Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Hoogpolig tapijt reinigen

Een hoogpolig tapijt ziet er niet alleen sfeervol uit, maar is ook lekker zacht voor de voeten. Vuil en bacteriën nestelen zich gemakkelijk in dit soort tapijt, waardoor het moeilijk is om een hoogpolig tapijt goed schoon te houden. Laat daarom ChemDry Spanjerberg uw tapijt reinigen. Wij reinigen uw tapijt duurzaam en vakkundig en brengen het graag terug in zijn originele staat.

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw hoogpolige tapijt binnen 1 dag gereinigd
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Gratis haal- en brengservice mogelijk
  • Vooraf een vrijblijvende offerte

ChemDry Spanjerberg reinigt uw hoogpolige tapijt zodat het er weer mooi uit ziet en fris ruikt!

Kosten

De kosten voor het reinigen van uw hoogpolige tapijt zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw tapijt weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Onze werkwijze

Hoogpolig tapijt reinigen

We stofzuigen al het oppervlakkige vuil weg en behandelen goed zichtbare vlekken met onze vlekkenspray. Vervolgens reinigen we uw hoogpolig tapijt met onze unieke koolzuur reinigingsmethode en het reinigingsmiddel The Natural®. Doordat de koolzuurbelletjes uit elkaar spatten, komt diepgeworteld vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil eenvoudig wegzuigen.

Hoogpolig tapijt impregneren

De droogtijd is kort, omdat we weinig water gebruiken bij onze reinigingsmethode. Om er zeker van te zijn dat al het vuil weg is, behandelen we uw hoogpolig tapijt na met een katoenen pad die het laatste vuil nog absorbeert. U kunt er ook nog voor kiezen om uw tapijt te laten impregneren. Wij brengen een beschermlaag aan waardoor uw tapijt langer bestand is tegen vuil en vlekken.

Hoogpolig tapijt onderhouden

Wanneer u uw hoogpolige tapijt heeft laten reinigen, wilt u natuurlijk dat dit zo lang mogelijk mooi blijft. Daarom is ook het zelf onderhouden van dit tapijt belangrijk. Stofzuig uw tapijt ongeveer 3 keer per week. Is er gemorst? Verwijder de vlek zo snel mogelijk. Doe dit deppend, niet wrijvend. Hoe langer u wacht met hardnekkige vlekken te laten verwijderen, hoe lastiger deze te verwijderen zijn. Laat daarom uw tapijt jaarlijks professioneel reinigen.

Wilt u uw hoogpolige tapijt laten reinigen voor weer een frisse, schone uitstraling?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud