Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Perzisch tapijt reinigen

Een Perzisch tapijt in uw huis of kantoor staat prachtig. Ieder tapijt is uniek omdat het vaak met de hand wordt gemaakt. Van kleurrijke tapijten tot tapijten met een rustieke uitstraling. Helaas kunnen ook deze tapijten slachtoffer worden van vervelende vlekken. De specialisten van ChemDry Spanjerberg reinigen uw Perzisch tapijt vakkundig en duurzaam. We geven uw tapijt graag zijn mooie en oorspronkelijke uitstraling weer terug!

Perzisch tapijt, reiniging

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Wij reinigen uw Perzisch tapijt binnen 1 dag
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Vooraf een vrijblijvende offerte
  • Gratis haal- en brengservice mogelijk

Wij reinigen uw Perzisch tapijt en geven het zijn oorspronkelijke, unieke uitstraling weer terug!

Kosten

De kosten voor het reinigen van uw Perzisch tapijt zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw tapijt weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Vieze vloer? Tijd voor een grondige schoonmaak

Onze werkwijze

icoon koolstoftechniek

Perzisch tapijt reinigen

We stofzuigen al het oppervlakkige vuil weg en behandelen goed zichtbare vlekken met onze vlekkenspray. Vervolgens reinigen we uw Perzisch tapijt met onze unieke koolzuur reinigingsmethode en het reinigingsmiddel The Natural®. Doordat de koolzuurbelletjes uit elkaar spatten, komt diepgeworteld vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil eenvoudig wegzuigen.

Perzisch tapijt impregneren

De droogtijd is kort, omdat we weinig water gebruiken bij onze reinigingsmethode. Om er zeker van te zijn dat al het vuil weg is, behandelen we uw Perzisch tapijt na met een katoenen pad die het laatste vuil nog absorbeert. U kunt er ook nog voor kiezen om uw tapijt te laten impregneren. Wij brengen een beschermlaag aan waardoor uw tapijt langer bestand is tegen vuil en vlekken.

icoon beschermlaag toepassen

Perzisch tapijt onderhouden

Wanneer u uw Perzisch tapijt heeft laten reinigen, wilt u natuurlijk dat dit zo lang mogelijk mooi blijft. Daarom is ook het zelf onderhouden van dit tapijt belangrijk. Plaats een ondertapijt. Stofzuig uw tapijt ongeveer 3 keer per week. Is er gemorst? Verwijder de vlek zo snel mogelijk. Doe dit deppend, niet wrijvend. Hoe langer u wacht met hardnekkige vlekken te laten verwijderen, hoe lastiger deze te verwijderen zijn. Laat daarom uw tapijt jaarlijks professioneel reinigen.

Wilt u uw autobekleding duurzaam laten reinigen door ChemDry Spanjerberg?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud