Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Snel, professioneel en betrouwbaar vloerbedekking reinigen, tapijtreiniging en meubels reinigen voor particulieren. 

Blijf niet zitten met vlekken in uw bank, stoel, fauteuil, vloerbedekking of tapijt. Kies voor een schone leefomgeving.

Uw vloer en meubels fris en weer als nieuw!

Baalt u ook van de vlekken in uw bank en gaat het vuil niet meer uit uw vloerbedekking?

Wilt u frisse meubels en een vlekvrije vloer zonder zelf uren bezig te zijn? Schakel ChemDry Spanjerberg in voor het laten reinigen van uw vloer en meubels. Zo worden uw stoelen, banken, fauteuils, vloerbedekking, tapijt, pvc-vloer niet alleen schoon en fris, ze gaan ook nog eens langer mee.

Betrouwbaar en flexibel

Familiebedrijf ChemDry Spanjerberg heeft al meer dan 30 ervaring met het professioneel reinigen van stoelen, banken, fauteuils en andere meubels en met het reinigen en polijsten van verschillende soorten vloeren bij particulieren. Onze medewerkers zijn betrouwbaar en werken zorgvuldig en snel. U kunt na 2 uur weer over uw vloer lopen of uw meubels gebruiken. Wij zijn flexibel inzetbaar en houden van duidelijke communicatie.

Veilig voor mens, dier en materiaal

ChemDry Spanjerberg werkt met een unieke reinigingsmethode en met niet-milieubelastende reinigingsproducten. Deze zijn veilig voor het materiaal én voor mens en dier. De koolzuur reinigingsmethode zorgt ervoor dat zelfs de hardnekkigste vlekken snel uit uw meubels of vloerbedekking verdwijnen. Er blijven geen zeepresten achter, waardoor vuil zich minder kan hechten.

Kies voor een gezond binnenmilieu

Door onze unieke reinigingsmethode, verdwijnen gemiddeld 98% van de allergenen uit uw meubels. Dat is goed nieuws voor mensen met een allergie voor huisstofmijt, honden- of kattenharen. Wij zorgen voor een unieke dieptereiniging van uw stoelen, banken, vloerbedekking of tapijt en u profiteert van een gezond binnenmilieu.

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Meer dan 30 jaar expertise

  • Betrouwbaar, zorgvuldig en flexibel

  • Duidelijke communicatie

  • Gespecialiseerd in het reinigen van meubels en vloeren van particulieren

  • Aanvullend persoonlijk reinigingsadvies

  • Unieke, duurzame en niet-milieubelastende reinigingsmethode

  • Middelen veilig voor mens, dier en materiaal

Dankzij onze specialistische en efficiënte werkwijze, reinigen wij uw meubels en vloeren binnen één dag.

Ons werkgebied

Wij reinigen vloerdekking, tapijt, pvc-vloeren en meubels zoals banken, stoelen en fauteuils tot tevredenheid van vele terugkerende particuliere klanten. Ons werkgebied is regio Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amstelveen, Amsterdam, Bodegraven, Boskoop, Maarsen, Nieuwkoop, Uithoorn en Woerden.

Unieke en milieuvriendelijke werkwijze

Wij reinigen uw vloer en meubels met een unieke koolzuur reinigingsmethode. Daarmee reinigen wij uw vloerbedekking en tapijttegels tot diep in de vezels. Zelfs de hardnekkigste vlekken verdwijnen met deze duurzame en milieuvriendelijke methode.

Daarnaast gebruiken wij reinigingsproducten van die veilig zijn voor het materiaal van uw meubels en vloer en voor mens en dier. Onze producten zijn ook zeer milieuvriendelijk.

Lees meer over onze duurzame en milieuvriendelijke reinigingsmethode.

Klantreviews

Tevreden klanten. Daar doen wij het voor. Lees onze klantreviews.

Uw banken, stoelen en vloer weer echt schoon en als nieuw?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud