Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Bel ons:

Woerden 0348 - 48 50 50 of Amstelveen 020 - 6479717
Professionele en representatieve uitstraling op het kantoor

Hoe werkt vloerbedekking reinigen?

Onze vloerbedekking reinigers hebben veel ervaring met het verwijderen van vlekken in uw vloer en maken deze weer stralend schoon. Voor de reiniging van uw vloer maken wij gebruik van een koolzuurmethode die uw vloerbedekking reinigen zonder te beschadigen.

Duurzame methode vloerbedekking reinigen

Voor het reinigen van uw vloerbedekking maken onze experts gebruik van het duurzame reinigingsproduct The Natural. Dit middel bevat geen agressieve middelen, fosfaten of zepen waardoor het veilig is voor u, uw huisdier en het milieu.

In het reinigingsmiddel van The Natural zitten minuscule koolzuurbelletjes die het vuil uit uw tapijt verwijderen. De koolzuurhoudende werking zorgt ervoor dat het reinigingsproduct verandert in koolzuur zodra er wrijving ontstaat tussen de vloerbedekking en de reinigingspads. De miljoenen koolzuurbelletjes dringen diep door in de vloerbedekking en stuwt het vuil naar de oppervlakte. Dit zorgt er ook voor dat er geen restant achterblijft op de vloerbedekking en de vloer daarmee beter bestand is tegen hervervuiling.

Vloerbedekking reinigen door specialist van ChemDry Spanjerberg
icoon beschermlaag toepassen

Beschermlaag om het vuil te weren

Door het intensieve dagelijkse gebruik, beschadigt de beschermlaag van de vloerbedekking. Als het nodig is, brengen wij daarom na het reinigen van uw vloerbedekking een beschermlaag aan op de vloerbedekking. Deze vuilwerende beschermlaag houdt uw vloerbedekking langer fris en schoon na het reinigen.

Uw vloerbedekking is direct gebruiksklaar

Tijdens het reinigen van uw vloerbedekking gebruiken wij zo weinig mogelijk water. In vergelijking met andere methodes om uw vloerbedekking te reinigen gebruiken wij 80% minder water. Uw vloerbedekking is hierdoor niet te nat en daardoor direct weer te belopen. Bekijk hier de resultaten van onze vloerbedekking reiniging.

icoon schoonmaakemmer
Professionele reiniging van vloerkleed

Wat is de werking van koolzuur in het reinigingsproduct?

Voordat onze vloerbedekking reinigers aan de behandeling kunnen beginnen, borstelen en stofzuigen zij eerst de vloerbedekking om het losse vuil te verwijderen en de vezels van de vloerbedekking rechtop te laten staan. Hierdoor dringt het koolzuur dieper door in de vloerbedekking en weekt het zelfs het hardnekkigste vuil los.

  • Het koolzuur bruist en weekt het vuil los omdat het doordringt tot in de vezels van de vloerbedekking.
  • Zodra het koolzuur oplost, zal er alleen water achterblijven in uw vloerbedekking.
  • Het vuil dat is losgeweekt door de behandeling, is eenvoudig op te zuigen.

Het verwijderen van soorten vlekken

Met het reinigen van de vloerbedekking verwijderen wij de meeste standaard huis-, tuin- en keukenvlekken. De koolzuurmethode van The Natural verwijdert de hardnekkigste vlekken.

Bloedvlekken

Make-up vlekken

Urinevlekken

Wijnvlekken

Koffie- en theevlekken

Olie- en vetvlekken

Inktvlekken

Ons werkgebied

Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Amstelveen, Bodegraven, Boskoop, Maarssen, Nieuwkoop, Uithoorn, Woerden

kaart van een deel van Nederland

Neem contact met ons op

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen over de vloerbedekking reiniging of onze veelgestelde vragen bekijken. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Copyright © ChemDry Spanjerberg | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud