Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Berber tapijt reinigen

Heeft u een heerlijk zacht hoog- of laagpolig Berber tapijt of kleed liggen, maar is het slachtoffer geworden van ongelukjes en viezigheid? Laat dan uw Berber tapijt reinigen door ChemDry Spanjerberg. Onze reinigingsspecialisten maken uw kleed binnen no time weer helemaal schoon. Zo ziet uw prachtige wollen Berber tapijt er weer zo goed als nieuw uit.

Schoon en fris tapijt in de woonkamer

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw Berber tapijt snel en duurzaam gereinigd
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Gratis haal- en brengservice mogelijk
  • Vooraf een vrijblijvende offerte

ChemDry Spanjerberg reinigt uw Berber tapijt en geeft het zijn oorspronkelijke uitstraling weer terug!

Kosten

De kosten van het reinigen van uw Berber tapijt zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw vloerkleed weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Vieze vloer? Tijd voor een grondige schoonmaak

Onze werkwijze

icoon koolstoftechniek

Berber tapijt reinigen

We stofzuigen al het oppervlakkige vuil weg en behandelen goed zichtbare vlekken met onze vlekkenspray. Vervolgens reinigen we uw Berber tapijt met onze unieke reinigingsmethode en het koolzuurhoudende reinigingsmiddel The Natural®. Doordat de koolzuurbelletjes uit elkaar spatten, komt diepgeworteld vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil eenvoudig wegzuigen.

Berber tapijt impregneren

Om er zeker van te zijn dat al het vuil weg is, behandelen we uw Berber tapijt na met een katoenen pad die het laatste vuil nog absorbeert. De droogtijd na de koolzuurmethode is kort, omdat we ten opzichte van andere reinigingsmethodes weinig water verbruiken. U kunt er ook nog voor kiezen om uw tapijt te laten impregneren. Wij brengen een beschermlaag aan waardoor uw tapijt langer bestand is tegen vuil en vlekken.

icoon beschermlaag toepassen

Berber tapijt onderhouden

Wanneer u uw Berber tapijt heeft laten reinigen, wilt u natuurlijk dat dit zo lang mogelijk mooi blijft. Daarom is ook het zelf onderhouden van dit tapijt belangrijk. Plaats een ondertapijt. Is er gemorst? Verwijder de vlek zo snel mogelijk. Doe dit deppend, niet wrijvend. Hoe langer u wacht met hardnekkige vlekken te laten verwijderen, hoe lastiger deze te verwijderen zijn. Laat daarom uw tapijt jaarlijks professioneel reinigen.

Wilt u uw Berber tapijt weer een nieuw leven inblazen door het te laten reinigen?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud