Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Wollen vloerkleed reinigen

Is uw wollen vloerkleed door de jaren heen verkleurd? Of is er per ongeluk koffie op gemorst? Zelf een wollen vloerkleed reinigen kan beschadiging of nog meer verkleuring veroorzaken. ChemDry Spanjerberg helpt u graag! Wij brengen uw wollen vloerkleed weer in zijn originele staat. Wij reinigen uw wollen vloerkleed zodat deze er weer fris en fruitig uitziet en nare geurtjes verdwijnen.

Schoon en fris tapijt in de woonkamer

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw wollen vloerkleed duurzaam gereinigd
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Gratis haal- en brengservice mogelijk
  • Vooraf een vrijblijvende offerte

ChemDry Spanjerberg reinigt uw wollen vloerkleed en geeft het zijn oorspronkelijke uitstraling weer terug!

Kosten

De kosten van het reinigen van uw wollen vloerkleed zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw vloerkleed weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Vieze vloer? Tijd voor een grondige schoonmaak

Onze werkwijze

icoon koolstoftechniek

Wollen vloerkleed reinigen

We stofzuigen al het oppervlakkige vuil weg en behandelen goed zichtbare vlekken met onze vlekkenspray. Vervolgens reinigen we uw wollen vloerkleed met onze unieke koolzuur reinigingsmethode en het reinigingsmiddel The Natural®. Doordat de koolzuurbelletjes uit elkaar spatten, komt diepgeworteld vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil eenvoudig wegzuigen.

Wollen vloerkleed impregneren

De droogtijd is kort, omdat we weinig water gebruiken bij onze reinigingsmethode. Om er zeker van te zijn dat al het vuil weg is, behandelen we uw wollen vloerkleed na met een katoenen pad die het laatste vuil nog absorbeert. U kunt er ook nog voor kiezen om uw vloerkleed te laten impregneren. Wij brengen een beschermlaag aan waardoor uw vloerkleed langer bestand is tegen vuil en vlekken.

icoon beschermlaag toepassen

Wollen vloerkleed onderhouden

Wanneer u uw wollen vloerkleed heeft laten reinigen, wilt u natuurlijk dat dit zo lang mogelijk mooi blijft. Daarom is ook het zelf onderhouden van uw vloerkleed belangrijk. Stofzuig uw vloerkleed ongeveer 3 keer per week. Is er gemorst? Verwijder de vlek zo snel mogelijk. Doe dit deppend, niet wrijvend. Hoe langer u wacht met hardnekkige vlekken te laten verwijderen, hoe lastiger deze te verwijderen zijn. Laat daarom uw vloerkleed jaarlijks professioneel reinigen.

Veelgestelde vragen over wollen vloerkleed reinigen

Bekijk onze antwoorden op veelgestelde vragen van klanten.

Kunnen jullie urinevlekken van huisdieren verwijderen?

Ja, met onze reinigingsmethode halen we de vlek weg en verdwijnt ook de nare geur. Ook vlekken van uitwerpselen en braaksel van huisdieren kunnen we verwijderen. Bel ons wel zo snel mogelijk na het ongelukje van uw huisdier.

Verplaatsen jullie de meubels of moet ik dit zelf doen?

Indien we het vloerkleed niet kunnen meenemen, moeten we de meubels vaak verplaatsen. Dit mag u zelf doen, maar onze kleedreinigers kunnen dit ook voor u doen.

Wat moet ik doen bij een vlek?

Probeer de vlek zo snel mogelijk te verwijderen. Vloeistof dept u op met een doek, eten en andere vaste stoffen haalt u van uw kleed met een lepel. Laat snel een professionele kleedreiniger langskomen, want hoe langer de vlek in uw tapijt kan trekken, hoe moeilijker het is om deze te verwijderen.

Ik kan mijn vloerkleed ook zelf schoonmaken. Waarom zou ik ChemDry hiervoor bellen?

Als u zelf uw karpet schoonmaakt, dan verwijdert u oppervlakkige vlekken en loszittend vuil. In uw vloerkleed zit echter ook vuil en stof dat diep in de vezels van uw kleed getrokken is. Hierdoor kan deze na verloop van tijd minder fris ruiken en er dof uitzien. Met onze dieptereiniging verwijderen we hardnekkig vuil in elke vezel.

Wilt u uw wollen vloerkleed laten reinigen?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud