Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717

Hoe werkt meubelreiniging?

Onze meubelreinigers zijn zeer ervaren in het verwijderen van vlekken en maken uw meubels weer stralend schoon. Voor het reinigen van uw meubelen gebruiken wij een speciale koolzuurtechniek waarbij uw meubels mooi blijven en niet beschadigen.

Werkwijze meubelreiniging

Om uw meubels weer te laten stralen, gebruiken wij een unieke methode van reinigen met behulp van koolzuur. Doordat de koolzuurbelletjes diep in de stof dringen, wordt het vuil naar buiten geduwd. Omdat het vuil naar het oppervlak wordt gedreven, kan het vuil daarna makkelijk worden verwijderd. De vlek is vervolgens helemaal verdwenen.

Deze meubelreiniging techniek is geschikt voor hardnekkig vuil als roestvlekken en vlekken op het oppervlak, zoals koffie- en theevlekken.

Duurzame meubelreiniging

Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig voor het milieu, kinderen, huisdieren en uzelf. De middelen waarmee wij werken bevatten tevens geen chemische bestanddelen. Onze meubelreiniging is geschikt voor verschillende soorten meubelstoffen zoals:

  • Synthetische stoffen
  • Leer
  • Katoen
  • Wol

Na één dag zijn uw meubels weer klaar

Met onze reinigingsmethode wordt 80% minder water gebruikt in vergelijking met andere reinigingsmethodes. Wij blijven ons voortdurend ontwikkelen en innoveren om de milieuvriendelijkste manier van meubels reinigen aan te bieden. Door deze methode zijn uw meubels snel weer droog en binnen één dag bruikbaar.

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

Neem contact met ons op

Om direct een offerte aan te vragen vult u het offerteformulier op onze website in of neemt u contact met ons op via 0348 485 050 voor ons filiaal in Woerden of 020 647 9717 voor ons filiaal in Amstelveen.

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud