Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Onze reinigingsmethodes

Onderhoudsreiniging

Een onderhoudsreiniging is een eenvoudige en snelle methode met een optimaal visueel resultaat. Deze reinigingsmethode is ideaal voor periodiek onderhoud of voor licht vervuild tapijt. Daarnaast wordt onderhoudsreiniging vaak toegepast in ruimtes waar het inzetten van grotere machines niet mogelijk is.

Sproei extractie reiniging

Wij brengen het reinigingsmiddel The Natural® diep tussen de vezels van het tapijt. Hierdoor maken we het vuil los, stuwen we het naar boven en kunnen we het vuil eenvoudig opzuigen. Het is een ideale reinigingsmethode voor tapijt dat al een langere periode niet is gereinigd.

Roterende sproei extractie reiniging

Ronddraaiende bewegingen activeren het koolzuur extra. Hierdoor verwijderen wij diep en vastgenesteld vuil beter. Zwaar vervuild tapijt krijgt weer een mooie uitstraling. Doordat wij ook allergenen grotendeels verwijderen, zorgt deze methode ook voor een verbetering van uw binnenmilieu.

Roterende sproeiextractie met Truckmount

De roterende sproeiextractiemethode is het summum van tapijtreiniging. Waar tapijt het zwaar te voorduren heeft zoals in intensief belopen ruimtes biedt deze reinigingsmethode de ultieme uitkomst. Ook het zwaarst vervuilde tapijt wordt schoon, is snel droog en is snel weer klaar voor gebruik. De korte droogtijd remt de groei van bacteriën, huisstofmijt en schimmels.

Meubelreiniging

Het koolzuurhoudende reinigingsmiddel van ChemDry Spanjerberg leent zich ook uitstekend om gestoffeerd meubilair te reinigen. Stof, vet van haar en handen en de uitwerpselen van huisstofmijt verdwijnen. Zo wordt uw meubilair weer mooi, fris en schoon.

Leder reiniging

Voor het reinigen van lederen meubelen heeft ChemDry Spanjerberg diverse specifieke producten in het assortiment. Na reiniging krijgt u advies over het onderhoud dat u zelf kunt doen.

Brandvertragend impregneren

Stofferingen in (openbare) gebouwen moeten vaak brandvertragend worden behandeld. ChemDry Spanjerberg reinigt de stoffen voor u en impregneert deze vervolgens met brandvertragende middelen. In geval van brand dragen de geïmpregneerde stoffen niet bij aan de uitbreiding van het vuur.

Vlekverwijdering

Een vlek op uw tapijt, vloerbedekking, stoel of bank is buitengewoon storend. ChemDry Spanjerberg heeft allerlei speciale middelen en de kennis om tal van vlekken te verwijderen. Zo kunnen wij vlekken van koffie, thee, honden- en kattenpies, bloed, verf, limonade en wijn verwijderen.

Klantreviews

Tevreden klanten. Daar doen wij het voor. Lees onze klantreviews.

Ons werkgebied

Wij werken in de regio Amsterdam, Amstelveen, Utrecht en Woerden: 
Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden. 

Kies voor een langere levensduur van uw vloerbedekking, tapijt of meubels. Geniet van een schone, frisse en gezonde omgeving.

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud