Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Zijn uw stoelen slachtoffer geworden van verkleuring of lelijke vlekken? Of ruiken uw stoelen naar rook of gewoonweg niet fris? Dan zijn uw stoelen toe aan een grondige reinigingssessie. ChemDry Spanjerberg reinigt zowel leren als stoffen stoelen. Wij blazen uw stoelen graag een nieuw leven in en laten nare luchtjes en hardnekkige verdwijnen als sneeuw voor de zon.

tekening van een stoffen stoel

Stoffen stoelen reinigen

Laat ChemDry Spanjerberg uw stoffen stoelen reinigen. Wij maken gebruik van de unieke koolzuur reinigingsmethode en ons schoonmaakmiddel The Natural. The Natural is milieuvriendelijk, pH neutraal en veilig voor huisdieren en mensen met allergieën. Daarnaast laat het geen zeepresten achter. Wij laten uw stoelen weer fris ruiken. Daarnaast zien uw stoelen er weer stralend uit!

Leren stoelen reinigen

Het is belangrijk om uw leren stoelen af en toe te laten reinigen om ze zo mooi mogelijk te houden. Door onze jarenlange ervaring en specialistische kennis hebben wij een reinigingsmethode ontwikkeld waarmee we uw leren stoelen weer goed schoon weten te krijgen. We laten nare luchtjes verdwijnen en het leer ziet er weer uit alsof u de stoelen net heeft gekocht.

tekening van een leren stoel
Grondig schoonmaken van een bankkussen

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw stoelen snel en duurzaam gereinigd
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Vooraf een vrijblijvende offerte
  • Uw stoelen weer zo goed als nieuw

ChemDry Spanjerberg reinigt uw stoelen duurzaam en zorgvuldig.

Kosten

De kosten voor het reinigen van uw stoelen zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw bank weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Grondig reinigen van een rugleuning van een bureaustoel

Onze werkwijze

icoon koolstoftechniek

Stoelen reinigen

We stofzuigen al het oppervlakkige vuil weg en behandelen goed zichtbare vlekken met onze vlekkenspray. Vervolgens reinigen we uw stoelen met onze unieke koolzuur reinigingsmethode en het reinigingsmiddel The Natural®. Doordat de koolzuurbelletjes uit elkaar spatten, komt diepgeworteld vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil eenvoudig wegzuigen.

Stoelen impregneren

De droogtijd is kort, omdat we weinig water gebruiken bij onze reinigingsmethode. Om er zeker van te zijn dat al het vuil weg is, behandelen we uw stoelen na met een katoenen pad die het laatste vuil nog absorbeert. U kunt er ook nog voor kiezen om uw stoelen te laten impregneren. Wij brengen een beschermlaag aan waardoor uw stoelen langer bestand zijn tegen vuil en vlekken.

icoon beschermlaag toepassen

Wilt u uw stoelen laten reinigen door ChemDry Spanjerberg?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud