Resultaten tapijtreiniging

Met specialistische tapijtreiniging is uw tapijt in één dag weer zo goed als nieuw. Onze vakkundige tapijtreinigers gebruiken een unieke koolzuurmethode om uw tapijt te reinigen. Dit heeft de volgende voordelen:

  • Verlenging van de levensduur van uw tapijt
  • Verwijdering van vlekken uit het tapijt
  • Geen vuilaantrekkende resten in uw tapijt
  • Allergieklachten verminderen

Voor en na foto’s van tapijtreiniging

Om u de resultaten van specialistische tapijtreiniging te tonen, staan hieronder de voor en na foto’s van tapijtreiniging.

Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

Een vlekkeloos tapijt

Bij het reinigen van uw tapijt besteden we extra aandacht aan vlekken. Chem-Dry Spanjerberg verwijdert alle normale huis-, tuin- en keukenvlekken:

Soort vlek Verwijdering
Bloedvlekken
Olie- en vetvlekken
Koffie- en theevlekken
Wijnvlekken
Urinevlekken
Inktvlekken
Make-upvlekken

Uw tapijt blijft langer schoon

Bij andere reinigingsmiddelen blijven er vaak vuilaantrekkende zeepresten en chemische middelen achter in uw tapijt. Chem-Dry Spanjerberg reinigt uw tapijt met een koolzuurhoudend reinigingsmiddel zonder zepen en chemicaliën, zodat er geen vuilaantrekkende resten achterblijven in uw tapijt. Het aanbrengen van een vuilwerende beschermlaag zorgt dat uw tapijt nog langer schoon en fris blijft.

Positief effect op allergieën

In uw tapijt gaat zich na verloop van tijd fijnstof ophopen. Heeft u last van allergieën, astma of COPD, dan verergert het fijnstof de klachten. Bij een specialistische tapijtreiniging verwijderen we het fijnstof uit uw tapijt, zodat de klachten aanzienlijk afnemen.

Laat elk tapijt en vloerkleed reinigen

We reinigen bij Chem-Dry Spanjerberg veel verschillende soorten tapijten en vloerkleden, zoals: