Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professional van ChemDry aan het schoonmaken

Wij zijn ChemDry Spanjerberg. Specialist in het reinigen van vloeren en meubels.

Over ons

Familiebedrijf

ChemDry Spanjerberg is een écht familiebedrijf. In 1990 zijn broers Edwin en René Spanjerberg vol enthousiasme gestart met ChemDry Spanjerberg. De broers begonnen met kleine klussen op de particuliere markt, maar zijn ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf die ook tapijt, vloerbedekking, andere typen vloeren en kantoormeubilair voor bedrijven reinigt. Wij zijn inmiddels een stuk verder uitgebreid en zijn een hecht familiebedrijf. Naast Edwin en René, maken broer Bas en zoon Mitchel deel uit van het vaste team. In drukke tijden werken we graag met enthousiaste oproepkrachten.

Team van ChemDry Spanjerberg

Wilt u uw vloer of meubels professioneel laten reinigen? 

Onze werkwijze

icoon schoonmaken, reinigen

Koolzuur reinigingsmethode 

ChemDry Spanjerberg reinigt uw vloer en meubilair met een koolzuur reinigingsmethode. Ons koolzuurhoudend reinigingsmiddel produceert miljoenen belletjes. Doordat de belletjes uit elkaar spatten, komt het vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil gemakkelijk wegzuigen. Doordat de belletjes het meeste werk voor ons doen, verbruiken wij 80% minder water ten opzichte van andere reinigingsmethodes.

The Natural®

Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Wij maken uw vloer graag goed schoon, maar gebruiken daarvoor geen zware chemicaliën. In plaats daarvan gebruiken wij milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, zoals het koolzuurhoudende reinigingsmiddel The Natural®. The Natural® is pH neutraal, zeep- en detergentenvrij en veilig in gebruik. Daarnaast is The Natural® niet schadelijk voor kinderen, mensen met allergieën en dieren.

icon alle typen vloeren
Schoonmaak apparatuur van ChemDry Spanjerberg

Meer dan 30 jaar ervaring

ChemDry Spanjerberg heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het reinigen van tapijt, vloerbedekking, vloerkleden en meubels. We maken hierbij gebruik van duurzame reinigingsmethodes en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Daarnaast kristalliseren en polijsten wij natuurstenen vloeren. Ook voor het (brandvertragend) impregneren kunt u bij ons terecht! Wij werken als preferred supplier al jarenlang goed samen met een groot aantal schoonmaakbedrijven. Verder reinigen wij voor zowel particulieren als voor bedrijven. ChemDry Spanjerberg helpt u graag!

Chemdry Spanjerberg voor het vakkundig, betrouwbaar en duurzaam reinigen van vloeren, tapijten en meubels.

Klantreviews

Tevreden klanten. Daar doen wij het voor. Lees onze klantreviews.

Ons werkgebied

Wij werken in de regio Amsterdam, Amstelveen, Utrecht en Woerden: Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Utrecht, Woerden.

kaart van een deel van Nederland

Wilt u uw vloer of (kantoor)meubilair laten reinigen, kristalliseren, polijsten of impregneren? 

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud