Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Wij zijn ChemDry Spanjerberg. Specialist in het reinigen van vloeren en meubels en in het polijsten van natuursteen vloeren.

Over ons

Familiebedrijf

In 1990 zijn broers Edwin en René Spanjerberg vol enthousiasme gestart met ChemDry Spanjerberg. Edwin en René begonnen met kleine klussen op de particuliere markt, maar inmiddels reinigt ChemDry Spanjerberg ook bij bedrijven tapijt, vloerbedekking, andere typen vloer en kantoormeubilair. Wij werken al jarenlang als preferred supplier met een groot aantal schoonmaakbedrijven goed samen. Deze schoonmaak­bedrijven kiezen voor onze specialistische reinigingsmethoden. Wij zijn een hecht familiebedrijf. Naast Edwin en René, maken broer Bas en zoon Mitchel deel uit van het vaste team. In drukke tijden werken we graag met enthousiaste oproepkrachten.

Meer dan 30 jaar ervaring

ChemDry Spanjerberg heeft al meer dan 30 jaar ervaring met tapijt reiniging, vloerbedekking reinigen, meubelreiniging en het polijsten van natuurstenen vloeren. Dit doen wij voor particulieren en voor bedrijven. Vanwege onze expertise, werken wij als preferred supplier voor verschillende schoonmaakbedrijven. 

Wilt u uw vloer of meubels professioneel laten reinigen? 

Klantreviews

Tevreden klanten. Daar doen wij het voor. Lees onze klantreviews.

Betrouwbaar en professioneel

Onze betrouwbare medewerkers zijn vakkundig en reinigen met zorg en passie. Wij vinden duidelijke communicatie en eerlijk advies belangrijk.

Wij staan achter de ChemDry-belofte:

“We zullen onze klanten tevreden stellen met de schoonste en snelst drogende vloeren en meubels. Onze producten worden professioneel en juist toegepast, met respect voor het te behandelen materiaal en de eigendommen, veilig voor mens en dier. Onze dienstverlening wordt door betrouwbare en vriendelijke professionals geleverd."

Unieke koolzuurreiniging

Wij werken met de unieke methode van ChemDry. De koolzuurmethode zorgt voor dieptereiniging en laat geen residu achter. Het reinigingsmiddel Natural ® brengen we diep in de vezels aan. Het maakt vuil los, stuwt dit naar boven en zo kunnen wij het vuil opzuigen. Het middel is ph-neutraal en is veilig voor mens, dier, materiaal en het milieu. Dat vinden wij belangrijk. Bijkomend voordeel is dat het materiaal snel droog is en dat zelfs de hardnekkigste vlekken verdwijnen.

Onze diensten

ChemDry Spanjerberg reinig voor bedrijven en particulieren en wordt als specialist ingehuurd door schoonmaakbedrijven voor onder meer: tapijtreiniging, meubelreiniging, vloerbedekking reiniging en natuursteen vloer polijsten

Ons werkgebied

Wij werken in de regio Amsterdam, Amstelveen, Utrecht en Woerden: 
Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Utrecht, Woerden. 

Wilt u uw kantoorvloer of kantoormeubels professioneel laten reinigen? Neem contact op.

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud