Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Autostoelen reinigen

Ruikt uw auto sterk naar rook? Of stoort u zich aan die vieze vlekken in de stoelen van uw auto? Laat ChemDry Spanjerberg uw auto reinigen! Wij verwijderen de meest hardnekkige vlekken uit uw autostoelen. Van gemorste koffie tot een sterke rooklucht. Na onze reiniging zien uw autostoelen er weer schoon uit en ruikt uw auto lekker fris. 

Grondige en professionele schoonmaak van een autostoel

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw autostoelen snel en duurzaam gereinigd
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Vooraf een vrijblijvende offerte
  • Uw auto weer zo goed als nieuw

ChemDry Spanjerberg reinigt uw autostoelen professioneel, duurzaam en zorgvuldig.

Kosten

De kosten voor het reinigen van uw autostoelen zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw meubels weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Professional van ChemDry aan het schoonmaken
icoon schoonmaken, reinigen

Koolzuur reinigingsmethode

ChemDry Spanjerberg maakt uw auto schoon met de unieke koolzuur reinigingsmethode. Wij brengen ons koolzuurhoudende reinigingsmiddel diep in de vezels van uw autostoelen aan. Doordat de koolzuurbelletjes uit elkaar spatten, komt vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij eenvoudig het vuil wegzuigen. Met onze reinigingsmethode verbruiken wij 80% minder water ten opzichte van traditionele reinigingsmethodes.

The Natural®

Voor het reinigen van zowel leren als stoffen autostoelen gebruiken wij het koolzuurhoudende reinigingsmiddel The Natural®. The Natural® is pH neutraal, milieuvriendelijk en veilig voor kleine kinderen, huisdieren en mensen met allergieën. Dat The Natural® milieuvriendelijk is, doet niet af aan de reinigingskracht. Wij verwijderen zelfs ernstige olie-, koffie- en wijnvlekken met dit middel. Een ander voordeel: een korte droogtijd. Zo geniet u binnen 1 dag weer van een frisse auto.

icon alle typen vloeren

Voordelen professionele reiniging

Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis stellen wij een reinigingsadvies op maat op, zodat uw autostoelen optimaal gereinigd worden. Daarnaast zorgt onze reinigingsmethode ervoor dat uw autostoelen langer en beter beschermd zijn tegen nieuwe vlekken. Door uw autostoelen regelmatig professioneel te laten reinigen, voorkomt u slijtage door vuil en vlekken. Professionele reiniging betaalt zichzelf zo gemakkelijk terug.

Team van ChemDry Spanjerberg

Wilt u uw autostoelen duurzaam laten reinigen door ChemDry Spanjerberg?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud