Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Professioneel kantoormeubilair reinigen: voor een gezonde, frisse en productieve werkomgeving. 

Kantoormeubilair reinigen 

Kantoormeubilair wordt dagelijks intensief gebruikt. Soms ook door meerdere medewerkers. Om uw kantooromgeving hygiënisch schoon en fris te houden, reinigen de specialisten van ChemDry Spanjerberg uw bureaustoelen grondig. Natuurlijk reinigen wij ook het vergadermeubiliar en de meubels in de openbare ruimten zodat u uw bezoekers prettig kunt ontvangen.

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Wij reinigen duurzaam
  • Wij reinigen ook buiten kantooruren
  • Uw kantoormeubels zijn snel droog
  • Wij werken zorgvuldig

Wij reinigen kantoormeubiliar professioneel met een duurzame reinigingsmethode.

Professionele meubelreiniging voor bedrijven

ChemDry Spanjerberg is specialist in het reinigen van kantoormeubilair. Wij zorgen ervoor dat uw kantoormeubilair langer meegaat. Door het laten reinigen van uw kantoormeubels verhoogt u de professionele uitstraling van uw bedrijf en zorgt u voor een hygiënische en productieve werkomgeving.

Onze werkwijze bij kantoormeubelreiniging

Wij zijn flexibel en reinigen uw kantoormeubels zoals bureaustoelen, vergadermeubilair en meubels in openbare ruimten ook na kantoortijd. Wij gebruiken duurzame en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Met onze unieke koolzuur reinigingstechniek verwijderen wij ook moeiteloos de hardnekkigste vlekken. Onze technieken zijn veilig en geschikt voor verschillende meubelstoffen en leren meubels.

Bekijk onze resultaten 

Laat uw kantoormeubels langer meegaan en houd uw kantooromgeving netjes en representatief. 

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud