Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Duurzame reiniging met de unieke koolzuur reiniging van ChemDry Spanjerberg

Onze werkwijze en methode

Duurzaam en veilig

ChemDry Spanjerberg werkt met de unieke en duurzame koolzuur reinigingsmethode en met het veilige reinigingsmiddel The Natural. Hiermee bereiken wij snel het beste resultaat. Onze methode is geschikt voor vloeren en meubels en voor alle soorten materialen: stof, steen en leer.

Koolzuurreiniging met The Natural

The Natural is een innovatief ph-neutraal en reinigingsmiddel. Het is veilig voor het materiaal van uw vloeren of meubels en is ongevaarlijk voor mens, dier en milieu.

Wij brengen het reinigingsmiddel diep in de vezels van uw vloer, bank of stoel aan. Het koolzuur maakt het vuil los en stuwt het naar boven. Hierdoor kunnen wij het eenvoudig opzuigen. Deze methode zorgt voor een unieke en effectieve dieptereiniging en laat ook de hardnekkigste vlekken verdwijnen.

Extra beschermlaag

Na het dieptereinigen van uw tapijt, vloerbedekking of meubilair, kunnen wij een extra beschermlaag aanbrengen. Hiermee voorkomt u dat nieuw vuil zich hecht. Uw vloeren en meubels blijven langer schoon en fris en gaan ook nog eens langer mee.

Snelle droogtijd

De koolzuurreinigingsmethode zorgt ervoor dat er geen zeepresten achterblijven in uw meubels of in de vezels van uw vloer. Wij zijn in staat uw vloer, tapijt, stoel of bank snel en doeltreffend te reinigen en u kunt vaak binnen een aantal uur alweer gebruik maken van uw vloer of meubels.

Betere luchtkwaliteit

Niet alleen vuil en vlekken verwijderen wij met onze koolzuurmethode. Ook huisstofmijt, bacteriën en schimmels verdwijnen. Hierdoor verbetert de luchtkwaliteit in uw omgeving. Dat komt de productiviteit op de werkvloer ten goede en zorgt voor een prettig woonklimaat. Ideaal voor mensen met een allergie.

Klantreviews

Tevreden klanten. Daar doen wij het voor. Lees onze klantreviews.

Onze werkwijze bij
tapijtreiniging

Voor wij uw tapijt reinigen, bekijken wij eerst de mate van vervuiling. Zo kunnen wij de juiste reinigingsmethode vaststellen. Wij reinigen uw tapijt duurzaam met het innovatieve pH-neutrale middel Natural. Het koolzuur in dit unieke en milieuvriendelijke schoonmaakmiddel drijft het vuil naar de oppervlakte van uw tapijt. Zo zorgen wij voor een unieke en effectieve dieptereiniging waarmee ook de hardnekkigste vlekken verdwijnen.

Wij zuigen eerst het grove vuil op met een borstelstofzuiger.

Vervolgens harken wij vezels op ter voorbereiding op de reiniging.

Zwaar vervuilde plekken behandelen wij voor. 

Wij reinigen uw complete tapijt met onze speciale koolzuurtechniek.

Het vuil absorberen we met een katoenen pad.

Wij stofzuigen en borstelen uw tapijt.

Indien u daarvoor kiest, brengen wij tenslotte nog een beschermlaag aan. 

De beschermlaag zorgt ervoor dat uw tapijt nog langer meegaat en dat uw tapijt minder gevoelig is voor het aanhechten van nieuw vuil. Zo geniet u nog langer van uw schone en frisse tapijt!

Ons werkgebied

Wij werken in de regio Amsterdam, Amstelveen, Utrecht en Woerden: 
Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden. 

Kies voor een langere levensduur van uw vloerbedekking, tapijt of meubels. Geniet van een schone, frisse en gezonde omgeving.

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud