Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Natuursteen vloer polijsten

Een marmeren, granieten, kalksteen of travertin vloer geeft uw bedrijf of huis een elegante uitstraling. Het is zonde om krassen of doffe plekken in uw vloer te laten zitten. Daarom helpt ChemDry Spanjerberg u graag om uw natuursteen vloer in de beste conditie te brengen en te houden. Wij reinigen, kristalliseren, polijsten en impregneren uw vloer, zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Vloer laten polijsten door ChemDry Spanjerberg

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Wij reinigen en polijsten snel en zorgvuldig
  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar
  • Vraag een vrijblijvende offerte aan
  • Wij reinigen duurzaam

ChemDry Spanjerberg reinigt uw natuursteen vloer professioneel, duurzaam en zorgvuldig.

Natuursteen vloer in uw bedrijf

Wij reinigen en polijsten de natuursteen vloer van uw bedrijf op locatie. Door onze professionele aanpak hoeft u niets te verplaatsen in uw kantoor. Wij zijn flexibel: wij kunnen uw natuursteen vloer ook reinigen en polijsten buiten openingstijden. Wij zorgen ervoor dat u uw bedrijfsruimte de volgende dag weer schoon aantreft.

Natuursteen vloer in uw huis

Hoelang het duurt om uw natuursteen vloer te polijsten, verschilt per opdracht. Wij streven ernaar om uw vloer binnen één werkdag te behandelen. Om u een indicatie te geven: het reinigen en polijsten van een huiskamer van 30 vierkante meter neemt één werkdag in beslag. Heeft u een groter oppervlak dat gepolijst moet worden? Dan zal dit wellicht langer duren.

icon alle typen vloeren

Kosten

De kosten voor het reinigen en polijsten van uw natuursteen vloer zijn afhankelijk van de werkzaamheden die nodig zijn om uw vloer weer in goede conditie te krijgen. Wilt u het exacte kostenplaatje weten? Vraag dan gratis een offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Professional van ChemDry aan het schoonmaken

Onze werkwijze

1. Natuursteen vloer reinigen

Eerst zuigen we al het vuil en viezigheid van uw natuursteen vloer weg. Vervolgens reinigen we de vloer met onze unieke koolzuurmethode en het milieuvriendelijke reinigingsmiddel The Natural®. Bij deze methode doen de koolzuurbelletjes het meeste werk voor ons. Doordat de koolzuurbelletjes uit elkaar spatten, komt het vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil eenvoudig wegzuigen.

2. Natuursteen vloer kristalliseren

Wij verwijderen oppervlakkige krasjes en beschadigingen in uw natuursteen vloer door het te kristalliseren. Wij brengen een kristallisatieproduct aan op uw vloer, waardoor er een chemische reactie ontstaat met de toplaag van de natuursteen. Tijdens dit proces verdwijnen de krasjes in uw vloer als sneeuw voor de zon en verhard de toplaag, waardoor uw vloer weer voor een langere tijd beschermd is.

3. Natuursteen vloer polijsten

Heeft uw natuursteen vloer diepe krassen? Dan is kristalliseren niet voldoende en raden wij aan om uw vloer te polijsten. Wij maken gebruik van drie verschillende diamantpads. Met een ruwe pad openen we de structuur van de natuursteen en verwijderen we krassen, met een minder ruwe pad sluiten we deze structuur weer en met een fijne pad geven we uw vloer zijn oorspronkelijke glans weer terug.

Is uw natuurstenen vloer toe aan een onderhoudsbeurt? ChemDry Spanjerberg helpt u graag!

Voor en na foto’s

Soorten natuursteen vloeren

Marmeren vloer

Marmer is ontstaan uit kalksteen. Kalksteen verandert namelijk onder invloed hoge druk en hoge temperaturen in marmer. Marmer staat bekend om zijn luxe, elegante uitstraling. De natuursteen is verkrijgbaar in veel verschillende afwerkingen en kleuren. De meest voorkomende kleuren zijn wit en crème. Daarnaast is marmer ook verkrijgbaar in de kleuren rood of roze.

Granieten vloer

Graniet is een stollingsgesteente. Dat wil zeggen dat de natuursteen diep in de aarde wordt gevormd door stollend magma. Het woord graniet komt van het Latijnse woord granus, wat korrel betekend. Graniet heeft dan ook een korrelig uiterlijk. Doordat graniet een natuursteen is, heeft iedere steen een unieke kleur en uitstraling. Graniet is er in veel soorten en kleuren. De meest voorkomende kleuren zijn bruin- roodtinten.

Travertin vloer

Travertin wordt gevormd door kalkafzetting van met kalk verzadigd water uit warmwaterbronnen en geisers. De kleine gaatjes in de steen zijn ontstaan door takken en bladeren die in het water zijn gevallen tijdens dit proces. Travertin staat bekend om zijn ruwe en natuurlijke afwerking en luxe uitstraling. Het Colosseum in Rome is ook gemaakt van deze natuursteen. Travertin is meestal beige of bruin van kleur.

Schone kalkstenen vloer met natuurlijke uitstraling

Kalksteen vloer

Kalksteen ontstaat door opeenhoping van kalkhoudende stoffelijke restanten van zeedieren, zoals schelpen, zee-egels en koraal. Kalksteen is er in veel verschillende soorten en maten. Zuivere kalksteen is meestal wit of lichtgrijs. Daarnaast komt de steen ook voor in de kleuren crème, rood, bruin, geel, grijs en zwart. Het uiterlijk per kalksteen verschilt: van gelijkmatig tot zeer ongelijkmatig. Een kalksteen vloer geeft elke ruimte een elegante uitstraling.

Uw natuursteen vloer weer tot leven brengen? Wij reinigen en polijsten uw vloer zodat de natuurlijke kleuren weer goed zichtbaar worden.

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud