Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Tapijt reinigen Woerden

Heeft uw tapijt het zwaar te verduren door ongelukjes van uw huisdier, vieze schoenen of vlekken door bijvoorbeeld koffie of wijn? Laat dan uw tapijt reinigen in Woerden. Uw tapijt is doorgaans binnen één dag gereinigd door de reinigingsprofessionals van ChemDry Spanjerberg. Doordat we al jaren dagelijks tapijt reinigen in Woerden weten we precies welk schoonmaakmiddel we nodig hebben om uw tapijt weer brandschoon te maken. We hebben ons eigen reinigingsmiddel ontwikkeld: The Natural. Dit schoonmaakmiddel werkt op basis van koolzuur, wat betekent dat er tijdens het reinigen geen chemische stoffen vrijkomen!

U ervaart met het reinigen van uw tapijt in Woerden door ChemDry Spanjerberg de volgende voordelen:

  • 24/7 bereikbaar
  • Milieuvriendelijk schoonmaakmiddel
  • Ervaren reinigingsspecialisten
  • Binnen 1 dag een schoon tapijt

Wilt u een van onze reinigingsprofessionals spreken of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan! Neem contact op via de onderstaande buttons of breng een bezoek aan onze vestiging aan de Industrieweg 4a in Woerden.

Kosten voor het reinigen van tapijt

De kosten voor het reinigen van tapijt in Woerden verschilt per klus. Dit komt omdat we de kosten berekenen op basis van het aantal vierkante meter tapijt dat we moeten reinigen en de huidige staat van het tapijt. Voor een prijsindicatie vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Reiniging van vloerbedekking of tapijt door een professionele schoonmaker

Stappenplan voor het reinigen van tapijt

We reinigen uw tapijt in een aantal stappen. Voordat onze specialisten beginnen met het reinigingsproces, inspecteren ze uw tapijt om de juiste reinigingsmethode vast te stellen. Vervolgens gaan ze aan de slag met de volgende stappen:

icoon borstelstofzuiger

1. Het stofzuigen van het tapijt.

icoon vervuilde plek

2. Het behandelen van vlekken met onze The Natural vlekkenspray.

icoon koolstoftechniek

3. Het reinigen van het tapijt met de koolzuurtechniek. Onze reinigingsmiddelen zijn vrij van chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor mens, dier en milieu.

icoon katoenen pad

4. Het vuil absorberen met een katoenen pad.

icoon borstelen

5. Het grondig stofzuigen en borstelen van het tapijt.

icoon beschermlaag toepassen

6. Optioneel: laat uw kleed direct impregneren. Met deze beschermlaag gaat uw tapijt langer mee, omdat vuil zich minder goed hecht aan het tapijt.

icoon beschermlaag toepassen

Dé reinigingsspecialist voor particulieren en bedrijven

Voor het reinigen van tapijt komen we zowel langs bij particulieren als bedrijven. Een schoon en fris tapijt geeft uw huis of bedrijfsruimte meteen een schonere en professionelere uitstraling. Dat is wel zo fijn!

" Doordat we ons tapijt hebben laten reinigen genieten we weer van een prachtig tapijt. Hij lijkt weer als nieuw! Super bedankt, heren! "

Andere typen vloerkleden en meubels reinigen

Onze reinigingsmethode is geschikt voor veel typen tapijt, zoals:

Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt, Projecttapijt, Vloerkleed, Perzisch tapijt, Karpet, Wollen vloerkleed en Berber tapijt.

We komen graag bij u thuis of in uw bedrijfspand langs voor het reinigen van uw tapijt. Daarnaast is het door onze haal- en brengservice mogelijk om een kleed op te laten halen. Na het reinigingsproces leveren we deze weer af bij u thuis of in uw bedrijfsruimte.

 We zijn niet alleen in te zetten voor het reinigen van tapijten en vloerbedekking, maar ook voor het reinigen van onder andere meubelsterrassennatuurstenen vloer of autobekleding.

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

kaart van een deel van Nederland

Uw tapijt professioneel laten reinigen in Woerden?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud