Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Professioneel reinigen voor particulieren

Heeft u nare vlekken in uw tapijt? Of ergert u zich aan die vieze geur in uw bank? ChemDry Spanjerberg helpt u graag! Wij reinigen, polijsten, kristalliseren en impregneren uw vloeren en meubels. Wij zijn specialist in tapijt reiniging. Blijf dus niet langer zitten met vlekken in uw bank, stoel, fauteuil, vloerbedekking of tapijt. Kies voor een schone leefomgeving!

tekening van een bank

Specialist in tapijt reiniging en het reinigen van vloeren en meubels

Wilt u frisse meubels en weer een vlekvrije vloer zonder hier zelf uren mee bezig te zijn? ChemDry Spanjerberg blaast uw vloer en meubilair graag weer nieuw leven in. Wij reinigen uw vloer en meubilair duurzaam, efficiënt en vakkundig met milieuvriendelijke en veilige reinigingsmiddelen. Uw stoelen, bank, fauteuils, vloerbedekking, tapijt, pvc-vloer of stenen vloer laten reinigen: bij ons bent u aan het juiste adres!

Betrouwbare samenwerkingspartner

Wij zijn flexibel inzetbaar en geloven in directe communicatie met heldere afspraken. Onze medewerkers werken professioneel, hebben oog voor de omgeving en hebben zorg voor de spullen van anderen. Wij werken snel en efficiënt, waardoor u na 2 uur weer gebruik kunt maken van uw vloer en meubels. Onze milieuvriendelijke reinigingsmiddelen zijn veilig voor u, uw familie én uw huisdieren.

icoon vinkje
Schoon en fris tapijt in de woonkamer

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Jarenlange ervaring met reinigen en polijsten
  • Duurzame reinigingsmethode
  • Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetbaar
  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Veel tevreden en terugkerende klanten
  • Veilig voor mens, dier en natuur

ChemDry Spanjerberg reinigt uw meubels en vloeren professioneel, duurzaam en zorgvuldig.

icoon koolzuurreiniging

Duurzame reinigingsmethode

ChemDry Spanjerberg reinigt vloeren en meubilair met de unieke koolzuur reinigingsmethode. Met deze methode verspillen wij 80% minder water ten opzichte van traditionele reinigingsmethodes. Onze reinigingsmiddel The Natural is milieuvriendelijk, pH neutraal, vrij van chemicaliën en veilig voor kinderen, dieren en mensen met allergieën. Met deze werkwijze krijgen wij de meest hardnekkige vlekken uit vloeren en meubilair.

Betere luchtkwaliteit

Wij verwijderen niet alleen zichtbare vlekken uit vloeren en meubilair, maar ook bacteriën, schimmel en huisstofmijt. Ook verdwijnt 98% van de allergenen uit uw meubels en vloer. We laten geen zeepresten achter en verbeteren de luchtkwaliteit van iedere gereinigde ruimte. Dit draagt bij aan een prettig leefklimaat. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat een schone (werk)omgeving bijdraagt aan een hogere productiviteit op de werkvloer.

icon unieke reiniging

Ons werkgebied

Wij reinigen vloeren en meubilair professioneel voor particulieren. Ons werkgebied is regio Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amstelveen, Amsterdam, Bodegraven, Boskoop, Maarsen, Nieuwkoop, Uithoorn en Woerden.

kaart van een deel van Nederland

Klantreviews

Tevreden klanten. Daar doen wij het voor. Lees onze klantreviews.

Schone gietvloer na reiniging
gietvloer voor schoonmaak

Wilt u uw vloer en meubilair duurzaam laten reinigen?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud