Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Graniet Polijsten

Een vloer van graniet is prachtig, mits u hem regelmatig laat reinigen en polijsten. Door de jaren heen krijgt de natuurstenen vloer namelijk een doffe laag. Ondanks dat een granieten vloer erg sterk is, zuurbestendig is en een hoge gebruiksbelasting aankan, ontstaan er soms toch krassen. Laat uw graniet polijsten door de specialisten van ChemDry Spanjerberg en uw vloer heeft weer zijn mooie glanzende laag terug.

  • Binnen één dag is uw granieten vloer weer schoon en glanzend
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • We maken alleen gebruik van duurzame reinigingsmiddelen

Heeft u nog vragen over onze polijstmethode of wilt u de ervaren specialisten van ChemDry Spanjerberg inschakelen? Dat is zo gedaan. Klik op ‘offerte aanvragen’ of stuur ons een e-mail.

Hoeveel kost het polijsten van graniet?

De kosten voor het reinigen en polijsten van uw granieten vloer zijn afhankelijk van de oppervlakte en de huidige staat van de vloer. Wilt u graag een prijsindicatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Voeg bij uw aanvraag foto’s van uw te polijsten vloer toe. Zo kunnen we een inschatting maken van de kosten. Alle kosten zijn altijd vooraf bekend.

Graniet polijsten: hoe werkt het?

Het reinigen en polijsten van uw granieten vloer doen we zeer vakkundig en nauwkeurig. We streven ernaar de vloer binnen één dag gereinigd en gepolijst te hebben. Bij een zeer groot oppervlak zijn we wellicht langer bezig. De eerste stap is het stofzuigen en reinigen van uw vloer met een milieuvriendelijk schoonmaakmiddel. Hiermee verwijderen we losliggend vuil en oppervlakkige vlekken. Losliggend vuil mag absoluut niet blijven liggen tijdens het polijsten van de vloer. Gebeurt dit wel, dan bestaat de kans op krassen in de vloer tijdens het polijsten.

Het polijsten van de vloer

Vervolgens gaan we aan de slag met het verwijderen van krassen en het egaliseren van de vloer met een polijstmachine. Voor de polijstmachine gebruiken we drie verschillende diamantschijven. De eerste is vrij grof, voor het openen van het graniet en het verwijderen van krassen. De volgende schijf is wat minder grof, hiermee ‘sluiten’ we het graniet weer en verschijnt er een glans. Daarna maken we gebruik van de fijnste diamantschijf, hiermee komt de oorspronkelijke glans van de vloer weer terug.

Impregneren van uw granieten vloer

Nog langer van uw gepolijste granieten vloer genieten? Laat uw vloer dan impregneren. Vuil, vocht en vlekken tasten het graniet dan minder snel aan, waardoor uw vloer en zijn glans langer meegaan. Daarnaast hoeft u uw vloer minder vaak te laten polijsten.

Hoe onderhoudt u uw granieten vloer zelf?

Na het reinigen en polijsten van uw vloer wilt u hem uiteraard zo lang mogelijk mooi houden, maar hoe onderhoudt u zelf de vloer? Stofzuig en reinig de vloer minimaal één keer per week. Gebruik alleen middelen die het graniet niet beschadigen, zoals speciale graniet- en marmerschoonmaakmiddelen. Het is van belang dat u geen schoonmaakmiddelen gebruikt met ammoniak, citroen, azijn of keramische tegelreinigers. Maak altijd gebruik van een zachte doek of dweil. Ga niet aan de gang met ruwe doekjes of schuursponzen.

Andere typen vloerkleden en meubels reinigen

Onze reinigingsmethode is geschikt voor veel typen tapijt, zoals:

Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt, Projecttapijt, Vloerkleed, Perzisch tapijt, Karpet, Wollen vloerkleed en Berber tapijt.

We komen graag bij u thuis of in uw bedrijfspand langs voor het reinigen van uw tapijt. Daarnaast is het door onze haal- en brengservice mogelijk om een kleed op te laten halen. Na het reinigingsproces leveren we deze weer af bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

 We zijn niet alleen in te zetten voor het reinigen van tapijten en vloerbedekking, maar ook voor het reinigen van onder andere meubelsterrassennatuurstenen vloer of autobekleding.

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

Meer informatie over het polijsten en schoonmaken van graniet ?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud