Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Leren meubels reinigen

Leren meubels zijn prachtig en geven een luxe uitstraling aan uw interieur. Leer komt bijvoorbeeld veel terug in bankstellen en stoelen. Vlekken op uw bankstel of eetkamerstoel door omgevallen drankjes of gevallen eten is zonde, maar helaas niet altijd te voorkomen. Laat uw leren meubels reinigen door de reinigingsprofessionals van ChemDry Spanjerberg en zie uw meubels weer in nieuwstaat.

Als u Chem-Dry Spanjerberg inschakelt, geniet u de volgende voordelen:

  • Uw leren meubel is binnen één dag gereinigd
  • ChemDry Spanjerberg is 24 uur per dag bereikbaar
  • U kunt terecht met meubels van elk type leer
  • Uw leren meubels reinigen we met milieuvriendelijke producten

Neem voor vragen over het laten reinigen van uw meubels contact op met ChemDry Spanjerberg of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat zijn de kosten voor het reinigen van uw leren meubels?

Het is lastig om een vast tarief te geven voor het reinigen van uw leren meubels. De kosten hangen erg af van de huidige staat van het meubel en de werkzaamheden die onze specialist moet uitvoeren om uw meubel weer schoon te krijgen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de exacte prijs. We nemen na uw aanvraag zo snel mogelijk contact met u op.

Het reinigen van alle typen leer

Niet al het leer is hetzelfde. Het verschil tussen de typen leer zit bijvoorbeeld in de dikte van het materiaal, hoe soepel het is en in de afdekking. Als u zelf aan de slag gaat met het reinigen van uw leren meubels, dan kunnen er donkere kringen en vlekken ontstaan. Het goed reinigen van leren meubels vergt kennis, ervaring en de juiste middelen. Laat ChemDry Spanjerberg dit nou net hebben.

Gedekverfd leer

Gedekverfd leer is een type leer dat makkelijk te onderhouden is, doordat het een dichte structuur heeft. Vuil en vlekken trekken daarom moeilijker tot helemaal niet in het materiaal. Bij het niet of verkeerd reinigen van gedekverfd leer kunnen er barsten of tekenen van slijtage ontstaan in de toplaag.

Leren meubels reinigen: onze werkwijze

Het reinigen van uw leren meubel doen we in zeven stappen.

1. We inspecteren uw meubel

We bekijken uw meubel en gaan na of we iets aan het reinigingsproces moeten aanpassen.

2. Het stofzuigen van uw meubel

De tweede stap van de reiniging is het verwijderen van loszittend zand, stof en vuil.

3. Het verwijderen van vlekken

Zichtbare vlekken behandelen we met onze vlekkenspray. Die laten we enkele minuten diep in het leer treken.

4. Schoonmaakmiddel

Na het verwijderen van de vlekken maken we uw gehele meubel schoon met ons eigen reinigingsmiddel.

5. Het laten drogen van uw meubel

Vervolgens is het belangrijk dat het leren meubel de tijd krijgt om te drogen. De droogtijd van onze reinigingsmethode is korter dan bij andere reinigingsmethodes, dit komt doordat we minder water gebruiken bij de reiniging.

6. Nabehandelen

Om er echt zeker van te zijn dat al het vuil weg is, behandelen we het meubel na met een katoenpad. Vervolgens halen we de stofzuiger ook nog een keer over uw meubel heen.

7. De beschermlaag

Langer genieten van uw mooie net gereinigde leren meubel? Laat onze reinigingsspecialist een beschermlaag over uw meubel aanbrengen.

ChemDry Spanjerberg denkt aan het milieu

Voor het reinigen van uw leren meubels maken we gebruik van ons eigen ontwikkelde PH-neutrale reinigingsmiddel met koolzuurtechniek. Hierbij komt het vuil los door de koolzuurmoleculen. Deze moleculen nemen het vuil direct mee naar de oppervlakte van uw meubel. We vinden het erg belangrijk dat onze middelen veilig zijn voor mens, dier en milieu. Met onze reinigingsmethode gebruiken we 80% minder water dan met andere reinigingsmethoden.

Wat reinigt ChemDry Spanjerberg nog meer?

Onze reinigingsprofessionals reinigen niet allen meubels, maar zijn ook in te schakelen voor het reinigen van uw tapijt en vloerbedekking. Daarnaast zijn onze specialisten in te huren voor het reinigen van autostoelen en het polijsten van uw natuurstenen vloer.

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

Neem contact met ons op

Om direct een offerte aan te vragen vult u het offerteformulier op onze website in of neemt u contact met ons op via 0348 485 050 voor ons filiaal in Woerden of 020 647 9717 voor ons filiaal in Amstelveen.

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud