Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Stoelen reinigen

Zijn uw stoelen verkleurd, ruiken ze muf of zitten er vlekken op? Dan kunnen uw stoelen wel een reinigingsbeurt gebruiken. Laat uw stoelen reinigen door onze specialisten. Zo zien uw stoelen er binnen de kortste keren weer uit als nieuw. Bij ons kunt u terecht met stoelen van alle materialen.

  • Geschikt voor alle stoffen en leren stoelen
  • Voor het verwijderen van alle soorten vlekken
  • Binnen een dag zijn uw stoelen weer schoon
  • We maken gebruik van duurzaam reinigingsmiddel

We reinigen uw stoelen op uw gewenste locatie in omgeving Amsterdam, Aalsmeer, Uithoorn, Woerden, Alphen aan den Rijn, Mijdrecht, Bodegraven, Maarssen, Boskoop en Nieuwkoop. Door het aanvragen van een offerte via de onderstaande knop, bent u een stap dichter bij schone stoelen.

Welk reinigingsmiddel gebruiken we?

We maken bij het reinigen van uw stoelen gebruik van ons eigen duurzame reinigingsmiddel, The Natural. Dit middel bestaat uit koolzuurmoleculen. Deze moleculen zorgen ervoor dat het vuil naar de oppervlakte van de stoel komt, waarna we het eenvoudig weg kunnen zuigen.

Leren stoelen reinigen

Onze reinigingsmethode is geschikt voor het reinigen van onder andere leren, microlederen en imitatieleren stoelen.

Stoffen stoelen reinigen

Doordat we geen gebruik maken van hoge temperaturen en doordat ons reinigingsmiddel veilig is voor mens, dier en het te reinigen meubel, reinigen we stoelen met stoffen zoals, polyester, acryl, katoen, wol en linnen.

Hoeveel kost het reinigen van mijn stoelen?

De prijs van het professioneel laten reinigen van uw stoelen hangt af van de staat van uw stoelen en de werkzaamheden die erbij komen kijken. Wilt u de prijs weten voor uw situatie? Vraag dan online een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Hoe reinigen we uw stoelen?

De specialisten van ChemDry Spanjerberg reinigen uw stoelen binnen een dag in enkele stappen. Allereerst zorgen we ervoor dat al het loszittende vuil wordt opgezogen door onze stofzuiger. Vervolgens weken we hardnekkige vlekken los met onze vlekverwijderaar. Daarna gaan we aan de slag met ons reinigingsmiddel, dat diep in de vezels doordringt. Hierbij maken we aanzienlijk minder gebruik van water dan bij andere soorten reinigingsmiddelen het geval is. Nadat het losgekomen vuil verwijderd is, zijn uw stoelen binnen enkele uren weer droog.

Laat uw stoelen impregneren

De uitstraling van uw bedrijf is een belangrijk onderdeel van uw imago. Een gereinigde vloer in uw hele bedrijf geeft uw bezoekers, klanten en relaties een positief gevoel. Schoon meubilair zorgt voor een gezond en hygiƫnisch werkklimaat voor uw medewerkers. Studies tonen aan dat een schone werkomgeving de productiviteit aanzienlijk verhoogt.

Voor en na foto’s

Onze andere diensten

Naast het reinigen van uw stoelen kunt u bij ons terecht voor het reinigen van andere meubels en materialen, zoals:

Bank reiniging, Tapijt reiniging, Het polijsten van vloeren, Autobekleding reinigen, Linoleum/PVC reiniging en Terrasreiniging.

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

Uw stoelen weer écht schoon en als nieuw?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud