoud

ChemDry Spanjerberg blaast uw stenen vloer weer een nieuw leven in!

Kosten

De kosten voor het reinigen en polijsten van uw stenen vloer zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw vloer weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Onze werkwijze

Stenen vloer reinigen

Eerst stofzuigen we al het vuil en viezigheid van uw stenen vloer weg. Vervolgens reinigen we uw vloer met onze unieke koolzuurmethode en het koolzuurhoudende reinigingsmiddel The Natural®. Bij deze methode doen de koolzuurbelletjes het meeste werk. Doordat deze belletjes uit elkaar spatten, komt vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil eenvoudig wegzuigen.

Stenen vloer polijsten

Heeft uw stenen vloer oppervlakkige krassen? Dan kristalliseren we uw vloer. We brengen een kristallisatieproduct aan op uw vloer, waardoor er een chemische reactie ontstaat met de toplaag van steen en krasjes verdwijnen. Zijn de krassen dieper? Dan is kristalliseren niet genoeg en polijsten we uw vloer. Met verschillende diamantpads geven we uw stenen vloer zijn oorspronkelijke glans weer terug.

Advies stenen vloer

Doordat er veel verschillende soorten stenen tegelvloeren zijn en wij u zo goed mogelijk willen helpen, geven wij u eerst advies over hoe wij uw vloer het beste kunnen reinigen, polijsten en/ of impregneren.

Wilt u uw stenen vloer laten reinigen, polijsten of impregneren?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud