Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Wollen vloerbedekking reinigen

Heeft uw huisdier een ongelukje gehad op het wollen vloerkleed? Heeft u per ongeluk iets laten vallen? Of is het kleed door de jaren heen verkleurd? Laat ChemDry Spanjerberg uw wollen vloerkleed reinigen, zodat deze er weer fris en fruitig uitziet en nare geurtjes verdwijnen.

  • Uw wollen vloerkleed is binnen 1 dag gereinigd
  • We gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen
  • Gratis haal- en brengservice mogelijk
  • Meer dan 25 jaar ervaring met het reinigen van tapijt

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Of ontvangt u graag meer informatie over het reinigen van uw wollen vloerkleed?

Wat kost het reinigen?

De kosten van het reinigen van uw wollen vloerkleed zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw vloerkleed weer in een goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan uw gratis vrijblijvende offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wollen vloerkleed reinigen: hoe werkt het?

Om uw wollen vloerkleed zo mooi mogelijk te houden, raden we aan uw kleed professioneel te laten reinigen. Als u bijvoorbeeld zelf aan de gang gaat met een stoomreiniger, bestaat de kans dat u uw wollen vloerkleed op een te hoge temperatuur reinigt, waardoor uw kleed zal beschadigen of verkleuren. Onze specialisten hebben de kennis, de ervaring en de juiste materialen voor het reinigen van wollen vloerkleden. ChemDry Spanjerberg reinigt uw kleed in een aantal stappen:

1. Inspectie

Voordat we aan de slag gaan, bekijkt onze specialist uw wollen vloerkleed. Zo weet hij wat de staat en de eigenschappen zijn van het wollen kleed en kan hij daar indien nodig het reinigingsproces op aanpassen.

2. Stofzuigen

Door uw wollen vloerkleed te zuigen verwijderen we loszittend vuil, zand en stof. De hardnekkige vlekken en ander vuil krijgen we hiermee nog niet weg.

3. Verwijderen van vlekken

Zichtbare vlekken behandelen we met onze eigen ontwikkelde vlekkenspray. Deze spray trekt diep in de vezels. De specialist laat de spray een aantal minuten inwerken.

4. Schoonmaakmiddel

De volgende stap is het reinigen van uw wollen vloerkleed met ons eigen ontwikkelde reinigingsmiddel, ‘The Natural.’ Het schoonmaakmiddel werkt op basis van koolzuur, er dus wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke stoffen of chemicaliën. Hierdoor is ons middel duurzaam en niet schadelijk voor mens en dier.

5. Nabehandeling wollen vloerbedekking

Om er zeker van te zijn dat al het vuil weg is, behandelen we het vloerkleed na met een katoen pad. Daarnaast maken we indien nodig uw vloerkleed nog een keer extra schoon met de stofzuiger.

6. Laten drogen

Om uw kleed zo schoon mogelijk te houden kunt u ervoor kiezen om een beschermlaag aan te laten brengen. Dit zorgt ervoor dat vuil en vlekken minder snel in het vloerkleed trekken.

Tip: wat te doen bij een vlek op het vloerkleed?

Is er een vlek in uw wollen vloerkleed gekomen? Probeer de vlek dan met een doek op te deppen. Wrijf niet! Zo wrijft u de vlek juist in de vezels van het kleed. Heeft u eten of andere vaste stoffen laten vallen? Raap dit dan grotendeels op met bijvoorbeeld een lepel en dep het restant op. Lees wat u nog meer kunt doen voor uw kleed op de ‘tips tapijt reinigen’ pagina.

Andere typen vloerkleden en meubels reinigen

Onze specialisten reinigen niet alleen wollen vloerkleden, maar ook andere typen vloerkleden. Daarnaast reinigen ze bijvoorbeeld meubels en autostoelen. Enkele voorbeelden: 

Perzisch tapijt reinigen, Projecttapijt reinigen, Vloerkleed reinigen, Hoogpolig tapijt reinigen, Laagpolig tapijt reinigen, Berber tapijt reinigen, Karpet reinigen, Wollen vloerbedekking reinigen, Vloerbedekking, Bank reinigen, Autobekleding reinigen.

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

Heeft uw wollen vloerbedekking een reinigingsbeurt nodig of wilt u meer informatie over de verschillende diensten van ChemDry Spanjerberg?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud