Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Kantoormeubilair reinigen

Kantoormeubilair wordt dagelijks intensief gebruikt door verschillende mensen. Dat laat zichtbare sporen achter, zoals vlekken en beschadiging. Het kan ook onzichtbare stoffen achterlaten, zoals huisstofmijt. De sporen die worden achtergelaten zorgen niet alleen voor een onprofessionele uitstraling, maar kunnen ook schadelijk zijn voor de gezondheid. Laat uw bureaustoelen, vergadermeubilair en meubels in openbare ruimtes reinigen door ChemDry Spanjerberg, zodat u uw bezoekers weer prettig kunt ontvangen.

Een schone en frisse werkvloer op kantoor

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw kantoormeubilair vakkundig gereinigd
  • Reinigen kan ook buiten uw openingstijden
  • Vooraf een vrijblijvende offerte
  • Wij reinigen snel en duurzaam

ChemDry Spanjerberg reinigt uw kantoormeubilair professioneel, duurzaam en zorgvuldig.

Kosten

De kosten voor het reinigen van uw kantoormeubilair zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw meubels weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

kantoormeubilair (bureaustoel) schoonmaken met professionele stofzuiger

Onze werkwijze

icoon koolstoftechniek

Reinigen

We stofzuigen al het oppervlakkige vuil weg en behandelen goed zichtbare vlekken met onze vlekkenspray. Vervolgens reinigen we uw kantoormeubilair met onze unieke koolzuur reinigingsmethode en het reinigingsmiddel The Natural®. Doordat de koolzuurbelletjes uit elkaar spatten, komt diepgeworteld vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil eenvoudig wegzuigen.

impregneren

De droogtijd is kort, omdat we weinig water gebruiken bij onze reinigingsmethode. Om er zeker van te zijn dat al het vuil weg is, behandelen we uw kantoormeubilair na met een katoenen pad die het laatste vuil nog absorbeert. U kunt er ook nog voor kiezen om uw meubilair te laten impregneren. Wij brengen een beschermlaag aan waardoor uw meubilair langer bestand is tegen vuil en vlekken.

icoon beschermlaag toepassen

Wilt u uw kantoormeubilair weer een frisse uitstraling geven?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud