Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Veel kantoren, showrooms, magazijnen, scholen en openbare gebouwen hebben een professionele gietvloer. Naast de moderne en strakke uitstraling die een gietvloer heeft, biedt het een aantal voordelen. Zo kan deze vloer tegen een stootje en heeft ook hygiënevoordelen. Wanneer een gietvloer intensief gebruik wordt, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. ChemDry Spanjerberg helpt u daar graag bij!

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw gietvloer snel en duurzaam gereinigd
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Vooraf een vrijblijvende offerte
  • Advies voor dagelijks onderhoud

Wij geven uw gietvloer weer zijn originele glans terug!

Kosten

De kosten voor het reinigen van uw gietvloer zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw vloer weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Onze werkwijze

Reiniging

Voordat wij beginnen met het reinigen, stofzuigen wij alle losse viezigheid van uw gietvloer. Vervolgens reinigen wij uw vloer met onze speciale Excentr reinigingsmachine. Hierdoor ziet uw vloer er weer fris en glanzend uit.

Duurzaam

Wij gebruiken alleen water. Er komen geen chemicaliën aan te pas. Daardoor behoudt de coating van uw vloer zijn optimale bescherming. Wij behandelen uw vloer van begin tot eind op een veilige, duurzame en verantwoorde manier.

Wilt u ook uw gietvloer laten reinigen en onderhouden op het moment dat het u het beste uitkomt?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud