Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Autostoelen reinigen

U kunt uw auto regelmatig schoonmaken, maar viezigheid trekt diep in de vezels van uw bekleding. Eens per jaar uw autostoelen laten reinigen door een specialist, raden we dan ook aan. Braaksel, een rooklucht en gemorste koffie zijn voor ons geen enkel probleem. Dan kan uw autobekleding er weer even tegenaan en hoeft u zelf alleen nog maar oppervlakkig schoon te maken.

  • Wij maken 24/7 schoon, dus altijd op een moment dat u uitkomt
  • Onze specialisten komen naar uw huis of werk
  • Uw leren of stoffen autostoelen binnen 1 uur gereinigd
  • Geen zeep en chemische middelen, maar koolstof als reinigingsmiddel

Maak een afspraak met ChemDry Spanjerberg en we komen naar u toe om uw autostoelen te reinigen.

Hoe reinigen we uw autostoelen?

Met een speciale dieptereiniging maken we uw autostoelen weer helemaal schoon. We beginnen met het stofzuigen van de bekleding. Een speciale spray spuiten we op de vlekken, zodat het middel het vuil vast los kan weken. Daarna pakken we ons unieke reinigingsmiddel erbij, dat werkt op basis van koolzuur. Zo kunnen er geen zeepresten en chemische middelen achterblijven in uw autobekleding. Toch is het wel heel effectief: het koolzuur weekt de viezigheden los, waarna we deze gemakkelijk kunnen opzuigen.

Extra maatregel: vuilafstotend middel

Als u regelmatig kleine kinderen of huisdieren in de auto meeneemt, raden we aan om uw autostoelen na de reiniging te laten behandelen met een vuilafstotend middel. Zo voorkomt u gemakkelijker vlekken in de toekomst. Wanneer uw kind of huisdier toch iets morst of een ongelukje heeft, trekt de vlek niet gelijk in de bekleding, maar kunt u deze er eenvoudiger afvegen.

Is er overgegeven in uw auto?

We hebben veel ervaring met het verwijderen van braaksel, dus klop gerust bij ons aan. De vlekken kunt u er vaak zelf nog wel uit boenen, maar de zurige geur die ontstaat na het overgeven is nauwelijks weg te krijgen. Dat komt doordat het braaksel in de vezels van uw autostoelen trekt. Gelukkig weten onze specialisten heel goed hoe ze deze vieze geur – en de vlekken – kunnen verwijderen.

Rooklucht

Rookt u in de auto? Of heeft u net een auto gekocht en heeft de vorige eigenaar erin gerookt? Deze lucht is moeilijk uit de bekleding van de auto te krijgen. Tenzij u – zoals wij – een specialist bent in het reinigen van autostoelen natuurlijk. Die vervelende rooklucht krijgen wij wel uit de bekleding en dus uit uw auto.

Gemorste koffie

U moet onverwacht remmen, net als u een slok neemt van uw kopje koffie. U zit er zelf helemaal onder en er zitten vlekken op uw autostoel. Dan zit er niets anders op dan een schoonmaakspecialist te bellen. De donkere vloeistof is namelijk moeilijk te verwijderen als de vlekken al in de bekleding getrokken zijn. En omdat u onderweg, kunt u dit niet voorkomen.

Zelf uw autobekleding reinigen

U kunt natuurlijk ook zelf uw autostoelen reinigen. We raden u aan om dit regelmatig te doen. Voorkom daarnaast dat vlekken en nare geurtjes de tijd krijgen om in uw bekleding te trekken. Een stoomreiniger of autostofzuiger is handig, maar die hebben de meeste mensen niet standaard in huis. Er zijn speciale schoonmaakmiddelen om het interieur van uw auto schoon te maken, maar de gewone huis-tuin-en-keukenschoonmaakmiddelen werken ook.

Zitten er vlekken in uw autostoelen die u er zelf niet meer uit krijgt of wilt u een grondige schoonmaak die tot diep in de vezels van de stof doorwerkt? Dan maakt u een afspraak met onze specialisten.

Andere typen vloerkleden en meubels reinigen

Onze reinigingsmethode is geschikt voor veel typen tapijt, zoals:

Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt, Projecttapijt, Vloerkleed, Perzisch tapijt, Karpet, Wollen vloerkleed en Berber tapijt.

We komen graag bij u thuis of in uw bedrijfspand langs voor het reinigen van uw tapijt. Daarnaast is het door onze haal- en brengservice mogelijk om een kleed op te laten halen. Na het reinigingsproces leveren we deze weer af bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

 We zijn niet alleen in te zetten voor het reinigen van tapijten en vloerbedekking, maar ook voor het reinigen van onder andere meubelsterrassennatuurstenen vloer of autobekleding.

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

Uw autostoelen professioneel laten reinigen door ChemDry?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud