Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Kalksteen vloer polijsten

Heeft u een prachtige kalksteen vloer? En zitten er krassen of beschadigingen in? ChemDry Spanjerberg helpt u graag van deze krassen en beschadigingen af. Een kalksteen vloer geeft uw huis of bedrijf een prachtige uitstraling, dus het is zonde wanneer deze niet goed onderhouden wordt. Wij geven uw kalksteen vloer graag weer zijn originele uitstraling terug.

Schone kalkstenen vloer met natuurlijke uitstraling

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw kalksteen vloer snel en duurzaam gereinigd
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Vooraf een vrijblijvende offerte
  • Uw vloer weer zo goed als nieuw

ChemDry Spanjerberg reinigt, polijst en impregneert uw kalksteen vloer en geeft het zo zijn glans weer terug!

Kosten

De kosten voor het reinigen en polijsten van uw kalksteen vloer zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw vloer weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Professional van ChemDry aan het schoonmaken

Onze werkwijze

Kalksteen vloer reinigen

Eerst stofzuigen we al het vuil en viezigheid van uw kalksteen vloer weg. Vervolgens reinigen we uw vloer met onze unieke koolzuurmethode en het koolzuurhoudende reinigingsmiddel The Natural®. Bij deze methode doen de koolzuurbelletjes het meeste werk. Doordat deze belletjes uit elkaar spatten, komt vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil eenvoudig wegzuigen.

Kalksteen vloer kristalliseren en polijsten

Heeft uw kalksteen vloer oppervlakkige krassen? Dan kristalliseren we uw vloer. We brengen een kristallisatieproduct aan op uw vloer, waardoor er een chemische reactie ontstaat met de toplaag van het kalksteen en krasjes verdwijnen. Zijn de krassen diep? Dan is kristalliseren niet voldoende en polijsten we uw vloer. Met verschillende diamantpads geven we uw vloer zijn oorspronkelijke glans weer terug.

Kalksteen vloer impregneren

Een kalksteen vloer en zure (reinigings)producten zijn vaak geen goede combinatie. Daarnaast kunnen er in de loop der jaren krassen ontstaan in uw kalksteen vloer. Nadat u uw vloer professioneel heeft laten reinigen door ons, kunt u er ook nog voor kiezen om uw vloer te laten impregneren. Wij brengen een beschermlaag aan waardoor u nog langer van uw vloer kunt genieten.

Kalksteen vloer onderhouden

Om langer van uw kalksteen vloer te kunnen genieten is het zelf onderhouden ook belangrijk. Stofzuig uw kalksteen vloer regelmatig. U kunt uw vloer schoonmaken met soda en warm water. Gebruik geen azijn! Dit veroorzaakt juist vlekken in kalksteen. Ook andere vloeistoffen kunt u het best zo snel mogelijk verwijderen. Hoe langer u namelijk wacht om de vloeistof te verwijderen, hoe dieper deze uw vloer intrekt.

Wilt u uw kalksteen vloer laten reinigen, polijsten en impregneren?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud