Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Houd uw meubels in uw woning fris en vlekvrij. Zo werkt en woont u prettiger.

Meubelreiniging

Zijn uw meubels minder fris geworden of gaan hardnekkige vlekken niet meer uit uw (bureau)stoel of bank? U hoeft deze niet te vervangen om een representatieve uitstraling te behouden. Laat uw meubilair in uw woning professioneel reinigen door de specialisten van ChemDry Spanjerberg en geef uw meubels en thuiswerkplek zo weer hun oorspronkelijke frisse en schone uiterlijk terug. Het regelmatig laten reinigen van meubilair zorgt ervoor dat de ophoping van stof wordt voorkomen. Dit is beter voor de gezondheid van u en uw familie of huisgenoten. Wij reinigen alle soorten meubilair voor bedrijven, gemeenten en particulieren. 

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Wij reinigen duurzaam

  • Wij reinigen op locatie en gaan zorgvuldig om met uw interieur

  • Wij reinigen ook buiten openingstijden

  • Wij reinigen alle soorten meubelstoffen en leer

  • Uw meubels zijn snel droog

  • Wij leveren producten voor dagelijks onderhoud

Met de unieke duurzame en milieuvriendelijke reinigingsmethode van ChemDry Spanjerberg...

zijn uw meubels schoner én sneller droog. 

Meubelreiniging voor particulieren en bedrijven

ChemDry Spanjerberg is specialist in meubelreiniging voor particulieren en bedrijven. Dankzij onze unieke reinigingsmethode met koolzuur reinigen wij duurzaam en milieuvriendelijk. Onze producten zijn veilig voor mens, meubel en huisdier. Wij reinigen door onze koolzuurmethode schoner en uw meubels zijn sneller droog dan bij vergelijkbare methodes. Verder blijven er geen zeepresten achter, waardoor vuil zich minder snel hecht.

Onze werkwijze bij meubelreiniging

Voor het optimaal reinigen van uw meubel, gebruiken wij een speciale koolzuurtechniek. Met deze uniek reinigingsmethode leiden de koolzuurmoleculen de vuildeeltjes naar het oppervlak van het meubel. Hier kunnen de schoonmaakspecialisten van ChemDry Spanjerberg het vuil eenvoudig wegzuigen. Zo kunnen wij eenvoudig ook de hardnekkigste vlekken verwijderen. Onze techniek is geschikt voor verschillende meubelstoffen, zoals leer, katoen, synthetische stoffen en wol.

Na de reiniging kunnen wij uw meubels voorzien van een beschermlaag. Uw meubels blijven zo nog langer schoon, fris en representatief. Wilt u uw meubels zelf onderhouden? Lees onze tips.

Laat uw meubilair periodiek onderhouden door ChemDry Spanjerberg en bespaar zo op vervangingskosten.

Bekijk onze resultaten 

Overige diensten

U kunt ChemDry Spanjerberg inschakelen voor het laten reinigen van uw bank, stoel, leren meubels en kantoormeubilair. Maar wij reinigen ook autostoelen en vloeren.

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud