Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Stenen vloer reiniging

Er is een grote verscheidenheid aan stenen vloeren, niet alleen kleur maar ook materiaal.
Tegelvloeren, zowel geglazuurd als ongeglazuurd als natuurstenen vloeren.
Het ene materiaal laat zich wat makkelijker onderhouden als het andere maar iedere vloer is met regelmaat toe aan een grondige onderhoudsbeurt.

In de loop van de tijd hoopt het vuil zich op en ook restanten van schoonmaakmiddelen stapelen zich op

Met een juiste behandeling is uw vloer weer als nieuw, maar wat is de juiste methode.

We kunnen u helpen met het weer mooi maken van uw stenen vloeren door reinigen, impregneren en eventueel ook nog polijsten.

Doordat er vele varianten zijn in stenen vloeren is het zaak hier toch specialistisch te werk te gaan en met de juiste middelen te werken. Iets wat wij als ChemDry ondernemer u kunnen bieden met soms verrassende resultaten.

ChemDry is schoner

Onze specialistische reiniging levert weer een mooie vloer met schone voegen. We halen het vuil weg wat in al die tijd is opgebouwd. Men hoeft niet langer zelf uren te schrobben om lastige “vettige” plekken en andere vervuiling weg te halen. ChemDry zorgt voor een echte schone vloe

ChemDry is gezonder

Doordat vele steensoorten enigszins poreus zijn komen ze ook vol te zitten met stof en vuil. Ook in de voeg kruipt meer dan men denkt. Door de ChemDry reiniging halen we hier ook bacteriën en schimmels weg. Na de reiniging kunnen we een sealer aanbrengen welke preventief dergelijke vervuiling tegenhoudt.

ChemDry is droger

De stenen vloeren schitteren weer na reinigen en eventueel sealen. Dit kan allemaal op een dag en na 4 uur droogtijd is uw vloer weer beloopbaar.

Voorbeelden van stenen vloeren reiniging

Na de reiniging

Na de reiniging is het verstandig om, zowel voor de uitstraling als de duurzaamheid van de stenen vloer, om deze te polijsten. Voor informatie hierover, kunt u terecht op onze pagina overĀ natuursteen vloer polijsten.

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

Uw stenen vloer weer écht schoon en als nieuw?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud