Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Tapijt reinigen Amsterdam

Zitten er vlekken in uw tapijt of komen er nare geuren vanaf? Laat uw tapijt reinigen in Amsterdam, door de professionals van ChemDry Spanjerberg. In no time ziet uw tapijt er weer uit als nieuw. Voor het reinigen van uw tapijt maken we gebruik van onze eigen ontwikkelde reinigingsmiddel en -methode. Ons reinigingsmiddel is veilig voor dier, mens en milieu en geschikt voor elk type tapijt.

Door ChemDry Spanjerberg in te schakelen voor het reinigen van uw tapijt in Amsterdam ervaart u de volgende voordelen:

 • Tapijtreiniging voor particulieren en bedrijven
 • Uw tapijt doorgaans binnen 1 dag gereinigd
 • We gebruiken duurzame reinigingsmiddelen op basis van koolzuur
 • 24/7 beschikbaar

Uw tapijt reinigen in Amsterdam? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoeveel kost het reinigen van tapijt?

De kosten voor het reinigen van uw tapijt in Amsterdam berekenen we aan de hand van een aantal aspecten, zoals het aantal te reinigen vierkante meters en de huidige conditie van uw tapijt. Voor een goede prijsindicatie vragen we u foto’s mee te sturen met uw offerte aanvraag.

Stofzuigen van tapijt voor een schone leefomgeving

Voor-en-na-foto’s tapijt reinigen Amsterdam

We laten graag de resultaten zien van onze voorgaande klussen, aan de hand van voor-en-na-foto’s:

icoon beschermlaag toepassen

Reinigingsmiddel op basis van koolzuur

Voor het reinigen van uw tapijt in Amsterdam gebruiken we het reinigingsmiddel The Natural: onze eigen ontwikkelde formule op basis van koolzuur. Door het koolzuur trekt het vuil naar het oppervlak, waarna we het vuil eenvoudig verwijderen. Ons reinigingsmiddel is voor iedere stof te gebruiken. Dit is wel zo prettig, want reinigingsmiddelen op basis van chemische stoffen beschadigen mogelijk uw tapijt. We reinigen alle soorten vlekken: van rode wijn tot olie.

Tapijt reinigen in Amsterdam: onze methode

Onze ervaren specialisten reinigen al meer dan 25 jaar alle soorten tapijt. Door de jaren heen hebben we onze reinigingsmethode weten te optimaliseren, waardoor uw tapijt er spic en span uit komt te zien na de tapijtreiniging in Amsterdam. Wanneer onze specialisten ter plaatse zijn inspecteren ze uw tapijt nauwkeurig, om de juiste reinigingsmethode vast te stellen. Vervolgens doorlopen we de volgende stappen:

  icoon borstelstofzuiger

  1. Het stofzuigen van uw tapijt om losliggend vuil te verwijderen.

  icoon vervuilde plek

  2. Het weken en verwijderen van vlekken met onze vlekkenspray.

  icoon koolstoftechniek

  3. Het tapijt reinigen met onze koolstoftechniek.

  icoon katoenen pad

  4. Het absorberen van het losgekomen vuil met een katoenen pad.

  icoon borstelen

  5. Het tapijt een laatste keer grondig stofzuigen en borstelen.

  icoon beschermlaag toepassen

  6. Optioneel: uw tapijt na de reiniging beschermen door het kleed te impregneren. Onze specialisten brengen een speciale beschermlaag aan, waardoor vuil minder goed hecht aan het kleed en u langer plezier heeft van een schoon kleed.

  Andere typen vloerkleden en meubels reinigen

  Onze reinigingsmethode is geschikt voor veel typen tapijt, zoals:

  Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt, Projecttapijt, Vloerkleed, Perzisch tapijt, Karpet, Wollen vloerkleed en Berber tapijt.

  We komen graag bij u thuis of in uw bedrijfspand langs voor het reinigen van uw tapijt. Daarnaast is het door onze haal- en brengservice mogelijk om een kleed op te laten halen. Na het reinigingsproces leveren we deze weer af bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

   We zijn niet alleen in te zetten voor het reinigen van tapijten en vloerbedekking, maar ook voor het reinigen van onder andere meubelsterrassennatuurstenen vloer of autobekleding.

  Ons werkgebied

  Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Westpoort, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam Zuidoost, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

  kaart van een deel van Nederland

  Uw tapijt professioneel laten reinigen in Amsterdam?

  Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud