Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Vloerkleed reinigen

Laat uw vloerkleed reinigen door een specialistische kleedreiniger: vlekken en nare geuren verdwijnen, zodat uw kleed er weer uitziet als nieuw. Heeft u een oud of vervuild karpet dat wel een opknapbeurt kan gebruiken? ChemDry Spanjerberg geeft u graag een vrijblijvende offerte, zodat u de kosten inzichtelijk heeft voordat we bij u langskomen.

  • Binnen 1 dag uw vloerkleed gereinigd
  • Ook ’s avonds en in het weekend
  • Inclusief haal- en brengservice
  • Kleedreiniging met koolzuur

Vraag een offerte aan voor onze diensten en wij komen uw vloerkleed deze week nog ophalen voor de reiniging. U kunt ook onze vestiging in Woerden bellen via 0348 485 050 of Amstelveen via 020 647 9717.

Kosten vloerkleed reinigen

Er is geen vaste prijs voor het reinigen van uw vloerkleed, omdat de kosten afhankelijk zijn van de benodigde werkzaamheden, zoals het verwijderen van oppervlakkige vlekken, vlekken die in de vezels doorgedrongen zijn of een muffe geur. U vraagt bij ons gemakkelijk een offerte aan voor de precieze kosten. Zo zijn er achteraf geen vervelende verrassingen.

"Mijn witte wollen vloerkleed verkleurde met de jaren wel heel erg. Toen ik belde, konden ze nog dezelfde week mijn vloerkleed schoon maken. Nu is hij weer spierwit en helemaal zonder vlekken."

Voor en na foto’s

Hoe reinigen we uw wollen vloerbedekking?

Onze specialisten werken met een bewezen methode die door ChemDry zelf ontwikkeld is. Met behulp van koolzuur weken we de vervuiling los uit de vezels, waarna dit gemakkelijk te verwijderen is. Zo weten we zelfs hardnekkige vlekken en geuren uit uw kleed te halen. We werken met een vast stappenplan:

1. Stofzuigen

Eerst zuigen we stof, zand en loszittend vuil van uw vloerkleed met een borstelstofzuiger. Een deel van de vervuiling kunnen we zo al verwijderen, maar het hardnekkige vuil krijgen we op deze manier nog niet weg.

2. Vlekken verwijderen

Met een speciale ChemDry vlekkenspray behandelen we vlekken die diep in de vezels van het karpet getrokken zijn. De kleedreiniger laat dit intrekken voordat we de rest van het vloerkleed reinigen.

3. Koolzuurhoudend schoonmaakmiddel

The Natural is een koolzuurhoudend schoonmaakmiddel dat is ontwikkeld door ChemDry. Hiermee reinigen we uw vloerkleed. Met onze specialistische apparatuur behandelen we het tapijt, zodat de koolzuurbelletjes het vuil kunnen losweken.

4. Kleed nabehandelen

Tot slot behandelen we het vloerkleed met een katoenen pad waar het vuil aan blijft hangen. Indien nodig gebruiken we de stofzuiger nogmaals om het hardnekkige stof dat is losgekomen door het koolzuur te verwijderen.

5. Drogen

Omdat ons reinigingsmiddel veel minder water nodig heeft dan andere middelen, is uw vloerkleed al in enkele uren droog. We kunnen uw kleed hierdoor binnen één dag behandelen en weer helemaal schoon en fris bij u thuis afleveren.

6. Optioneel: beschermlaag aanbrengen

Nu uw kleed schoon is, wilt u dit natuurlijk zo houden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een beschermlaag aan te brengen op het materiaal, zodat stof, vuil en vlekken minder snel in het kleed trekken. Zo blijft uw vloerkleed langer schoon.

"Ik was bang dat ik de koffievlekken nooit meer uit mijn prachtige vintage vloerkleed zou krijgen maar Chemdry Spanjerberg heeft hem weer helemaal schoon weten te krijgen."

Oog voor het milieu

We willen het milieu niet blootstellen aan schadelijke chemicaliƫn, maar we willen wel een effectief reinigingsmiddel om uw tapijt schoon te maken. Daarom werken we met een milieuvriendelijk schoonmaakmiddel dat werkt op basis van koolzuur waarmee we vervuiling losweken. The Natural is niet schadelijk voor u, uw kinderen of uw huisdieren.

Laat elk kleed schoonmaken

Bij ChemDry Spanjerberg laat u elk vloerkleed reinigen. Onze duurzame schoonmaakmethode is namelijk geschikt voor allerlei verschillende stoffen en materialen. Enkele voorbeelden zijn:

Perzisch tapijt, Projecttapijt, Vloerkleed, Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt, Berber tapijt, Wollen vloerkleed, Karpet, Wollen vloerbedekking, Acryl vloerkleden, Synthetisch kleed en Patchwork vloerkleed

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

Veelgestelde vragen over vloerkleed reinigen

Bekijk onze antwoorden op veelgestelde vragen van klanten.

Kunnen jullie urinevlekken van huisdieren verwijderen?

Ja, met onze reinigingsmethode halen we de vlek weg en verdwijnt ook de nare geur. Ook vlekken van uitwerpselen en braaksel van huisdieren kunnen we verwijderen. Bel ons wel zo snel mogelijk na het ongelukje van uw huisdier.

Verplaatsen jullie de meubels of moet ik dit zelf doen?

Indien we het vloerkleed niet kunnen meenemen, moeten we de meubels vaak verplaatsen. Dit mag u zelf doen, maar onze kleedreinigers kunnen dit ook voor u doen.

Wat moet ik doen bij een vlek?

Probeer de vlek zo snel mogelijk te verwijderen. Vloeistof dept u op met een doek, eten en andere vaste stoffen haalt u van uw kleed met een lepel. Laat snel een professionele kleedreiniger langskomen, want hoe langer de vlek in uw tapijt kan trekken, hoe moeilijker het is om deze te verwijderen.

Ik kan mijn vloerkleed ook zelf schoonmaken. Waarom zou ik ChemDry hiervoor bellen?

Als u zelf uw karpet schoonmaakt, dan verwijdert u oppervlakkige vlekken en loszittend vuil. In uw vloerkleed zit echter ook vuil en stof dat diep in de vezels van uw kleed getrokken is. Hierdoor kan deze na verloop van tijd minder fris ruiken en er dof uitzien. Met onze dieptereiniging verwijderen we hardnekkig vuil in elke vezel.

Uw vloerkleed weer écht schoon en als nieuw?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud