Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Veel gestelde vragen vloerbedekking reinigen

Regelmatig krijgen wij vragen over vloerbedekking reinigen. We hebben daarom hieronder antwoord gegeven op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze vestiging in Woerden of Amstelveen.

Schoonmaak apparatuur van ChemDry Spanjerberg

Veelgestelde vragen over vloerbedekking reinigen

Bekijk onze antwoorden op veelgestelde vragen van klanten.

Indien we het vloerkleed niet kunnen meenemen, moeten we de meubels vaak verplaatsen. Dit mag u zelf doen, maar onze kleedreinigers kunnen dit ook voor u doen.

Na hoeveel tijd kan ik weer op mijn vloerbedekking lopen na vloerbedekking reiniging?

De droogtijd van uw vloerbedekking is één tot drie uur. U kunt de vloerbedekking dus na drie uur weer belopen. Onze vloerbedekking reinigers behandelen de vloer met een reinigingsproduct dat zichzelf koolzuurhoudend maakt en zorgt voor een dieptereiniging waardoor de vloerbedekking niet lang de tijd nodig heeft om te drogen. Meer informatie over onze werkwijze.

Wordt mijn vloerbedekking sneller vuil na de vloerbedekking reiniging?

Wij reinigen uw vloerbedekking met het gepatenteerde product The Natural. Dit product zorgt ervoor dat de vloerbedekking minder snel vuil wordt omdat er geen restant achterblijft op de vloerbedekking. Het reinigingsproduct wordt koolzuurhoudend zodra de reiningspads de vloerbedekking aanraken. Hierdoor blijft er geen restant achter op de vloerbedekking en is het ook beter bestand tegen hervervuiling.

Wat is de prijs van een vloerbedekking reiniging?

De kosten van het reinigen van de vloerbedekking zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn het soort vloerbedekking en het aantal vierkante meters erg belangrijk. Wij komen daarom graag vrijblijvend langs zodat wij een gerichte prijsaanbieding kunnen doen. Voor vragen neemt u eenvoudig contact met ons op via het contactformulier.

Welke vlekken kunnen jullie uit de vloerbedekking verwijderen?

Met ons professionele reinigingsmiddel verwijderen wij eenvoudig verschillende soorten vlekken uit de vloerbedekking. Wij verwijderen bijvoorbeeld koffie, thee, limonade, wijn, olie, make-up, urine, bloed of inkt uit uw vloerbedekking. Bekijk onze resultaten.

In welke plaatsen reinigen jullie de vloerbedekking?

Wij reinigen de vloerbedekking bij zowel particulieren als bedrijven. Voorafgaand aan de reiniging komen we bij u langs om uw vloerbedekking te inspecteren en een behandelingsmethode vast te stellen. Wij werken voor klanten in onder andere:

 • Amsterdam
 • Uithoorn
 • Mijdrecht
 • Boskoop
 • Amstelveen
 • Woerden
 • Bodegraven
 • Nieuwkoop
 • Aalsmeer
 • Alphen aan den Rijn
 • Maarssen

Indien we het vloerkleed niet kunnen meenemen, moeten we de meubels vaak verplaatsen. Dit mag u zelf doen, maar onze kleedreinigers kunnen dit ook voor u doen.

De reinigingsdiensten van ChemDry Spanjerberg

Ziet u dat u zelf vlekken hebt gemaakt, verwijder deze dan zo snel mogelijk door voorzichtig te deppen, voordat het in de vloerbedekking trekt. Wilt u meer weten over het verwijderen van vlekken uit uw tapijt, neem dan contact met ons op via het contactformulier. 

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

kaart van een deel van Nederland

Neem contact met ons op

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen over de vloerbedekking reiniging of onze veelgestelde vragen bekijken. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud