Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Grindvloeren zijn prachtige vloeren bestaande uit kleine, natuurlijke grindkorrels. De grindkorrels in grindvloeren zijn er in verschillende maten, van klein tot groot. Na verloop van tijd gaat er steeds meer vuil tussen de grindkorrels van uw vloer zitten. Natuurlijk kunt u uw eigen vloer ook onderhouden, maar voor echte dieptereiniging helpt ChemDry Spanjerberg u graag! Wij zorgen voor een optimaal en schitterend eindresultaat.

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw grindvloer snel en duurzaam gereinigd
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Vooraf een vrijblijvende offerte
  • Uw vloer weer zo goed als nieuw

ChemDry Spanjerberg helpt u graag met het reinigen en onderhouden van uw grindvloer!

Kosten

De kosten voor het reinigen van uw grindvloer zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw vloer weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Onze werkwijze

Reiniging

Voor het reinigen van uw grindvloer maken wij gebruik van onze speciale Tile & Stone machine. Hiermee spuiten wij gecontroleerd met hoge druk schoon water op uw grindvloer. Het vuil wat wij daarmee hebben los gespoten zuigen we direct op. Door de afgesloten kap op onze machine hoeft u zich geen zorgen te maken over eventueel opspattend water.

Geen chemicaliën

Wij gebruiken geen schadelijke chemicaliën en zo min mogelijk reinigingsvloeistoffen. Hierdoor blijven er geen zeepresten achter. Na onze professionele dieptereiniging heeft uw grindvloer weer zijn schitterende uitstraling terug. Direct na onze efficiënte behandeling kunt u weer op uw grindvloer lopen.

Uw grindvloer laten reinigen op een moment dat het u het beste uitkomt?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud