Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Welke soorten vloerbedekking reinigen wij?

Wij reinigen vloerbedekking van verschillende materialen. De meest voorkomende vloerbedekkingen die wij reinigen, zijn:

  • Wollen vloerbedekking
  • Vloerbedekking van synthetisch materiaal
  • Katoenen vloerbedekking

De kosten van een vloerbedekking reiniging

De prijs van het reinigen van uw vloerbedekking is afhankelijk van een aantal factoren. De mate waarin het tapijt vervuild is en de oppervlakte van de vloer spelen hierbij een belangrijke rol. Wanneer de vloer heel vuil is, passen wij een andere reinigingsmethode toe dan wanneer er over de hele vloerbedekking af een toe een vlekje zit. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan voor het reinigen van uw vloerbedekking.

‘Snel en deskundig arbeid verricht aan onze katoenen vloerbedekking. Zorgvuldig omgaan met bescherming. Geweldig resultaat.’

De voordelen van vloerbedekking reiniging

Wij reinigen op een professionele manier uw vloerbedekking, zodat u altijd het beste resultaat krijgt. Dit biedt u de volgende voordelen:

  • Uw vloerbedekking wordt binnen een halve dag gereinigd.
  • U kunt uw vloerbedekking binnen twee uur weer belopen.
  • U kunt onze specialisten 24 uur per dag bereiken.
  • Uw vloerbedekking wordt gereinigd met duurzame producten.

Ik ben super tevreden met mijn schone vloerbedekking. Zeer vakkundig en vriendelijk personeel met goede tips en service!’

Vloerbedekking laten reiniging

Laat op een professionele manier uw vloerbedekking reinigen door ChemDry Spanjerberg. Heeft u vragen over de reiniging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 034 848 5050 (vestiging Woerden) of door te bellen naar 020 647 9717 (vestiging Amstelveen). Ook kunt u direct een offerte aanvragen door ons offerteformulier in te vullen.

Vloerbedekking reinigen voor particulieren en bedrijven

Wij voeren onze vloerbedekking reiniging uit voor zowel particulieren als bedrijven. Wij komen bij u langs op een tijdstip dat het u uitkomt, ook na werktijd. Op die manier ervaart u geen overlast van de vloerbedekking reinig.

Wij werken voor klanten in onder andere:
Amsterdam, Uithoorn, Mijdrecht, Boskoop, Amstelveen, Woerden, Bodegraven, Nieuwkoop, Aalsmeer, Alphen aan den Rijn en Maarssen.

Uw vloerbedekking weer écht schoon en als nieuw?

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud