Veelgestelde vragen vloerbedekking reinigen

Regelmatig krijgen wij vragen over vloerbedekking reinigen. We hebben daarom hieronder antwoord gegeven op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze vestiging in Woerden of Amstelveen.

Contact

Na hoeveel tijd kan ik weer op mijn vloerbedekking lopen na vloerbedekking reiniging?

De droogtijd van uw vloerbedekking is één tot drie uur. U kunt de vloerbedekking dus na drie uur weer belopen. Onze vloerbedekking reinigers behandelen de vloer met een reinigingsproduct dat zichzelf koolzuurhoudend maakt en zorgt voor een dieptereiniging waardoor de vloerbedekking niet lang de tijd nodig heeft om te drogen. Meer informatie over onze werkwijze.

Wordt mijn vloerbedekking sneller vuil na de vloerbedekking reiniging?

Wij reinigen uw vloerbedekking met het gepatenteerde product The Natural. Dit product zorgt ervoor dat de vloerbedekking minder snel vuil wordt omdat er geen restant achterblijft op de vloerbedekking. Het reinigingsproduct wordt koolzuurhoudend zodra de reiningspads de vloerbedekking aanraken. Hierdoor blijft er geen restant achter op de vloerbedekking en is het ook beter bestand tegen hervervuiling.

Wat is de prijs van een vloerbedekking reiniging?

De kosten van het reinigen van de vloerbedekking zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn het soort vloerbedekking en het aantal vierkante meters erg belangrijk. Wij komen daarom graag vrijblijvend langs zodat wij een gerichte prijsaanbieding kunnen doen. Voor vragen neemt u eenvoudig contact met ons op via het contactformulier.

Offerte aanvragen

Welke vlekken kunnen jullie uit de vloerbedekking verwijderen?

Met ons professionele reinigingsmiddel verwijderen wij eenvoudig verschillende soorten vlekken uit de vloerbedekking. Wij verwijderen bijvoorbeeld koffie, thee, limonade, wijn, olie, make-up, urine, bloed of inkt uit uw vloerbedekking. Bekijk onze resultaten.

In welke plaatsen reinigen jullie de vloerbedekking?

Wij reinigen de vloerbedekking bij zowel particulieren als bedrijven. Voorafgaand aan de reiniging komen we bij u langs om uw vloerbedekking te inspecteren en een behandelingsmethode vast te stellen. Wij werken voor klanten in onder andere:

 • Amsterdam
 • Uithoorn
 • Mijdrecht
 • Boskoop
 • Amstelveen
 • Woerden
 • Bodegraven
 • Nieuwkoop
 • Aalsmeer
 • Alphen aan den Rijn
 • Maarssen

Klantervaringen

‘Experts met een geweldige motivatie om de vloerbedekking weer als nieuw te maken. Wat overigens prima is gelukt.’
‘Geweldig! Vloerbedekking is helemaal schoon! Personeel is heel aardig en behulpzaam! Die dikke 9 is verdiend!’

Ziet u dat u zelf vlekken hebt gemaakt, verwijder deze dan zo snel mogelijk door voorzichtig te deppen, voordat het in de vloerbedekking trekt. Wilt u meer weten over het verwijderen van vlekken uit uw tapijt, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Offerte aanvragen Neem contact op

De reinigingsdiensten van Chem-Dry Spanjerberg

U kunt bij ons terecht voor verschillende reinigingsdiensten, waaronder: