Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Laagpolig tapijt reinigen

Een laagpolig tapijt is sfeervol en geeft iedere ruimte een warmere uitstraling. Dit soort tapijten is er in eindeloos veel uitvoeringen en geeft ieder huis of kantoor kleur. Vlekken of eventuele viezigheid op uw tapijt is daarom extra zonde. Laat daarom uw laagpolige tapijt reinigen door ChemDry Spanjerberg. Wij reinigen uw tapijt duurzaam en brengen het graag terug naar zijn originele staat.

Tapijt reinigen met tapijtreiniger

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw lagepolige tapijt binnen 1 dag gereinigd
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Vooraf een vrijblijvende offerte
  • Gratis haal- en brengservice mogelijk

ChemDry Spanjerberg reinigt uw laagpolige tapijt, zodat het er weer mooi uit komt te zien en fris ruikt!

Kosten

De kosten voor het reinigen van uw laagpolige tapijt zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw tapijt weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Vloerbedekking reinigen vanwege vieze voetstappen

Onze werkwijze

icoon koolstoftechniek

Laagpolig tapijt reinigen

We stofzuigen al het oppervlakkige vuil weg en behandelen goed zichtbare vlekken met onze vlekkenspray. Vervolgens reinigen we uw laagpolige tapijt met onze unieke koolzuur reinigingsmethode en het reinigingsmiddel The Natural®. Doordat de koolzuurbelletjes uit elkaar spatten, komt diepgeworteld vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil eenvoudig wegzuigen.

Laagpolig tapijt impregneren

De droogtijd is kort, omdat we weinig water gebruiken bij onze reinigingsmethode. Om er zeker van te zijn dat al het vuil weg is, behandelen we uw laagpolige tapijt na met een katoenen pad die het laatste vuil nog absorbeert. U kunt er ook nog voor kiezen om uw tapijt te laten impregneren. Wij brengen een beschermlaag aan waardoor uw tapijt langer bestand is tegen vuil en vlekken.

icoon beschermlaag toepassen

Laagpolig tapijt onderhouden

Wanneer u uw laagpolige tapijt heeft laten reinigen, wilt u natuurlijk dat dit zo lang mogelijk mooi blijft. Daarom is ook het zelf onderhouden van dit tapijt belangrijk. Stofzuig uw tapijt ongeveer 3 keer per week. Is er gemorst? Verwijder de vlek zo snel mogelijk. Doe dit deppend, niet wrijvend. Hoe langer u wacht met hardnekkige vlekken te laten verwijderen, hoe lastiger deze te verwijderen zijn. Laat daarom uw tapijt jaarlijks professioneel reinigen.

Wilt u uw laagpolige tapijt laten reinigen voor weer een frisse, schone uitstraling?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud