Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Tapijt reinigen Aalsmeer

Geef uw tapijt een tweede leven door middel van professionele tapijtreiniging in Aalsmeer. Vuil en nare geurtjes zijn na de reiniging uit het tapijt, waardoor uw tapijt er weer mooi uitziet, fris ruikt en langer mee gaat. Wilt u ervoor zorgen dat vlekken niet snel in uw tapijt trekken? Laat dan als extra stap tijdens het reinigingsproces een beschermlaag over het tapijt aanbrengen. Tijdens het reinigingsproces maken we gebruik van milieuvriendelijk en PH-neutraal reinigingsmiddel. Uw tapijt reinigen in Aalsmeer? Vraag vandaag nog een vrijblijvende en gratis offerte op.

Bij ChemDry Spanjerberg ervaart u de volgende voordelen:

  • Uw tapijt is snel droog na het reinigen
  • Uw tapijt doorgaans binnen 1 dag gereinigd
  • Reinigen bij u op locatie
  • 24 uur per dag beschikbaar

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u op professionele wijze uw tapijt laten reinigen in Aalsmeer? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte aan of neem contact op via de onderstaande button.

Wat kost het reinigen?

Wanneer u een gratis en vrijblijvende offerte aanvraagt, voorzien we u graag van een prijsindicatie van uw reinigingsklus. De kosten voor de reiniging hangen af van de grootte van het te reinigen tapijt of kleed en de huidige staat ervan. Voor een zo exact mogelijke prijsindicatie vragen we u ons een zo gedetailleerd mogelijke beschrijving en foto’s van uw te reinigen kleed of tapijt te geven.

Zichtbaar verschil op het tapijt door schoonmaken met stofzuiger

Uw tapijt stap-voor-stap gereinigd

We reinigen uw tapijt stap-voor-stap. We beginnen altijd met een inspectie, zodat we het reinigingsproces kunnen aanpassen aan de staat en het materiaal van het tapijt. Daarna zorgen we er met een borstelstofzuiger voor dat het tapijt vrij is van losliggend vuil en stof. Vervolgens gaan we aan de slag met onze PH-neutrale en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen:

  •  Zwaar vervuilde plekken behandelen we voor met onze eigen ontwikkelde vlekkenspray: The Natural.
  •  Met een reinigingsmachine en ons reinigingsmiddel op basis van koolzuur weken we de rest van het vuil en eventuele verkleuringen uit het tapijt.

Met een katoenen pad absorberen we de laatste resten van het achtergebleven vuil. Daarna geven we uw tapijt de tijd om te drogen. In vergelijking met reinigingsmethodes van andere bedrijven, is de droogtijd van uw tapijt een stuk lager bij ChemDry Spanjerberg. Indien gewenst, impregneren we uw tapijt. Zo is uw tapijt beter beschermd tegen vuil en vlekken.

Andere typen vloerkleden en meubels reinigen

Onze reinigingsmethode is geschikt voor veel typen tapijt, zoals:

Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt, Projecttapijt, Vloerkleed, Perzisch tapijt, Karpet, Wollen vloerkleed en Berber tapijt.

We komen graag bij u thuis of in uw bedrijfspand langs voor het reinigen van uw tapijt. Daarnaast is het door onze haal- en brengservice mogelijk om een kleed op te laten halen. Na het reinigingsproces leveren we deze weer af bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

 We zijn niet alleen in te zetten voor het reinigen van tapijten en vloerbedekking, maar ook voor het reinigen van onder andere meubelsterrassennatuurstenen vloer of autobekleding.

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

kaart van een deel van Nederland

Uw tapijt professioneel laten reinigen in Aalsmeer?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud