Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Tapijt reinigen Nieuwegein

Laat uw tapijt reinigen in Nieuwegein door de specialisten van ChemDry Spanjerberg. Dankzij onze professionele tapijtreiniging ziet uw tapijt er weer als nieuw uit en ruikt het lekker fris. We gebruiken bij het reinigen een unieke en milieuvriendelijke koolstoftechniek die geschikt is voor ieder tapijt. U profiteert bij ons van de volgende voordelen:

 • Tapijtreiniging binnen 1 dag
 • Het reinigen van elk soort tapijt
 • Gebruik van een duurzame koolstoftechniek
 • Reiniging bij u op locatie
 • 24 uur per dag beschikbaar

Wilt u op professionele wijze uw tapijt laten reinigen in Nieuwegein? Vraag direct een offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op. U kunt ook bellen naar onze vestiging in Amstelveen via 020 647 9717 of onze vestiging in Woerden via 034 848 5050.

Kosten voor het reinigen van tapijt

ChemDry Spanjerberg rekent geen vaste prijs voor het reinigen van uw tapijt. Op basis van uw aanvraag ontvangt u van ons een offerte op maat. De kosten voor tapijtreiniging zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo bepalen we de prijs aan de hand van de hoeveelheid tapijten, de afmetingen van het tapijt, de reinigingsmethode en de mate van vervuiling. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of vul ons contactformulier in.

Tapijtreiniging door ChemDry

Onze specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring in het reinigen van tapijten. Voorafgaand aan de tapijtreiniging inspecteren onze medewerkers uw tapijt om de beste reinigingsmethode te bepalen. Deze werkwijze leidt tot mooie tapijtreiniging resultaten. Bij het reinigen van uw vloer doorlopen we de volgende stappen:

  1. Opzuigen van grofvuil met een borstelstofzuiger

  2. Opharken van vezels als voorbereiding op de reiniging

  3. Voorbehandelen van zwaar vervuilde plekken

  4. Losweken van vuil met onze speciale koolstoftechniek

  5. Absorberen van achtergebleven vuil met een katoenen pad

  6. Stofzuigen en borstelen van het tapijt

  7. Aanbrengen van een beschermlaag (optioneel)

  Voor en na foto’s

  Milieuvriendelijke werkwijze

  Voor de tapijtreiniging gebruiken we het unieke schoonmaakmiddel ‘The Natural’. Met dit middel reinigen we uw tapijt snel en op een milieuvriendelijke manier. Het gaat hierbij om een pH-neutraal middel dat milieuvriendelijk vervaardigd is en volledig veilig is voor uw kinderen, uzelf en uw huisdieren. Deze werkwijze gaat niet ten koste van de reinigingskracht. De kleine koolzuurbelletjes weken zelfs ernstige vervuiling los van uw tapijt, zodat het vuil daarna eenvoudig op te zuigen is.

  Particulieren en bedrijven

  We reinigen tapijten in woningen, maar ook in bedrijfsruimtes en kantoren. De tapijtreiniging in uw woning gebeurt veilig en snel. Binnen twee uur is uw tapijt weer droog, waardoor u en uw huisgenoten de vloer snel weer kunnen gebruiken. Geïnteresseerd in het laten reinigen van tapijt in uw kantoor of bedrijfspand in Nieuwegein? Onze specialisten zijn ook beschikbaar buiten kantooruren. De tapijtreiniging wordt daarnaast binnen één dag uitgevoerd. Zo kunt u de volgende dag alweer gebruikmaken van de bedrijfsruimte en kan uw personeel direct weer aan het werk.

  Tips voor het zelf reinigen van tapijt

  Door uw tapijt goed te onderhouden gaat de vloerbekleding langer mee. Het tapijt verkleurt en slijt dan minder snel en de vloer ziet er frisser uit. De volgende tips helpen u bij het onderhouden van uw tapijt:

  • Stofzuig gemiddeld drie keer per week
  • Verwijder vlekken snel en wrijf ze niet in
  • Draai het tapijt jaarlijks
  • Voeg een ondertapijt toe
  • Laat uw vloer ieder jaar professioneel reinigen

  Andere typen vloerkleden en meubels reinigen

  Onze reinigingsmethode is geschikt voor veel typen tapijt, zoals:

  Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt, Projecttapijt, Vloerkleed, Perzisch tapijt, Karpet, Wollen vloerkleed en Berber tapijt.

  We komen graag bij u thuis of in uw bedrijfspand langs voor het reinigen van uw tapijt. Daarnaast is het door onze haal- en brengservice mogelijk om een kleed op te laten halen. Na het reinigingsproces leveren we deze weer af bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

   We zijn niet alleen in te zetten voor het reinigen van tapijten en vloerbedekking, maar ook voor het reinigen van onder andere meubelsterrassennatuurstenen vloer of autobekleding.

  Ons werkgebied

  Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

  Uw tapijt professioneel laten reinigen in Nieuwegein?

  Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud