Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Professioneel vloer reinigen, vloer polijsten en kantoormeubels reinigen voor bedrijven

Uw kantooromgeving representatief, schoon en fris. Wij reinigen ook buiten kantooruren. 

Uw kantoorvloer en kantoormeubilair weer als nieuw!

De uitstraling van uw bedrijf is een belangrijk onderdeel van uw imago. Een gereinigde vloer in uw hele bedrijf geeft uw bezoekers, klanten en relaties een positief gevoel. Schoon meubilair zorgt voor een gezond en hygi├źnisch werkklimaat voor uw medewerkers. Studies tonen aan dat een schone werkomgeving de productiviteit aanzienlijk verhoogt.

Bespaar kosten

Door uw vloer en meubilair regelmatig te laten reinigen, gaan deze langer mee. Naast dieptereiniging, zorgt ChemDry Spanjerberg voor een nieuwe beschermingslaag op uw vloer en meubels. Vuil en viezigheid krijgen hierdoor minder kans zich te hechten. U bespaart zo op het vervangen van uw vloer of kantoormeubels.

Uw kantoormeubilair professioneel gereinigd

Kantoormeubilair wordt dagelijks intensief gebruikt door meerdere mensen. Dat laat zichtbare sporen achter, zoals vlekken die zorgen voor een onprofessionele uitstraling. Maar ook onzichtbare sporen, zoals huisstofmijt dat schadelijk is voor de gezondheid van de medewerkers. ChemDry reinigt kantoormeubilair zoals bureaustoelen, vergadermeubilair en meubels in openbare ruimten grondig en zorgvuldig.

Laat het reinigen van uw bedrijfsvloer over aan de specialist

ChemDry Spanjerberg is specialist in het reinigen van vloeren voor bedrijven, scholen en andere openbare gebouwen. Wij zorgen ervoor dat uw vloer écht goed schoon wordt met onze unieke koolzuur reinigingsmethode. Wij reinigen harde vloeren, vloerbedekking, tapijten, tapijttegels en elastische vloeren zoals pvc, linoleum en marmoleum.

Daarom kiest u voor ChemDry Spanjerberg

  • Jarenlange expertise
  • Gespecialiseerd in reinigen van bedrijfsvloeren en kantoormeubilair
  • Persoonlijk reinigingsadvies
  • Flexibel: wij reinigen buiten uw openingstijden
  • Unieke, duurzame en niet-milieubelastende reinigingsmethode
  • Duidelijke communicatie
  • Veel tevreden en terugkerende klanten

Uw vloer en meubels weer ├ęcht schoon en als nieuw?

Ons werkgebied

Wij reinigen kantoren, vergaderruimtes, representatieve ruimtes, zakelijke omgevingen, scholen en andere openbare gebouwen. Wij zijn actief in de regio Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amstelveen, Amsterdam, Bodegraven, Boskoop, Maarsen, Nieuwkoop, Uithoorn en Woerden.

Unieke ChemDry reinigingsmethode: tot diep in de vezel gereinigd

Wij reinigen via de unieke ChemDry-koolzuurmethode. Daarmee reinigen wij uw vloerbedekking of tapijttegels niet alleen op de oppervlakte, maar tot diep in de vezels. Zelfs de hardnekkigste vlekken verdwijnen met deze duurzame en milieuvriendelijke methode.

ChemDry Spanjerberg is gecertificeerd applicator van Dr. Schutz. Deze hoogwaardige vloeroplossingen staan zeer goed aangeschreven bij prominente vloerfabrikanten.

Lees meer over onze duurzame en milieuvriendelijke koolzuurhoudende reinigingsmethode.

Klantreviews

Tevreden klanten. Daar doen wij het voor. Lees onze klantreviews.

Wilt u uw vloer of meubels professioneel laten reinigen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.  

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud