Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Wij reinigen vloeren en meubilair ook in opdracht van schoonmaakbedrijven. Bent u op zoek naar een betrouwbare, professionele en efficiënte samenwerkingspartner? ChemDry Spanjerberg helpt u graag. Wij zijn specialist in het reinigen, polijsten, kristalliseren en impregneren vloeren en (kantoor)meubilair. 

Specialist in reinigen en polijsten 

ChemDry Spanjerberg is specialist in het reinigen van harde en elastische vloeren, (kantoormeubilair) en tapijt en in het polijsten van stenen vloeren. Dit doen wij in opdracht voor bedrijven en particulieren, maar ook werken wij graag samen met schoonmaakbedrijven. Wij werken vakkundig, maken gebruik van een duurzame reinigingsmethode en zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag inzetbaar.

Betrouwbaar en professioneel

Wij geloven in directe communicatie en heldere afspraken. Onze medewerkers werken professioneel, hebben oog voor de omgeving en hebben zorg voor de spullen van anderen. Wij werken snel en efficiënt en zorgen ervoor dat vloeren en meubels zo snel mogelijk weer te gebruiken zijn. Wij zijn daarom inzetbaar zowel binnen als buiten reguliere kantooruren en openingstijden.

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

 • Jarenlange ervaring met reinigen en polijsten
 • Duurzame reinigingsmethode
 • Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetbaar
 • Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Veel tevreden en terugkerende klanten
 • Betrouwbare samenwerkingspartner

ChemDry Spanjerberg reinigt uw autobekleding professioneel, duurzaam en zorgvuldig.

Duurzame reinigingsmethode

ChemDry Spanjerberg reinigt vloeren en meubilair met de unieke koolzuur reinigingsmethode. Met deze methode verspillen wij 80% minder water ten opzichte van traditionele reinigingsmethodes. Onze reinigingsmiddel The Natural is milieuvriendelijk, pH neutraal, vrij van chemicaliën en veilig voor kinderen, dieren en mensen met allergieën. Met deze werkwijze krijgen wij de meest hardnekkige vlekken uit vloeren en meubilair.

Betere luchtkwaliteit

Wij verwijderen niet alleen zichtbare vlekken uit vloeren en meubilair, maar onzichtbaar vuil, zoals bacteriën, schimmel, allergenen en huisstofmijt. We laten geen zeepresten achter en verbeteren de luchtkwaliteit van iedere gereinigde ruimte. Dit draagt bij aan een prettig leefklimaat. Ook blijkt uit onderzoek dat een schone (werk)omgeving bijdraagt aan een hogere productiviteit op de werkvloer. Onze reinigingsmiddelen zijn veilig voor mens, dier en natuur.

Vlekkenblusser

Zelf de kracht van het schoonmaakmiddel van ChemDry Spanjerberg ervaren? Vraag gratis en vrijblijvend onze krachtige vlekkenblusser aan en ervaar het verbluffende resultaat zelf!

 • Verwijdert de hardnekkigste vlekken
 • Milieuvriendelijk en pH neutraal
 • Veilig voor mens, duur en natuur
 • Geschikt voor vrijwel alle kantoorvloeren, tapijten en meubelstoffen

Neem contact met ons op voor een gratis demonstratie op locatie of vraag gratis een Chemdry Vlekkenblusser aan en probeer het zelf!

De demonstratie en de Vlekkenblusser is gratis en vrijblijvend

Klantreviews

Tevreden klanten. Daar doen wij het voor. Lees onze klantreviews.

Ons werkgebied

Wij reinigen vloeren, polijsten vloeren en reinigen (kantoor)meubilair voor bedrijven en particulieren. Ons werkgebied is regio Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amstelveen, Amsterdam, Bodegraven, Boskoop, Maarsen, Nieuwkoop, Uithoorn en Woerden.

ChemDry Spanjerberg reinigt vloeren en meubilair duurzaam. Zijn wij uw ideale samenwerkingspartner?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud