Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Tapijt reinigen Alphen aan den Rijn

Wilt u uw tapijt laten reinigen in Alpen aan den Rijn? De tapijtreinigingsprofessionals van ChemDry Spanjerberg staan voor u klaar. We gaan voor het reinigen van uw tapijt aan de slag met ons milieuvriendelijke reinigingsmiddel: The Natural. Dit middel is veilig voor uw tapijt en gezondheid, omdat het middel werkt op basis van koolzuur en er geen chemische stoffen vrijkomen. Wist u dat het regelmatig laten reinigen van uw tapijt ervoor zorgt dat uw tapijt langer meegaat? Daarnaast bespaart u kosten, omdat het aanschaffen van een nieuw kleed vaak duurder is.

Uw tapijt reinigen in Alphen aan den Rijn? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button.

Hoeveel kost het reinigen van uw tapijt?

Het is helaas lastig om specifieke bedragen te benoemen. De kosten voor tapijt reinigen in Alpen aan den Rijn is afhankelijk van de huidige staat en het aantal vierkante meter van het tapijt. Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor het laten reinigen van uw tapijt? Vraag een vrijblijvende offerte aan en stuur duidelijke foto’s van uw tapijt mee.

Grondige schoonmaak van vloerkleed met stofzuiger
icoon beschermlaag toepassen

Waarom laat u uw tapijt reinigen door ChemDry Spanjerberg?

ChemDry Spanjerberg reinigt al 25+ jaar tapijten. We zijn 24/7 beschikbaar, dus we komen langs op het moment dat u uitkomt. We zijn in te schakelen door zowel particulieren als zakelijke klanten en zorgen altijd voor een professioneel resultaat. Na de reiniging gaat uw tapijt weer jaren mee!

Tapijt reinigen Alphen aan den Rijn: het resultaat

Uw tapijt ziet er niet alleen schoon uit, ook eventuele allergieklachten verminderen doordat we fijnstof uit het tapijt verwijderen. Vlekken zoals bloedvlekken, wijnvlekken, inktvlekken en veel meer verwijderen we eenvoudig met onze eigen ontwikkelde vlekkenspray. Verschillende voor-en-na-foto’s van voorgaande klussen vind je op onze resultaten tapijtreiniging pagina.

icoon schoonmaakemmer

Het tapijt binnen een aantal stappen weer als nieuw

De reinigingsmethode stellen we altijd vast na een gedetailleerde inspectie van uw tapijt. Het reinigingsproces leggen we graag aan u uit:

icoon borstelstofzuiger

1. Door te stofzuigen zorgen we ervoor dat er geen losliggend vuil in het tapijt meer zit.

icoon vervuilde plek

2. Met onze vlekkenspray verwijderen we (hardnekkige) vlekken.

icoon koolstoftechniek

3. Vervolgens gaan we aan de slag met ons reinigingsmiddel en voeren we een dieptereiniging uit. Hierbij trekt het schoonmaakmiddel diep in de vezels van het tapijt, zodat de viezigheid wordt verwijderd.

icoon katoenen pad

4. Door middel van een katoenen pad verwijderen we alle laatste restjes vuil.

icoon voor drogen

5. Daarna moet het tapijt drogen. De droogtijd is korter dan bij andere reinigingsmethodes, omdat we veel minder water gebruiken.

icoon beschermlaag toepassen

6. Optioneel: uw tapijt zo schoon mogelijk houden? Laat onze professionals dan een beschermlaag aanbrengen.

ChemDry professioneel vloeren polijsten

Ons reinigingsmiddel: effectief en pH-neutraal

We hebben ons eigen reinigingsmiddel ontwikkeld, dat geschikt is voor het reinigen van tapijt en daarnaast veilig is voor natuur, mens en dier. In vele schoonmaakmiddelen zitten chemische middelen die schadelijk zijn voor uw tapijt, het milieu en uw gezondheid. Daarom raden we aan om niet zelf aan de slag te gaan met deze chemische middelen. Ons reinigingsmiddel werkt op basis van koolzuur, wat het vuil naar de oppervlakte drijft.

Andere typen vloerkleden en meubels reinigen

Onze reinigingsmethode is geschikt voor veel typen tapijt, zoals:

Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt, Projecttapijt, Vloerkleed, Perzisch tapijt, Karpet, Wollen vloerkleed en Berber tapijt.

We komen graag bij u thuis of in uw bedrijfspand langs voor het reinigen van uw tapijt. Daarnaast is het door onze haal- en brengservice mogelijk om een kleed op te laten halen. Na het reinigingsproces leveren we deze weer af bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

 We zijn niet alleen in te zetten voor het reinigen van tapijten en vloerbedekking, maar ook voor het reinigen van onder andere meubelsterrassennatuurstenen vloer of autobekleding.

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

kaart van een deel van Nederland

Uw tapijt professioneel laten reinigen in Alphen aan den Rijn?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud