Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Wollen vloerbedekking reinigen

Is uw wollen vloerbedekking door de jaren heen verkleurd? Of is er per ongeluk koffie op gemorst? Zelf een wollen vloerbedekking reinigen kan beschadiging of nog meer verkleuring veroorzaken. ChemDry Spanjerberg helpt u graag! Wij brengen uw vloerbedekking weer terug in zijn originele staat. Wij reinigen uw vloerbedekking zodat deze er weer fris en fruitig uitziet en nare geurtjes verdwijnen. 

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw wollen vloerbedekking binnen 1 dag gereinigd
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Vooraf een vrijblijvende offerte
  • Gratis haal- en brengservice mogelijk

ChemDry Spanjerberg reinigt uw wollen vloerbedekking en geeft het zijn oorspronkelijke uitstraling weer terug!

Kosten

De kosten van het reinigen van uw wollen vloerbedekking zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw vloerkleed weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Vieze vloer? Tijd voor een grondige schoonmaak

Onze werkwijze

icoon koolstoftechniek

Wollen vloerbedekking reinigen

We stofzuigen al het oppervlakkige vuil weg en behandelen goed zichtbare vlekken met onze vlekkenspray. Vervolgens reinigen we uw wollen vloerbedekking met onze unieke koolzuur reinigingsmethode en het reinigingsmiddel The Natural®. Doordat de koolzuurbelletjes uit elkaar spatten, komt diepgeworteld vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil eenvoudig wegzuigen.

Wollen vloerbedekking impregneren

De droogtijd is kort, omdat we weinig water gebruiken bij onze reinigingsmethode. Om er zeker van te zijn dat al het vuil weg is, behandelen we uw vloerbedekking na met een katoenen pad die het laatste vuil nog absorbeert. Wij kunnen uw vloerbedekking ook impregneren. Wij brengen een beschermlaag aan waardoor uw vloerbedekking langer bestand is tegen vuil.

icoon beschermlaag toepassen

Wollen vloerbedekking onderhouden

Wanneer u uw wollen vloerbedekking heeft laten reinigen, wilt u natuurlijk dat dit zo lang mogelijk mooi blijft. Daarom is ook het zelf onderhouden van uw vloerbedekking belangrijk. Stofzuig uw vloer ongeveer 3 keer per week. Is er gemorst? Verwijder de vlek zo snel mogelijk. Doe dit deppend, niet wrijvend. Hoe langer u wacht met hardnekkige vlekken te laten verwijderen, hoe lastiger deze te verwijderen zijn. Laat uw vloer daarom jaarlijks professioneel reinigen.

Wilt u uw wollen vloerbedekking laten reinigen?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud