Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Onze werkwijze en methode

ChemDry Spanjerberg werkt voor het reinigen van uw vloer en meubilair met de unieke koolzuur reinigingsmethode en een milieuvriendelijk reinigingsmiddel. Hiermee halen we de meest hardnekkige vlekken uit uw vloer en meubilair en zorgen we voor een gezondere leef- en werkomgeving. 

icoon schoonmaken, reinigen

Koolzuur reinigingsmethode

Eerst stofzuigen we uw vloer en meubilair en behandelen eventuele zichtbare vlekken voor met onze vlekkenspray. Deze laten we een paar minuten intrekken. Vervolgens reinigen wij uw vloer en meubilair met onze unieke koolzuur reinigingsmethode en gebruiken hierbij een koolzuurhoudend reinigingsmiddel. De koolzuur reinigingsmethode is duurzaam omdat er 80% minder water wordt verspild ten opzichte van traditionele reinigingsmethodes.

The Natural®

Wij maken gebruik van The Natural®: een koolzuurhoudend reinigingsmiddel ontworpen door ChemDry. Door The Natural® te gebruiken, laten we de koolzuurbelletjes al het werk voor ons doen. De uit elkaar spattende belletjes wrikken het vuil los en stuwen het naar boven. Hierdoor kunnen wij het vuil eenvoudig wegzuigen. Doordat er met deze methode weinig water wordt verbruikt, is de droogtijd van uw vloer en meubilair extra kort.

icon alle typen vloeren

Duurzame reiniging met de unieke koolzuurmethode van ChemDry Spanjerberg.

icoon beschermlaag toepassen

Snelle droogtijd

De droogtijd nadat wij uw vloer of meubilair hebben gereinigd is erg kort. Dit komt omdat ons reinigingsmiddel The Natural® geen zeepresten achterlaat en doordat er weinig water wordt verbruikt met de koolzuur reinigingsmethode. U kunt vaak binnen een aantal uur weer gebruik maken van uw vloer of meubels.

icoon voor drogen

Milieuvriendelijk

Ons milieuvriendelijk reinigingsmiddel The Natural® is pH neutraal en bevat geen zeep, detergenten, bleek of andere chemische middelen. Het middel laat geen resten achter op uw vloer of meubilair, waardoor het ook veilig is voor kinderen, mensen met allergieën en huisdieren. Ook is het middel veilig in gebruik voor onze reinigingsspecialisten.

icoon koolstoftechniek

Betere luchtkwaliteit

Met onze reinigingsmethode verwijderen wij niet alleen vuil en vlekken uit uw vloer of meubilair, maar ook huisstofmijt, bacteriën en schimmels. De hierdoor verbeterde luchtkwaliteit in uw omgeving draagt bij aan een prettig woonklimaat. Daarnaast blijkt uit studies dat een schone omgeving de productiviteit op de werkvloer verhoogt.

Klantreviews

Tevreden klanten. Daar doen wij het voor. Lees onze klantreviews.

Wilt u uw vloer of meubilair duurzaam laten reinigen met milieuvriendelijke producten?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud