Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Een marmeren vloer geeft uw huis of kantoor een elegante uitstraling. Ondanks dat marmer een harde en slijtvaste steen is, kan het in de loop der jaren dof en vlekkerig worden. Daarom is het onderhouden van uw marmeren vloer belangrijk. Chemdry Spanjerberg helpt u hier graag bij. Wij blazen uw vloer weer een nieuw leven in door het te reinigen en polijsten. Hierdoor krijgt uw marmer weer glans en gaat uw vloer weer langer mee!

Marmeren vloer, fris en schoon

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw marmeren vloer duurzaam gereinigd en gepolijst
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Uw marmeren vloer weer als nieuw
  • Vooraf een vrijblijvende offerte

ChemDry Spanjerberg reinigt, polijst en impregneert uw marmeren vloer en geeft het zo zijn glans weer terug!

Kosten

De kosten voor het reinigen en polijsten van uw marmeren vloer zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw vloer weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Professional van ChemDry aan het schoonmaken

Onze werkwijze

Reinigen

Eerst stofzuigen we al het vuil en viezigheid van uw marmeren vloer weg. Vervolgens reinigen we uw vloer met onze unieke koolzuurmethode en het koolzuurhoudende reinigingsmiddel The Natural®. Bij deze methode doen de koolzuurbelletjes het meeste werk. Doordat deze belletjes uit elkaar spatten, komt vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil eenvoudig wegzuigen.

Kristalliseren en polijsten

Heeft uw marmeren vloer oppervlakkige krassen? Dan kristalliseren we uw vloer. We brengen een kristallisatieproduct aan op uw vloer, waardoor er een chemische reactie ontstaat met de toplaag van het marmer en krasjes verdwijnen. Zijn de krassen diep? Dan is kristalliseren niet voldoende en polijsten we uw vloer. Met verschillende diamantpads geven we uw vloer zijn oorspronkelijke glans weer terug.

Impregneren

Producten zoals azijn, citroensap en rode wijn kunnen vervelende vlekken op een onbehandelde marmeren vloer veroorzaken. Daarom raadt ChemDry Spanjerberg u aan om uw marmeren vloer te laten impregneren. Hierdoor blijft uw vloer langer van goede kwaliteit en gaat de glans minder snel verloren. Door uw vloer te laten impregneren is ook het reinigen en polijsten minder vaak nodig.

Onderhouden

Om langer van uw marmeren vloer te kunnen genieten is het zelf onderhouden ook belangrijk. Stofzuig uw marmeren vloer regelmatig. U kunt uw vloer schoonmaken met soda en warm water. Gebruik geen azijn! Dit veroorzaakt juist vlekken in marmer. Ook andere vloeistoffen kunt u het best zo snel mogelijk verwijderen. Hoe langer u namelijk wacht om de vloeistof te verwijderen, hoe dieper deze uw vloer intrekt.

Wilt u uw marmeren vloer laten reinigen, polijsten en impregneren?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud