Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Tapijt reinigen Nieuwkoop

Door de jaren heen hopen vuil, bacteriën, vlekken en geuren zich op in uw tapijt of vloerkleed, waardoor hij er niet fris uitziet en muf ruikt. Door uw tapijt professioneel te laten reinigen door de reinigingsspecialisten van ChemDry Spanjerberg, gaan zelfs de hardnekkigste vlekken en vuil uit het tapijt. We maken nooit gebruik van schadelijke, chemische schoonmaakmiddelen, maar gebruiken ons eigen milieuvriendelijke en PH-neutrale reinigingsmiddel op basis van koolzuur. Uw tapijt reinigen in Nieuwkoop? Vraag een gratis offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

We hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het reinigen van vloerkleden en tapijten. Tot op de dag van vandaag doen we dat met heel veel passie. U ervaart de volgende voordelen:

  • Uw tapijt of vloerkleed binnen 1 dag gereinigd
  • Een snelle droogtijd
  • 24/7 bereikbaar
  • We reinigen uw tapijt op locatie in Nieuwkoop of in een van onze twee vestigingen: Woerden of Amstelveen.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Of ontvangt u graag meer informatie over het reinigen van uw tapijt?

Schoonmaken van tapijt of vloerbedekking met tapijtreiniger

Hoeveel kost het reinigen van uw tapijt of vloerkleed?

Een prijsopgave voor het reinigen van uw tapijt ontvangen? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan. De kosten van de reiniging zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals de huidige staat van het (vloer)kleed en de te reinigen oppervlakte. Daarnaast komen er eventueel kosten bij als u ook kiest voor het laten reinigen van bijvoorbeeld uw vloerbedekkingmeubelsbankenstoelen, het polijsten van natuurstenen vloerenlinoleum, uw terras of bijvoorbeeld uw autostoelen.

Het reinigingsproces van ChemDry Spanjerberg

Wanneer we uw tapijt reinigen in Nieuwkoop starten we met het controleren van de huidige staat van uw tapijt of vloerkleed, zuigen we losliggend vuil op en behandelen we hardnekkige vlekken met onze PH-neutrale en milieuvriendelijke vlekkenspray. Daarna gaan we aan de slag met onze reinigingsmachine en The Natural schoonmaakmiddel op basis van koolzuur. Vuil wordt hierdoor naar de oppervlakte van het tapijt gebracht. Eventueel achtergebleven vuil absorberen we met een katoenen pad. Dan is het tijd om uw tapijt te laten drogen. Het is ook mogelijk om uw tapijt of vloerkleed te laten impregneren, indien gewenst.

Andere typen vloerkleden en meubels reinigen

Onze reinigingsmethode is geschikt voor veel typen tapijt, zoals:

Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt, Projecttapijt, Vloerkleed, Perzisch tapijt, Karpet, Wollen vloerkleed en Berber tapijt.

We komen graag bij u thuis of in uw bedrijfspand langs voor het reinigen van uw tapijt. Daarnaast is het door onze haal- en brengservice mogelijk om een kleed op te laten halen. Na het reinigingsproces leveren we deze weer af bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

 We zijn niet alleen in te zetten voor het reinigen van tapijten en vloerbedekking, maar ook voor het reinigen van onder andere meubelsterrassennatuurstenen vloer of autobekleding.

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

kaart van een deel van Nederland

Uw tapijt professioneel laten reinigen in Nieuwkoop?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud