Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Autobekleding reinigen

Heeft u vervelende vlekken in uw autobekleding? Of hangt er een muffe geur in uw auto? Laat dan ChemDry Spanjerberg uw autobekleding grondig en duurzaam reinigen. Wij maken uw auto binnen mum van tijd weer schoon. U en uw huisgenoten, gasten of klanten nemen weer plaats in een auto met schone autobekleding en een heerlijk frisse geur!

Professionele schoonmaak van autobekleding

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Uw autobekleding snel en duurzaam gereinigd
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Vooraf een vrijblijvende offerte
  • Uw auto weer zo goed als nieuw

ChemDry Spanjerberg reinigt uw autobekleding professioneel, duurzaam en zorgvuldig.

Kosten

De kosten voor het reinigen en polijsten van uw natuursteen vloer zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw vloer weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Professional van ChemDry aan het schoonmaken
icoon schoonmaken, reinigen

Koolzuur reinigingsmethode

ChemDry Spanjerberg maakt uw auto schoon met de unieke koolzuur reinigingsmethode. Wij brengen ons koolzuurhoudende reinigingsmiddel diep in de vezels van uw autostoelen aan. Doordat de koolzuurbelletjes uit elkaar spatten, komt vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij eenvoudig het vuil wegzuigen. Met onze reinigingsmethode verbruiken wij 80% minder water ten opzichte van traditionele reinigingsmethodes.

The Natural®

Voor het reinigen van zowel leren als stoffen autostoelen gebruiken wij het koolzuurhoudende reinigingsmiddel The Natural®. The Natural® is pH neutraal, milieuvriendelijk en veilig voor kleine kinderen, huisdieren en mensen met allergieën. Dat The Natural® milieuvriendelijk is, doet niet af aan de reinigingskracht. Wij verwijderen zelfs ernstige olie-, koffie- en wijnvlekken met dit middel. Een ander voordeel: een korte droogtijd. Zo geniet u binnen 1 dag weer van een frisse auto.

icon alle typen vloeren

Voordelen professionele reiniging

Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis stellen wij een reinigingsadvies op maat op, zodat uw autobekleding optimaal gereinigd worden. Daarnaast zorgt onze reinigingsmethode ervoor dat uw autobekleding langer en beter beschermd is tegen nieuwe vlekken. Door uw autobekleding regelmatig professioneel te laten reinigen, voorkomt u slijtage door vuil en vlekken. Professionele reiniging betaalt zichzelf zo gemakkelijk terug.

Team van ChemDry Spanjerberg

Wilt u uw autobekleding duurzaam laten reinigen door ChemDry Spanjerberg?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud