Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Is uw bank slachtoffer geworden van vervelende vlekken? Of ruikt uw bank naar rook of gewoonweg niet fris? Dan is uw bank toe aan een grondige reinigingssessie. ChemDry Spanjerberg reinigt zowel leren als stoffen banken. Wij blazen uw bank graag een nieuw leven in en laten nare luchtjes en hardnekkige verdwijnen als sneeuw voor de zon.

ChemDry Spanjerberg reinigt alle soorten banken. Zo ook banken van leer, microleder, imitatieleer, polyester, acryl, katoen, wol en linnen.

Reinigen van een leren bank

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw bank snel en duurzaam gereinigd
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Vooraf een vrijblijvende offerte
  • Uw bank weer zo goed als nieuw

Stoffen bank reinigen

Laat ChemDry Spanjerberg uw stoffen bank reinigen. Wij maken gebruik van de unieke koolzuur reinigingsmethode en ons schoonmaakmiddel The Natural®. The Natural® is milieuvriendelijk, pH neutraal en veilig voor huisdieren en mensen met allergieën. Daarnaast laat het geen zeepresten achter. Wij laten uw bank weer fris ruiken. Daarnaast ziet uw bank er weer stralend uit!

Leren bank reinigen

Het is belangrijk om uw leren bank af en toe te laten reinigen om hem zo mooi mogelijk te houden. Door onze jarenlange ervaring en specialistische kennis hebben wij een reinigingsmethode ontwikkeld waarmee we uw gehele leren bankstel weer goed schoon weten te krijgen. We laten nare luchtjes verdwijnen en het leer ziet er weer uit alsof u de bank net heeft gekocht.

ChemDry Spanjerberg reinigt uw bank professioneel, duurzaam en zorgvuldig.

Kosten

De kosten voor het reinigen van uw bank zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw bank weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Onze werkwijze

icoon koolstoftechniek

Bank reinigen

We stofzuigen al het oppervlakkige vuil weg en behandelen goed zichtbare vlekken met onze vlekkenspray. Vervolgens reinigen we uw bank met onze unieke koolzuur reinigingsmethode en het reinigingsmiddel The Natural®. Doordat de koolzuurbelletjes uit elkaar spatten, komt diepgeworteld vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil eenvoudig wegzuigen.

Bank impregneren

De droogtijd is kort, omdat we weinig water gebruiken bij onze reinigingsmethode. Om er zeker van te zijn dat al het vuil weg is, behandelen we uw bank na met een katoenen pad die het laatste vuil nog absorbeert. U kunt er ook nog voor kiezen om uw bank te laten impregneren. Wij brengen een beschermlaag aan waardoor uw bank langer bestand is tegen vuil en vlekken.

icoon beschermlaag toepassen

Wilt u uw bank laten reinigen door ChemDry Spanjerberg?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud