Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Stenen vloer reinigen

Er is een groot aanbod aan stenen vloeren op de markt. Bijvoorbeeld tegelvloeren, zowel geglazuurd als ongeglazuurd, en natuursteen vloeren. De ene soort is makkelijker te onderhouden dan de andere, maar iedere vloer is na verloop van tijd toe aan een grondige onderhoudsbeurt. Krassen, doffe plekken, restanten van opgehoopte schoonmaakmiddelen zijn geen probleem! ChemDry Spanjerberg laat uw tegelvloer weer stralen.

Vloer polijsten voor schone en frisse uitstraling

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw stenen vloer duurzaam gereinigd
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Vooraf een vrijblijvende offerte
  • Advies voor dagelijks onderhoud

ChemDry Spanjerberg blaast uw stenen vloer weer een nieuw leven in!

Kosten

De kosten voor het reinigen en polijsten van uw stenen vloer zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw vloer weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Professional van ChemDry aan het schoonmaken

Onze werkwijze

icoon koolstoftechniek

Stenen vloer reinigen

Eerst stofzuigen we al het vuil en viezigheid van uw stenen vloer weg. Vervolgens reinigen we uw vloer met onze unieke koolzuurmethode en het koolzuurhoudende reinigingsmiddel The Natural®. Bij deze methode doen de koolzuurbelletjes het meeste werk. Doordat deze belletjes uit elkaar spatten, komt vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil eenvoudig wegzuigen.

Stenen vloer polijsten

Heeft uw stenen vloer oppervlakkige krassen? Dan kristalliseren we uw vloer. We brengen een kristallisatieproduct aan op uw vloer, waardoor er een chemische reactie ontstaat met de toplaag van steen en krasjes verdwijnen. Zijn de krassen dieper? Dan is kristalliseren niet genoeg en polijsten we uw vloer. Met verschillende diamantpads geven we uw stenen vloer zijn oorspronkelijke glans weer terug.

icoon vloer slijpen

Advies stenen vloer

Doordat er veel verschillende soorten stenen tegelvloeren zijn en wij u zo goed mogelijk willen helpen, geven wij u eerst advies over hoe wij uw vloer het beste kunnen reinigen, polijsten en/ of impregneren.

Wilt u uw stenen vloer laten reinigen, polijsten of impregneren?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud