Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Actueel

Blijf op de hoogte van ChemDry Spanjerberg. Bekijk onze projecten en lees onze blogs.

Schoonmaken of reinigen?

Per ongeluk een koffie gemorst op uw bank? Of heeft uw kat een ongelukje gehad op uw tapijt? Dit soort vlekken kunnen erg hardnekkig zijn. Maar kiest u ervoor om dit zelf schoon te maken of de hulp van een schoonmaakbedrijf of reinigingsbedrijf in te schakelen?

Product The Natural

Kiest u voor ChemDry dan kiest u voor een duurzame reinigingsmethode. Wij reinigen uw vloer, tapijt en meubilair alleen met veilige en milieuvriendelijke middelen. We gebruiken geen zeep, poeders of schadelijke chemicaliën. Onze producten zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten.

Onze werkwijze

ChemDry Spanjerberg is specialist in het reinigen van tapijt, harde vloeren en meubels en polijsten. Wij maken gebruik van het unieke en duurzame reinigingsmiddel The Natural. In dit blog leest u meer over onze werkwijze.

Zomerprojecten

Deze zomer hebben wij voor verschillende opdrachtgevers ruim 50.000 m2 vloer oppervlak in de scholen gereinigd en geconserveerd. 

Project granito vloer

Wij hebben zorgvuldig dit granito terras gereinigd. Onze unieke reinigingstechniek brengt de originele kleur weer aan de oppervlakte.

Onderhoudtips linoleumvloer

Een linoleumvloer heeft verschillende voordelen: het is duurzaam, heeft een lange levensduur, is onderhoudsvriendelijk, zeer hygiënisch en beschikbaar in allerlei kleuren. Juist voor drukbezochte ruimtes zoals openbare gebouwen of kantoren is linoleum een goede keuze. Om een linoleumvloer in goede staat te houden, is onderhoud nodig.

Project Linoleumvloer

De vloer van een school heeft het hele jaar door veel te verduren. Gelukkig kan ChemDry Spanjerberg helpen om de levensduur van een linoleumvloer te verlengen door een goede reiniging en conservering.

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud