Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Brandvertragend impregneren

Een vloer die brandvertragend is geïmpregneerd is van groot belang voor uw veiligheid. Vooral in openbare ruimten moeten stofferingen brandvertragend zijn. Dit geldt niet alleen voor vloeren, maar ook voor uw kantoormeubilair en gordijnen. Wij hechten veel waarde aan veiligheid en helpen u graag met het brandvertragend impregneren van uw vloeren, kantoormeubilair en gordijnen.

Meubilair impregneren met brandvertragend middel

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw vloer, meubilair en gordijnen vakkundig geïmpregneerd
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Vooraf een vrijblijvende offerte
  • U krijgt ook een NEN-certificaat

ChemDry Spanjerberg maakt van uw werkomgeving een veilige plek en impregneert uw vloer, kantoormeubilair en gordijnen brandvertragend.

Kosten

De kosten voor het impregneren van uw vloer, kantoormeubilair en gordijnen zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Brandvertragend impregneren van meubilair voor veiligheidsredenen
icoon schoonmaken, reinigen

Veiligheid

Het is voor uw veiligheid, maar ook de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers, van groot belang dat uw vloer, meubels en gordijnen voldoende brandvertragend zijn geïmpregneerd. Het is belangrijk dat deze bescherming regelmatig professioneel te laten vernieuwen. ChemDry Spanjerberg helpt u graag om uw omgeving veilig te stellen.

NEN-certificaat

De vloeren, het kantoormeubilair en de gordijnen in uw pand laten impregneren is niet alleen veilig, maar is volgens de wet ook verplicht. ChemDry Spanjerberg impregneert vloeren, meubilair en gordijnen. Na onze behandeling krijgt u een certificaat waarop is vermeld dat uw stoffering is behandeld én volgens welke NEN-normering.

icon alle typen vloeren

Wilt u uw vloer, kantoormeubilair en gordijnen brandvertragend impregneren?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud