Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Natuursteen vloer polijsten

Uw vloer van natuursteen laten polijsten door ChemDry Reiniging zorgt ervoor dat uw vloer er weer zo goed als nieuw uitziet. ChemDry reinigt uw vloer en onderhoudt de natuurstenen vloer door deze te polijsten en te voorzien van een glanslaag. Voor onder meer marmeren, granieten en travertin vloeren kunt u bij ons terecht.

De voordelen van natuursteen vloer polijsten bij ChemDry Reiniging

  • Binnen één dag uw natuursteen vloer gereinigd en gepolijst
  • 24 uur per dag beschikbaar
  • Voor alle natuurstenen vloeren
  • Duurzame en professionele reiniging

Uw natuursteen vloer vakkundig laten polijsten door ChemDry Reiniging? Vraag direct een offerte aan. Wij werken in o.a. Amstelveen, Amsterdam en Woerden.

Polijsten binnen één dag

Hoelang het duurt om uw natuurstenen vloer te polijsten verschilt per opdracht. Wij streven ernaar om uw vloer binnen één werkdag te behandelen. Om u een indicatie te geven: het reinigen en polijsten van een huiskamer van dertig vierkante meter neemt één werkdag in beslag. Heeft u een groter oppervlak dat gepolijst moet worden, dan zal dit wellicht langer duren.

Natuursteen kristalliseren

ChemDry Reiniging kan alle soorten natuursteen vloeren reinigen en polijsten. Voordat we beginnen met het polijsten gaan we eerst uw natuurstenen vloer goed reinigen. Na het reinigen voegen we een kristallisatieproduct toe aan de toplaag van uw vloer. Hierdoor wordt de toplaag verhard en krijgt uw vloer een mooie glans. Door het kristalliseren van de natuursteen vloer ontstaat er een chemische reactie met de toplaag van uw vloer. Na de behandeling biedt de toplaag bescherming tegen het indringen van vuil en vlekken.

Vloer slijpen

Bevat uw natuursteen vloer veel krassen? Dan is kristalliseren niet voldoende. De vloer zal eerst geslepen moeten worden. Voor het verwijderen van krassen geven wij u graag persoonlijk advies. Daarnaast wordt het aanzien van uw natuurstenen vloer flink verbeterd. Uw vloer heeft weer een fraaie, egale glans en de natuurlijke kleuren zijn weer beter zichtbaar. Op onderstaande afbeeldingen ziet u een natuurstenen vloer van voor en na de behandeling. Bekijk meer resultaten.

Voor en na foto’s

Natuursteen vloer polijsten particulieren en bedrijven

Wij polijsten natuurstenen vloeren voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Bij particulieren komen we thuis om uw marmeren, granieten, travertin of kalkstenen vloer te reinigen. Ook wanneer er hardnekkige vlekken op uw vloer zitten, kunt u de hulp van ChemDry inschakelen.

Als zakelijke klant komen we de natuurstenen in uw bedrijfsruimte reinigen en polijsten. Door onze professionele aanpak hoeft u niets te verplaatsen in uw kantoor. Wij zorgen ervoor dat u uw bedrijfsruimte weer schoon aantreft.

Wilt u dat ChemDry Reiniging langskomt bij uw huis of bedrijf? Neem contact op via onderstaande button of vraag direct een offerte aan.

Over natuursteen

Natuursteen is een miljoenen jaren oud gesteente dat wordt gevormd door de natuur. Het vormt de aardkost waar wij op leven. Het gesteente bestaat uit gestold vloeibaar lava of uit versteend zand, klei of kalk. De natuursteen dankt zijn bijzondere uitstraling aan het feit dat het vulkanische gesteente al eeuwenoud is.

Soorten natuursteen vloeren

Wij reinigen diverse soorten natuursteenvloeren, zoals:

Marmeren vloer

Marmer is ontstaan uit een kalksteen, waarbij door grote druk en verschillende temperaturen metamorfisme is opgetreden. De natuursteen is verkrijgbaar in veel verschillende afwerkingen en staat bekend om zijn luxe uitstraling. De steen komt meestal voor in de kleuren wit of crème, maar is ook verkrijgbaar in de kleuren rood of roze. Marmer polijsten

Granieten vloer

Graniet is diep uit de aardkorst gevormd van gesmolten magma. Graniet wordt ook wel een stollingsgesteente genoemd. U kunt een granieten tegel herkennen door de gespikkelde en gelijkmatige structuur. De tegels bestaan uit kristallen die de textuur van het gesteente bepalen door hun grootte en vorm. De kristallen geven tevens kleur aan de steen. Veel voorkomende kleuren zijn bruin- en roodtinten en antraciet.

Travertin vloer

De natuursteen travertin wordt gevormd door de kalkafzetting van met kalk verzadigd water uit warmwaterbronnen en geisers. De kleine gaatjes in de stenen zijn ontstaan door de takken en bladeren die in het water zijn gevallen tijdens dit proces. Uit de materialen en de kalklaag komt travertin voort. De natuursteen staat voornamelijk bekend om zijn ruwe en natuurlijke afwerking, en komt voornamelijk voor in de kleuren beige en bruin.

Kalksteen vloer

Kalksteen ontstaat uit een opeenhoping van kalkhoudende stoffelijke restanten van zeedieren. Net als een marmeren vloer is kalksteen in veel verschillende afwerkingen beschikbaar. Een kalkstenen vloer komt voornamelijk voor in de kleuren crème, rood, bruin, grijs en zwart. Het uiterlijk kan per klaksteen verschillen van gelijkmatig tot zeer ongelijkmatig.

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

Wilt u uw natuursteen vloer laten polijsten door ChemDry Reiniging? Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud