Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Granieten vloer polijsten

Een granieten vloer ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook sterk, zuurbestendig en kan een hoge gebruiksbelasting aan. Daarom is deze vloer geschikt voor bijna alle ruimtes. Toch kunnen er na verloop van tijd krassen ontstaan op een granieten vloer. ChemDry Spanjerberg helpt u graag door uw vloer te polijsten. Hiermee geven wij het graniet zijn originele glans weer terug. 

Schone vloer met professionele en schone uitstraling

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw granieten vloer duurzaam gereinigd en gepolijst
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Vooraf een vrijblijvende offerte
  • Uw granieten vloer weer als nieuw

ChemDry Spanjerberg reinigt, polijst en impregneert uw granieten vloer en geeft het zo zijn glans weer terug!

Kosten

De kosten voor het reinigen en polijsten van uw granieten vloer zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw vloer weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Professioneel vloeren polijsten

Onze werkwijze

Reinigen

Eerst stofzuigen we al het vuil en viezigheid van uw granieten vloer weg. Vervolgens reinigen we uw vloer met onze unieke koolzuurmethode en het koolzuurhoudende reinigingsmiddel The Natural®. Bij deze methode doen de koolzuurbelletjes het meeste werk. Doordat deze belletjes uit elkaar spatten, komt vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil eenvoudig wegzuigen.

Kristalliseren en polijsten

Heeft uw granieten vloer oppervlakkige krassen? Dan kristalliseren we uw vloer. We brengen een kristallisatieproduct aan op uw vloer, waardoor er een chemische reactie ontstaat met de toplaag van het graniet en krasjes verdwijnen. Zijn de krassen diep? Dan is kristalliseren niet voldoende en polijsten we uw vloer. Met verschillende diamantpads geven we uw vloer zijn oorspronkelijke glans weer terug.

Impregneren

Zekerheid dat uw granieten vloer langere tijd van goede kwaliteit blijft? Laat ChemDry Spanjerberg uw vloer impregneren. Wij brengen een beschermlaag aan in de toplaag van uw granieten vloer, waardoor vuil, vocht en vlekken de vloer minder snel aantasten. Door uw vloer te laten impregneren is polijsten ook minder vaak nodig en geniet je langer van uw glanzende granieten vloer.

Onderhouden

Onderhoud uw granieten vloer zodat deze nog langer mooi blijft. Stofzuig en reinig uw vloer minimaal één keer per week. Gebruik geen schoonmaakmiddelen met ammoniak, citroen, azijn of keramische tegelreinigers omdat deze de kwaliteit kunnen beïnvloeden. Kies in plaats daarvan voor speciale graniet- en marmerschoonmaakmiddelen. Ga ook niet aan de gang met ruwe doekjes of schuursponzen, maar met een zachte doek of dweil.

Wilt u uw granieten vloer laten reinigen, polijsten en impregneren?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud