Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Autobekleding reinigen

Laat uw autobekleding reinigen door ChemDry Spanjerberg: uw autobekleding oogt direct weer zo goed als nieuw. U en uw gasten nemen weer plaats in een auto met schone autostoelen en een heerlijk frisse geur. Met onze service geniet u van de volgende voordelen

  • Binnen 1 uur volledig gereinigd met milieuvriendelijke producten
  • Voor elk type autobekleding
  • Reiniging vindt plaats op de door u gewenste locatie
  • 24 uur per dag beschikbaar
  • Speciale koolzuurtechniek

  Weer instappen in een auto met frisse en vuilvrije bekleding? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Onze reinigingsspecialisten zijn werkzaam in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Boskoop, Nieuwkoop, Maarssen, Mijdrecht, Uithoorn en Woerden.

  Onze milieuvriendelijke werkwijze

  Bij ChemDry Spanjerberg reinigen wij leren en stoffen autobekleding met een milieuvriendelijk en pH-neutraal schoonmaakmiddel. Naast de duurzaamheid van de reiniging vinden wij het natuurlijk ook van belang dat uw bekleding goed gereinigd wordt. De methode doet daarom niet af aan de reinigingskracht. Zelfs ernstige vlekken als olie- of wijnvlekken verwijderen wij gemakkelijk met onze professionele bekleding reiniging. Een ander voordeel van onze methode is dat de droogtijd minimaal is. Zo geniet u binnen 1 dag alweer van frisse en vuilvrije stoelen en banken in uw auto.

  De voordelen van professionele reiniging

  Het reinigen van uw autobekleding door de reinigingsprofessionals van ChemDry Spanjerberg brengt vele voordelen met zich mee. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis stellen wij een reinigingsadvies op maat op, zodat uw autostoelen, -bank en vloermatten optimaal gereinigd worden. Daarnaast zorgt onze reinigingsmethode ervoor dat uw bekleding beter beschermd is tegen nieuwe vlekken. Vlekken en vuil zijn namelijk de grootste boosdoeners voor slijtage aan uw bekleding. Door uw autobekleding regelmatig professioneel te laten reinigen voorkomt u slijtage door vuil en vlekken. Professionele reiniging betaalt zichzelf zo gemakkelijk terug.

  Andere typen vloerkleden en meubels reinigen

  Onze reinigingsmethode is geschikt voor veel typen tapijt, zoals:

  Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt, Projecttapijt, Vloerkleed, Perzisch tapijt, Karpet, Wollen vloerkleed en Berber tapijt.

  We komen graag bij u thuis of in uw bedrijfspand langs voor het reinigen van uw tapijt. Daarnaast is het door onze haal- en brengservice mogelijk om een kleed op te laten halen. Na het reinigingsproces leveren we deze weer af bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

   We zijn niet alleen in te zetten voor het reinigen van tapijten en vloerbedekking, maar ook voor het reinigen van onder andere meubelsterrassennatuurstenen vloer of autobekleding.

  Ons werkgebied

  Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

  Uw autobekleding professioneel laten reinigen door ChemDry?

  Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud