Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Actueel

Blijf op de hoogte van ChemDry Spanjerberg. Bekijk onze projecten en lees onze blogs.

Ontwerp zonder titel

Voorjaarsschoonmaak anno 2024

Voelt u de lentekriebels ook al langzaam opkomen? Nog een paar weken en dan begint de lente. Op 21 maart nemen we officieel afscheid van de winter. Dat betekent dat het ook tijd wordt voor de voorjaarsschoonmaak. Dit lijkt iets uit de tijd van onze grootouders, maar niks is minder waar. Ook anno 2024 is de voorjaarsschoonmaak een actueel onderwerp. Lees snel verder waarom!

2

Zorg voor een gezonde en schone werkomgeving dit voorjaar

Een schoon kantoor, is een gezonde werkomgeving. Onderzoek toont aan dat de productiviteit stijgt en dat ziekteverzuim vermindert in een schone kantooromgeving. Gebruik het voorjaar van 2024 daarom om een voorjaarsschoonmaak te houden in uw kantoor. Lees snel verder wat de voordelen zijn.

Belgisch hardsteen vloer gereinigd

Hoe onderhoud ik mijn Belgisch hardsteen vloer?

Belgisch hardsteen is een schitterende natuursteen die zowel buiten als binnenshuis veel wordt gebruikt voor vloeren. De voordelen van Belgisch hardsteen zijn dat de uitstraling past bij verschillende interieurstijlen, Belgisch hardsteen een natuurproduct is en daardoor een duurzaam keuze is en dat een vloer van Belgisch hardsteen een lange levensduur heeft.

Schone werkplek, schone vloer en schoon meubilair

Een schoon kantoor; een fijne zakelijke werkplek voor een goede indruk!

Chemdry Spanjerberg is de specialist als het gaat om het reinigen van kantoren en kantoormeubilair. Onze reinigingsmethode en werkwijze bieden vele voordelen voor de zakelijke markt. Zo werken we milieubewust (wij zijn green-certified), opereren (ook) buiten kantoortijden, maken extra grondig schoon en onze unieke schoonmaakmiddelen zijn krachtig én uiteraard mens- en diervriendelijk. U merkt niet dat we er zijn, maar wel dat we geweest zijn!

Vloer polijsten voor schone en frisse uitstraling

Het belang van gereinigde vloeren en meubels voor bedrijven en kantoren

De winter is begonnen! Afgelopen week was het koud en het ijs leverde veel leuke plaatjes op. Maar ook lagen de straten vol met pekel en strooizout. Dit is noodzakelijk voor de veiligheid, maar kan ook nadelen met zich meebrengen. Werknemers en bezoekers nemen de viezigheid van buiten ook mee uw kantoor of bedrijf in. Dat laat sporen achter op uw vloeren en meubilair.

Schoonmaak op kantoor, zakelijke schoonmaak

Schoonmaken of reinigen?

Per ongeluk een koffie gemorst op uw bank? Of heeft uw kat een ongelukje gehad op uw tapijt? Dit soort vlekken kunnen erg hardnekkig zijn. Maar kiest u ervoor om dit zelf schoon te maken of de hulp van een schoonmaakbedrijf of reinigingsbedrijf in te schakelen?

Product The Natural

Kiest u voor ChemDry dan kiest u voor een duurzame reinigingsmethode. Wij reinigen uw vloer, tapijt en meubilair alleen met veilige en milieuvriendelijke middelen. We gebruiken geen zeep, poeders of schadelijke chemicaliën. Onze producten zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten.

Onze werkwijze

ChemDry Spanjerberg is specialist in het reinigen van tapijt, harde vloeren en meubels en polijsten. Wij maken gebruik van het unieke en duurzame reinigingsmiddel The Natural. In dit blog leest u meer over onze werkwijze.

ChemDry reinigingsprofessional maakt de vloer schoon

Zomerprojecten

Deze zomer hebben wij voor verschillende opdrachtgevers ruim 50.000 m2 vloer oppervlak in de scholen gereinigd en geconserveerd. 

Project granito vloer

Wij hebben zorgvuldig dit granito terras gereinigd. Onze unieke reinigingstechniek brengt de originele kleur weer aan de oppervlakte.

Onderhoudtips linoleumvloer

Een linoleumvloer heeft verschillende voordelen: het is duurzaam, heeft een lange levensduur, is onderhoudsvriendelijk, zeer hygiënisch en beschikbaar in allerlei kleuren. Juist voor drukbezochte ruimtes zoals openbare gebouwen of kantoren is linoleum een goede keuze. Om een linoleumvloer in goede staat te houden, is onderhoud nodig.

Project Linoleumvloer

De vloer van een school heeft het hele jaar door veel te verduren. Gelukkig kan ChemDry Spanjerberg helpen om de levensduur van een linoleumvloer te verlengen door een goede reiniging en conservering.

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud