Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Resultaten vloerbedekking reinigen

Voor het reinigen van uw vloerbedekking gebruiken wij een unieke koolzuurmethode. Uw vloerbedekking is weer zo goed als nieuw na de vloerbedekking reiniging door onze specialisten. Reiniging van uw vloerbedekking heeft de volgende voordelen:

  • Uw vloer is beter bestand tegen hervervuiling
  • Het vermindert allergieklachten door de diepe reiniging
  • Het verlengt de levensduur van uw vloerbedekking
  • Het haalt vuil aantrekkende resten uit uw vloerbedekking

Vloerbedekking zonder vlekken

Wij besteden extra aandacht aan de reiniging van uw vloerbedekking om de hardnekkige vlekken te verwijderen. ChemDry Spanjerberg verwijdert met de koolzuurmethode The Natural alle normale huis-, tuin- en keukenvlekken uit uw vloerbedekking.

Schone en frisse vloerbedekking

Wat voor soorten vlekken krijgen bij uit de vloerbedekking?

Bloedvlekken

Make-up vlekken

Urinevlekken

Wijnvlekken

Koffie- en theevlekken

Olie- en vetvlekken

Inktvlekken

icoon schoonmaakemmer

Uw vloerbedekking blijft langer schoon

Bij de meeste reinigingsmiddelen blijven er vuil aantrekkende zeepresten achter in uw vloerbedekking. Wij reinigen uw vloerbedekking daarom met een koolzuurhoudend reinigingsmiddel zonder zeep en chemicaliën. Zo blijven er geen vuilaantrekkende resten achter in de vloerbedekking. Op die manier is uw tapijt ook beter bestand tegen hervervuiling. Na de vloerbedekking reiniging kunnen wij een vuilwerende beschermlaag aanbieden die ervoor zorgt dat uw tapijt nog langer schoon en fris blijft. Meer over onze werkwijze.

Verminderen van allergieklachten met een vloerbedekking reiniging

Het is vaak onzichtbaar, maar na verloop van tijd gaat er zich in uw vloerbedekking stof ophopen. Wanneer u last heeft van een allergie, astma of COPD dan kan deze fijnstof in uw vloerbedekking de klachten verergeren. Tijdens onze specialistische reiniging verwijderen we het fijnstof uit uw vloerbedekking waardoor uw klachten zullen afnemen.

icoon vinkje

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

kaart van een deel van Nederland

Neem contact met ons op

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen over de vloerbedekking reiniging of onze veelgestelde vragen bekijken. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud