Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Wollen vloerbedekking reinigen

U kent het wel. Gezellig een aantal vrienden en familieleden over de vloer met uw verjaardag en dan de dag afsluiten met een vervelende wijn-, koffie- of taartvlek in uw wollen vloerbedekking. Erg zuur! Maar, geen zorgen. ChemDry Spanjerberg is specialist in het reinigen van vloerbedekkingen en komt graag bij u langs om uw vloerbedekking weer in nieuwstaat te brengen.

 • U kunt uw vloerbedekking binnen twee uur weer gebruiken
 • Elke soort vloerbedekking is binnen een halve dag gereinigd
 • Uw wollen vloerbedekking wordt schoongemaakt met milieuvriendelijke producten
 • De reinigingsspecialisten van ChemDry Spanjerberg zijn 24 uur per dag beschikbaar

Wollen vloerbedekking reinigen: wat zijn de kosten?

Het is lastig om een klant-en-klaar bedrag te geven voor het reinigen van uw wollen vloerbedekking. De kosten voor het reinigen van vloerbedekking zijn namelijk afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden om uw vloerbedekking weer als nieuw af te leveren. Wilt u graag weten wat u exact kwijt bent voor het schoonmaken van uw wollen vloerbedekking? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe reinigen we uw wollen vloerbedekking?

Wanneer u zelf aan de slag gaat met het verwijderen van de vlek in uw vloerbedekking, dan slaat u waarschijnlijk meteen aan het schrobben. Doe dit niet! Dit zorgt er namelijk voor dat de vlek in de vezels van de vloerbedekking verdwijnt en dus zichtbaar blijft. Dep echter voorzichtig over het vieze oppervlak om de vlek minder zichtbaar te maken. Wilt u zeker weten dat uw vloerbedekking weer brandschoon wordt, schakel onze vakmensen dan in. Zij reinigen uw wollen vloerbedekking in zeven stappen.

1. Inspectie

Voordat de reinigingsspecialisten van ChemDry aan de slag gaan met de reiniging, bekijken ze de vlek op uw wollen vloerbedekking. Zo bepalen ze de staat van de vloerbedekking en kan de specialist een inschatting maken of het reinigingsproces hier en daar nog aangepast moet worden.

2. Stofzuigen

In de tweede stap verwijderen de specialisten van ChemDry Spanjerberg het loszittende zand, stof en vuil. Grote vlekken worden hiermee echter nog niet verwijderd.

3. Verwijderen van vlekken

Als al het loszittende vuil verdwenen is, behandelen we de zichtbare vlekken met onze eigen vlekkenspray. Deze spray trekt diep in de vezels van de vloerbedekking en moet een paar minuten inwerken.

4. Schoonmaakmiddel

Als de spray zijn werk heeft gedaan, is het tijd voor zwaarder geschut. Ons schoonmaakmiddel ‘The Natural’ werkt op basis van koolzuur en zorgt voor een dieptereiniging. Ook leidt dit middel ertoe dat uw vloerbedekking minder snel vuil wordt.

5. Nabehandeling wollen vloerbedekking

Uiteraard willen we er zeker van zijn dat we uw vloerbedekking spic en span achterlaten. Daarom behandelen we uw wollen vloerbedekking ook nog met een katoenpad en doen we eventueel nog een ronde met de stofzuiger.

6. Laten drogen

Heeft u stap vijf gepasseerd? Dan is het tijd om te wachten. Uw vloerbedekking dient namelijk een aantal uur te drogen. Het goede nieuws is dat dit aanzienlijk korter is dan bij andere reinigingsmethodes, omdat we minder water gebruiken

7. Eventueel aanbrengen beschermlaag

En slotte heeft u nog de optie om een beschermlaag aan te laten brengen door onze vakmensen. Deze laag zorgt ervoor dat vuil en vlekken minder snel in uw vloerbedek.

Verwijdering uit de vloerbedekking

 • Bloedvlekken
 • Make-up vlekken
 • Urinevlekken
 • Wijnvlekken
 • Koffie- en theevlekken
 • Olie- en vetvlekken
 • Inktvlekken

ChemDry heeft oog voor het milieu

Ons schoonmaakmiddel ‘The Natural’ is een milieuvriendelijk reinigingsmiddel en heeft in de Verenigde Staten de status ‘Green Certified’. Dit betekent dat Amerikaanse autoriteiten concluderen dat dit middel met biologische producten en/of duurzame, agrarische grondstoffen is gefabriceerd. Bij ChemDry Spanjerberg staat veiligheid voor mens, dier en milieu voorop en daarom hebben we besloten om geen gebruik te maken van zware chemicaliën.

ChemDry Spanjerberg reinigt meer

De professionals van Chem-Dry Spanjerberg reinigen niet alleen wollen vloerbedekkingen, maar zijn gespecialiseerd in het reinigen van diverse soorten vloerbedekking. Zo kunt u ook bij ons terecht met een vloerbedekking van synthetisch materiaal of met een katoenen vloerbedekking. Daarnaast is het mogelijk om onze reinigingsspecialisten in te huren voor het schoonmaken van uw autostoelen of het polijsten van uw natuurstenen vloer.

Bij interesse kunt u contact opnemen door te bellen naar 0348 485 050 (locatie Woerden) of 020 647 9717 (locatie Amstelveen). Ook kunt u een e-mail sturen naar spanjerberg@chemdry.nl.

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

Heeft uw wollen vloerbedekking een reinigingsbeurt nodig of wilt u meer informatie over de verschillende diensten van ChemDry Spanjerberg?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud