Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Onze reinigingsmethodes

Voor het reinigen van uw tapijt, vloerbedekking of meubels maakt ChemDry Spanjerberg gebruik van diverse reinigingsmethodes. De reinigingsmethode die wij toepassen voor het reinigen van uw vloer of meubilair is afhankelijk van de conditie, het materiaal en de grootte van het oppervlak. Onze reinigingsspecialisten blazen uw tapijt, vloerbedekking en meubilair graag en nieuw leven in!

Onze reinigingsmethodes

icoon vinkje

Onderhoudsreiniging

Een onderhoudsreiniging is een eenvoudige snelle methode met een optimaal visueel resultaat. Deze reinigingsmethode is ideaal voor periodiek onderhoud of voor licht vervuild tapijt. Daarnaast wordt onderhoudsreiniging vaak toegepast in ruimtes waar het inzetten van grotere machines niet mogelijk is.

icoon vinkje

Sproei extractie reiniging

Met onze extractie machine brengen we ons koolzuurhoudende reinigingsmiddel The Natural® diep tussen de vezels van het tapijt aan. Doordat de koolzuurbelletjes uit elkaar spatten, komt vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil eenvoudig wegzuigen.

icoon vinkje

Roterende sproei-extractie reiniging

De ronddraaiende bewegingen bij deze methode activeren het koolzuur extra. Hierdoor kunnen wij diep en vast genesteld vuil in uw tapijt nog beter verwijderen. Met deze methode verbeteren wij ook uw binnenmilieu, doordat we allergenen in uw tapijt grotendeels kunnen verwijderen.

icoon vinkje

Roterende sproeiextractie met Truckmount

Tapijtreiniging met een TruckMount is de meest professionele manier van reiniging van uw tapijt. We gebruiken de TruckMount voornamelijk voor tapijt wat veel te verduren heeft gehad. Uw tapijt wordt niet alleen brandschoon, maar droogt ook snel. Hiermee remmen we de groei van bacteriën, huisstofmijt en schimmels.

icoon vinkje

Meubelreiniging

Ons reinigingsmiddel The Natural® is ook geschikt voor het reinigen van uw gestoffeerde meubilair. Dankzij The Natural® verdwijnen stof, vet van haar en handen, vlekken en de uitwerpselen van huisstofmijt als sneeuw voor de zon. Zo wordt uw meubilair weer mooi, fris en schoon.

icoon vinkje

Leder reiniging

Voor het reinigen van lederen meubels gebruikt ChemDry specifieke producten die het leer niet aantasten. Onze reinigingsspecialisten geven u na de reiniging ook graag advies over het onderhoud. Zo blijven uw lederen meubels langer mooi en hoeven deze minder vaak professioneel gereinigd te worden.

icoon vinkje

Vlekverwijdering

Een vlek op uw tapijt, vloerbedekking of meubilair kan storend zijn. ChemDry Spanjerberg heeft allerlei speciale middelen en kennis om de meest hardnekkige vlekken te verwijderen. Wij verwijderen tal van vlekken, zoals olie, koffie, wijn, urine van honden en katten, bloed, verf en nog veel meer!

icoon vinkje

Kristalliseren 

Zitten er oppervlakkige krassen en oneffenheden in uw natuursteen vloer? Door uw vloer te kristalliseren, verdwijnen krassen en oneffenheden als sneeuw voor de zon. Daarnaast wordt uw vloer harder door het kristallisatieproces, waardoor het beter bestand is tegen vuil en minder vaak gereinigd hoeft te worden.

icoon vinkje

Polijsten

Zitten er diepe krassen in uw vloer? Dan polijsten we uw vloer met een polijstmachine en verschillende diamantpads. Met een ruwe pad openen we de structuur natuursteen en verwijderen we de krassen, met een minder ruwe pad sluiten we deze structuur weer en met een fijne pad geven we uw vloer extra glans.

icoon vinkje

Brandvertragend impregneren

Stofferingen in (openbare) gebouwen, zoals vloeren, meubels en gordijnen, moeten vaak brandvertragend worden behandeld. In het geval dat er brand uitbreekt, dragen geïmpregneerde stofferingen niet bij aan de uitbreiding van het vuur. Wel zo veilig. ChemDry Spanjerberg helpt u hier graag bij!

Uw vloer of meubilair professioneel laten reinigen, polijsten of impregneren? Wij helpen u graag!

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud