Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Linoleum vloeren reinigen

Linoleum vloeren zijn slijtvast en heel duurzaam. Daarnaast kunt u een linoleum vloer gemakkelijk zelf onderhouden. Na verloop van tijd kunnen er toch hardnekkige vlekken of beschadigingen ontstaan die de uitstraling van uw vloer kunnen aantasten. ChemDry Spanjerberg helpt u graag uw vloer weer een nieuw leven in te blazen. Dankzij onze unieke reinigingsmethode zal uw linoleum vloer er weer als nieuw uitzien!

Frisse en schone linoleum vloer na grondige reiniging

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw linoleum vloer snel en duurzaam gereinigd
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Vooraf een vrijblijvende offerte
  • Advies voor dagelijks onderhoud

ChemDry Spanjerberg laat uw linoleum vloer weer glanzen!

Kosten

De kosten voor het reinigen van uw linoleum vloer zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw vloer weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

schone linoleum vloer met authentieke uitstraling

Onze werkwijze

icoon koolstoftechniek

Linoleum vloer reinigen

Het onderhouden van een linoleum vloer is arbeidsintensief en vakwerk. ChemDry Spanjerberg heeft veel ervaring met het periodiek reinigen, onderhouden, strippen en opnieuw conserveren van linoleum en andere elastische vloeren. Wij maken gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen van Dr. Schutz, werken nauwkeurig en geven graag uw linoleum vloer weer zijn oorspronkelijke, mooie uitstraling terug.

Linoleum vloer onderhouden

Een linoleum vloer is slijtvast en heeft bacteriedodende eigenschappen. Deze vloeren zie je dan ook vaak terug op scholen, ziekenhuizen, openbare gebouwen en kantoren. Ondanks de vele voordelen van linoleum, is het noodzakelijk om uw vloer goed te onderhouden. Als dit niet goed wordt gedaan, kan de vloer zijn kleur verliezen of de toplaag van de vloer beschadigen. Het is kostbaar om dit weer te herstellen. Wij geven u graag advies hierover!

icoon beschermlaag toepassen

Wilt u uw linoleum vloer vakkundig laten reinigen of onderhouden?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud