Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Specialist in vloeren reinigen, vloeren polijsten en meubels reinigen. Voor bedrijven, particulieren en schoonmaakbedrijven.

Al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in vloeren en meubels reinigen. Professionele, efficiënte en betrouwbare partner voor schoonmaakbedrijven.

Specialist in reinigen van vloeren en meubels

ChemDry Spanjerberg is specialist in het reinigen van harde en elastische vloeren, in het polijsten van stenen vloeren en in het reinigen van (kantoor)meubels. Dat doen wij al meer dan 30 jaar rechtstreeks voor bedrijven en particuliere opdrachtgevers en in opdracht van schoonmaakbedrijven. Wij zijn flexibel, vakkundig en inzetbaar binnen of buiten reguliere kantooruren.

Betrouwbare samenwerkingspartner

Wij geloven in directe communicatie en heldere afspraken. Onze medewerkers werken professioneel en hebben oog voor de omgeving. Wij hebben zorg voor de spullen van anderen. Wij werken snel en efficiënt. Zo zorgen wij ervoor dat vloeren en meubels zo snel mogelijk weer te gebruiken zijn. 

Zelf de kracht van ons natuurlijke schoonmaakmiddel ervaren?

We sturen u onze krachtige vlekkenblusser op om zelf te proberen of we komen op locatie voor een demo op vlekken in uw bedrijfspand. Zie met eigen ogen het verbluffende resultaat van onze unieke reinigingsmethode! 

  • Milieuvriendelijk en pH neutraal
  • Veilig voor mens en dier
  • Geschikt voor vrijwel alle tapijten en meubelstoffen

Neem contact met ons op voor een gratis demo of een gratis Chemdry Vlekkenblusser en probeer het zelf!

De demo en Vlekkenblusser zijn gratis en vrijblijvend

Duurzame en doeltreffende reinigingsmethode

ChemDry Spanjerberg werkt met een unieke reinigingsmethode en met niet-milieubelastende reinigingsproducten. De koolzuur reinigingsmethode zorgt ervoor dat zelfs de hardnekkigste vlekken snel uit (kantoor)meubels, tapijt of vloerbedekking verdwijnen. Er blijven geen zeepresten achter, waardoor vuil zich minder kan hechten. Door het toevoegen van een extra beschermingslaag, blijven meubels en vloeren nóg langer beschermd.

Bijdragen aan een schone en gezonde omgeving

Een schoon interieur verhoogt de productiviteit op kantoor en zorgt voor een gezond leefmilieu. Een schoon en fris kantoor draagt verder bij aan een representatief imago. Wij dragen daar met onze gespecialiseerde reinigingsdiensten aan bij.

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Meer dan 30 jaar expertise

  • Betrouwbaar, zorgvuldig en flexibel

  • Duidelijke communicatie

  • Gespecialiseerd in het reinigen van meubels en vloeren

  • Unieke, duurzame en niet-milieubelastende reinigingsmethode

Voor het verwijderen van zelfs de hardnekkigste vlekken in vloeren en meubilair

Ons werkgebied

Wij reinigen vloeren, polijsten vloeren en reinigen (kantoor)meubilair voor bedrijven en particulieren. Ons werkgebied is regio Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amstelveen, Amsterdam, Bodegraven, Boskoop, Maarsen, Nieuwkoop, Uithoorn en Woerden.

Klantreviews

Tevreden klanten. Daar doen wij het voor. Lees onze klantreviews.

Kies voor de betrouwbare en specialistische vakmanschap van ChemDry Spanjerberg. 

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud