Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

ChemDry Spanjerberg is specialist in tapijt reinigen en het reinigen van vloeren en kantoormeubilair. Kantoren, vergaderruimtes, zakelijke omgevingen, scholen en andere openbare gebouwen: wij maken uw vloer en meubilair weer écht schoon!

Een gereinigde bedrijfsvloer en schoon kantoormeubilair geeft uw bezoekers, klanten en relaties een positief gevoel. Daarnaast blijkt uit verschillende onderzoeken dat een schone werkomgeving de productiviteit aanzienlijk verhoogt. Een vloer of kantoormeubilair met vlekken, viezigheid of doffe plekken geeft een verkeerde indruk van uw bedrijf. Laat daarom uw vloer, kantoormeubilair of tapijt professioneel reinigen door ChemDry Spanjerberg.

icoon bureaustoel

Vloeren reinigen

Een marmeren vloer met doffe plekken, een vies tapijt met beschadigingen of een linoleumvloer waarvan de kleur is vervaagd? ChemDry geeft alle vloeren weer een professionele uitstraling! Wij zorgen ervoor dat uw vloer écht goed schoon wordt met onze unieke koolzuur reinigingsmethode en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. We reinigen uw tapijt, vloer en kantoormeubilair tot diep in de vezels voor het beste resultaat.

Kantoormeubilair reinigen

Kantoormeubilair wordt dagelijks intensief gebruikt door verschillende mensen. Dat laat zichtbare sporen achter, zoals vlekken en beschadigingen. Het laat ook onzichtbare stoffen achter, zoals huisstofmijt. Deze sporen zorgen niet alleen voor een onprofessionele uitstraling, maar kunnen ook schadelijk zijn voor de gezondheid van uw medewerkers of uw bezoekers. Laat daarom uw kantoormeubilair reinigen door ChemDry Spanjerberg.

icoon geldstukken
Professionele schoonmaak van autobekleding

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

 • Jarenlange expertise in kantoorreiniging
 • Wij reinigen bedrijfsvloeren en kantoormeubilair
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
 • Wij geven reinigingsadvies op maat
 • Vraag een vrijblijvende offerte aan
 • Veel tevreden en terugkerende klanten
 • Duidelijke communicatie

ChemDry Spanjerberg reinigt uw tapijt en geeft uw vloer en kantoormeubilair weer een schoon nieuw leven!

Onze unieke en duurzame werkwijze

icoon schoonmaken, reinigen

Koolzuur reinigingsmethode 

ChemDry Spanjerberg reinigt uw vloer en meubilair diep en gebruikt hiervoor de unieke koolzuurmethode. Ons koolzuurhoudend reinigingsproduct produceert miljoenen belletjes. Doordat deze uit elkaar spatten, komt vuil los en wordt het naar boven gestuwd. Hierdoor kunnen wij het vuil gemakkelijk wegzuigen. Doordat het koolzuur het meeste werk voor ons doet, verbruiken wij 80% minder water ten opzichte van andere reinigingsmethodes.

The Natural®

Het milieu staat bij ChemDry Spanjerberg hoog op de agenda. Wij maken uw vloer graag goed schoon, maar gebruiken daarvoor geen zware chemicaliën. In plaats daarvan gebruiken wij milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, zoals de koolzuurhoudende reinigingsoplossing The Natural®. The Natural® is pH neutraal, zeep- en detergentenvrij en veilig in gebruik. Daarnaast is The Natural® niet schadelijk voor kinderen, mensen met allergieën en dieren.

icon alle typen vloeren
ChemDry Vlekkenblusser voor eigen gebruik

Vlekkenblusser voor tapijt en meubel reinigen

Zelf de kracht van het schoonmaakmiddel van ChemDry ervaren? Vraag gratis en vrijblijvend onze krachtige vlekkenblusser aan en ervaar het verbluffende resultaat van onze unieke reinigingsmethode. De vlekkenblusser: 

 • Verwijdert de hardnekkigste vlekken
 • Is milieuvriendelijk en pH neutraal
 • is veilig voor mens en natuur
 • Is geschikt voor vrijwel alle kantoorvloeren, tapijten en meubelstoffen

Of neem contact op voor een gratis demo op locatie

Ons werkgebied

Wij reinigen kantoren, vergaderruimtes, representatieve ruimtes, zakelijke omgevingen, scholen en andere openbare gebouwen. Wij zijn actief in de regio Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amstelveen, Amsterdam, Bodegraven, Boskoop, Maarsen, Nieuwkoop, Uithoorn en Woerden.

kaart van een deel van Nederland
Schoonmaak op kantoor, zakelijke schoonmaak

Klantreviews

Tevreden klanten. Daar doen wij het voor. Lees onze klantreviews.

Schone gietvloer na reiniging
gietvloer voor schoonmaak

Wilt u uw kantoorvloer of kantoormeubelen professioneel en duurzaam laten reinigen? 

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud