Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Tapijt reinigen Amstelveen

Vies en smoezelig tapijt oogt uiteraard niet fris, maar een nieuw tapijt aanschaffen is niet meteen nodig én kan erg duur zijn. Laat uw tapijt reinigen in Amstelveen door de tapijtreinigers van ChemDry Spanjerberg. We reinigen uw tapijt binnen 1 dag en het ziet er daarna weer direct uit als nieuw. Bij ChemDry Spanjerberg maken we geen gebruik van chemische schoonmaakmiddelen, maar reinigen we uw tapijt in Amstelveen met ons eigen ontwikkelde milieuvriendelijke schoonmaakmiddel: The Natural. Deze werkt op basis van koolzuur.

Bij ChemDry Spanjerberg ervaart u de volgende voordelen:

  • 24/7 bereikbaar
  • Milieuvriendelijk schoonmaakmiddel
  • Ervaren reinigingsspecialisten
  • Binnen 1 dag een schoon tapijt
  • Snelle droogtijd

Heeft u vragen of wilt u een van onze reinigingsspecialisten spreken? Dat kan. We zijn bereikbaar via de onderstaande buttons. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze vestiging aan de Smederij 4e in Amstelveen.

Hoeveel kost het reinigen van tapijt?

Helaas is het erg lastig om vooraf een vast bedrag te noemen. De kosten voor het reinigen van uw tapijt in Amstelveen hangen af van het aantal vierkante meter tapijt en/of kleed dat we moeten reinigen en de huidige staat waar het kleed zich in bevindt. Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor uw reinigingsklus? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte op.

Professionele reiniging van vloerkleed
icoon koolstoftechniek

Reiniging op basis van koolzuur

We hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het reinigen van tapijten. We hebben onze passie en kennis ingezet om onze eigen schoonmaakmiddelen te produceren. Onze PH-neutrale schoonmaakmiddelen zijn 100% veilig voor mens, dier en milieu, doordat ze werken op basis van koolzuur. Het koolzuur zorgt ervoor dat het vuil naar de oppervlakte van het kleed trekt en eenvoudig te verwijderen is. The Natural haalt de meest hardnekkige vlekken zoals wijn- en olievlekken uit het kleed.

Uw kleed in een aantal stappen gereinigd

Het reinigingsproces bestaat vaak uit een aantal vaste stappen:

icoon vergrootglas

1. We beginnen het reinigingsproces altijd met een inspectie, zodat onze specialisten vast kunnen stellen hoe we uw tapijt gaan reinigen.

icoon borstelstofzuiger

2. Het losliggend vuil zuigen we met de stofzuiger vervolgens goed op.

icoon vervuilde plek

3. Hardnekkige vlekken behandelen we met onze vlekkenspray.

icoon schoonmaakemmer

4. Dan is het tijd voor de dieptereiniging met ons speciaal ontwikkelde schoonmaakmiddel: The Natural.

icoon katoenen pad

5. Om er zeker van te zijn dat al het vuil weg is, behandelen we het tapijt na met een katoenen pad.

icoon voor drogen

6. Daarna laten we uw kleed opdrogen. Omdat we minder gebruik maken van water dan andere reinigingsbedrijven is uw kleed of tapijt snel droog.

icoon beschermlaag toepassen

7. Optioneel: u kunt er voor kiezen om uw tapijt te laten impregneren. Hiermee zorgt u ervoor dat uw tapijt is beschermd tegen vuil en vlekken. De levensduur van het tapijt wordt verlengd.

Andere typen vloerkleden en meubels reinigen

Onze reinigingsmethode is geschikt voor veel typen tapijt, zoals:

Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt, Projecttapijt, Vloerkleed, Perzisch tapijt, Karpet, Wollen vloerkleed en Berber tapijt.

We komen graag bij u thuis of in uw bedrijfspand langs voor het reinigen van uw tapijt. Daarnaast is het door onze haal- en brengservice mogelijk om een kleed op te laten halen. Na het reinigingsproces leveren we deze weer af bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

 We zijn niet alleen in te zetten voor het reinigen van tapijten en vloerbedekking, maar ook voor het reinigen van onder andere meubelsterrassennatuurstenen vloer of autobekleding.

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

kaart van een deel van Nederland

Uw tapijt professioneel laten reinigen in Amstelveen?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud