Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Leren meubels reinigen

Leren meubels zijn prachtig en geven een luxe uitstraling aan uw interieur. Leer komt voornamelijk terug in bankstellen en stoelen. Vlekken op uw leren bankstel of leren eetkamerstoel door het morsen van drankjes of vallen van eten is zonde, maar helaas niet altijd te voorkomen. ChemDry Spanjerberg blaast uw leren meubels graag een nieuw leven in. Wij reinigen duurzaam en vakkundig.

Niet al het leer is hetzelfde. Zo wordt er gekeken naar de dikte van het materiaal, hoe soepel het leer is en de afdekking. ChemDry Spanjerberg beschikt over veel kennis, ervaring en de juiste middelen voor het reinigen van uw leren meubilair.

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw leren meubilair snel en duurzaam gereinigd
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Vooraf een vrijblijvende offerte
  • Uw leren meubilair weer als nieuw

ChemDry Spanjerberg reinigt uw leren meubilair professioneel, duurzaam en zorgvuldig.

Kosten

De kosten voor het reinigen van uw leren meubilair zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw meubels weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Onze werkwijze

Leren meubels reinigen

We stofzuigen al het oppervlakkige vuil weg en behandelen goed zichtbare vlekken met onze vlekkenspray. Vervolgens reinigen we uw leren meubels met onze unieke koolzuur reinigingsmethode en het reinigingsmiddel The Natural®. Doordat de koolzuurbelletjes uit elkaar spatten, komt diepgeworteld vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil eenvoudig wegzuigen.

Leren meubels impregneren

De droogtijd is kort, omdat we weinig water gebruiken bij onze reinigingsmethode. Om er zeker van te zijn dat al het vuil weg is, behandelen we uw leren meubels na met een katoenen pad die het laatste vuil nog absorbeert. U kunt er ook nog voor kiezen om uw meubilair te laten impregneren. Wij brengen een beschermlaag aan waardoor uw meubilair langer bestand is tegen vuil en vlekken.

Wilt u uw autobekleding duurzaam laten reinigen door ChemDry Spanjerberg?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud